ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Η κατανάλωση ρεύματος (προσεγγιστικά) αναφέρεται στα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της κονσόλας. Επίσης, το slim χρησιμοποιεί 45 nm Cell Processor.

μαλιστα γιαυτο και οι χαμηλοτερες θερμοκρασιες αφου χρησιμοποιει λιγοτερα ρευματα.

Κι εμένα τα νούμερα τους μου φαίνονται πιο λογικά, τα 250 και 380 W άλλωστε είναι οι δυνατότητες των τροφοδοτικών κι όχι οι συνεχείς καταναλώσεις...

+1

Τα 250 Watt ειναι η μεγιστη θεωρητικη καταναλωση και οχι πραγματικη μετρησιμη...

Μικροτερη καταναλωση=λιγοτερη θερμοτητα=λιγοτερος θορυβος απο τα ανεμιστηρακια ειδικα το Καλοκαιρι...

Πήρα το slim προχθές (το χοντρό το έδωσα αλλού, σε συγγενείς) και ο θόρυβος είναι σχεδόν ίδιος με το χοντρό. Καμία πρόοδος σ´ αυτό το θέμα. ¨Οταν βλέπω ταινίες είναι ενοχλητικό πάρα πολύ. Ακόμα και σε μιούζικαλ! Έβλεπα το Mamma Mia που είναι και όλο τζούμπα τζούμπα και ακουγόταν ο θόρυβος στο βάθος ως φωνητικά! Την ημέρα, λίγο ανοιχτά παράθυρα, λίγο η κίνηση του δρόμου δεν ακούγεται τόσο έντονα. Το βράδυ όμως... Να το βάλω στο μινι ψυγείο του υπνοδωματίου άραγε για να το βουλώσει?

Απαλάχθηκα πάντως απο εκείνο το κακάσχημο ογκώδη γκαζοτενεκέ!

Το πήρα απο Ηλεκτρονική διότι το δίνει με έκπτωση 5%, 284 ευρώ, στους κατόχους καρτών Citibank.

Οτι ναι , δε μας ενοχλει ο θορυβος απο το τροφοδοτικο του pc και τα παμπολα ανεμιστηρια , η την υδροψυξη που ειναι τριπλασιος σε σχεση με του ps3 , εχετε κατσει να το μετρησετε αραγε?
Και μας ενοχλουν τα λιγα db απο μια συσκευη 5 κιλων - 2 κιλων , λες και οταν παιζεις παιχνιδια η ταινιες το ανθρωπινο αυτι μπορει να ξεχωρισει , αυτο τον λιγο θορυβο , σε εντασεις 50 db ++ με πολλα ηχητικα εφφε και πολλοι μαλιστα τερματιζουν το ηχοσυστημα
Η πλυση εγκεφαλου απο τα σιτες εχει λειτουργησει καταλυτικα στους περισσοτερους χρηστες , οι δευτεροι χωρις σωστη ικανοτητα κριτικης σκεψης ,τα πιστευουν εν λευκο , τι να πεις η αφελεια και η ασχετοσυνη βασιλευει , γιαυτο αλλωστε οι λιγοι εξυπνοι κατευθυνουν τους πολλους

Last edited:
Για μισό..

Δεν έχουμε το δικαίωμα να μας ενοχλεί ο θόρυβος μιας συσκευής;

Δεν έχουμε το δικαίωμα να αναφέρουμε ότι η εν λόγω συσκευή κάνει θόρυβο (όσο κάνει);

Έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου και νομίζουμε ότι το PS3 κάνει θόρυβο; :flipout:

Πλάκα μας κάνεις;

Ο θόρυβος των PCs τι σχέση έχει; Μήπως έχει και των κλιματιστικών; Και του ψυγείου; Του δρόμου;

Επίσης, FYI, τα PC μου δεν ακούγονται. Καθόλου.

Το PS3 όπως και το XBOX360 σε σχέση με το Wii και το HTPC μου κάνει κάνουν όχι απλά θόρυβο αλλά νομίζεις ότι θα απογειωθούν!!!
Δεν μπορούν να βάλουν παθητική ψύξη; Ας το πληρώσουμε 50 ευρώ παραπάνω βρε αδερφέ αλλά να μην κάνει σαν μαούνα. Προτιμώ να του βάζω υγρά παρά να μου παίρνει τα αυτιά.

και το δικό μου το καλοκαίρι ανεβάζει στροφές τρελές.... ευτυχώς που το έχω μονο για παιχνίδια και βαράνε τα ηχεία και δεν ακούγεται... Το χειμώνα είναι μια χαρα, πρέπει να το προσέξεις για να το ακούσεις.

το εγινε ρε παιδια με το PSN του ps3 ??? θα το κανουν να πληρωνουμε οπως το xbox? leeerooyyy!!

Last edited:
που το ακουσες αυτο;δεν ισχυει.ανα διαστηματα βγανει αυτη η βρωμα αποταν εχει κυκλοφορησει το ps3.

Sony PlayStation 3 Slim 120GB Review

Overall
sectionscore8.gif

Verdict

A more focussed, more affordable, surprisingly quiet PS3. This is the hardware Sony needs to win mainstream hearts and minds. All it needs now is the software.

http://www.trustedreviews.com/video-games/review/2009/09/30/Sony-PlayStation-3-Slim-120GB/p1

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το PS3 Slim:

αν η συσκευή είναι πίσω από ξύλινο πορτάκι ή τζάμι (ανάλογα με το έπιπλο Tv) λειτουργεί κανονικά το ασύρματο χειριστήριο ή πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή;

το εγινε ρε παιδια με το PSN του ps3 ??? θα το κανουν να πληρωνουμε οπως το xbox? leeerooyyy!!

Ειναι αληθεια! Περιμενουμε συντομα καρτες των 20 και 50 ! Προς το παρον δεν γνωριζω τι ακριβως θα μπορεις να αγορασεις απο το PSN (λογικα τα ιδια με το Live του 360). Οταν θα εχω κατι νεοτερο.....ενημερωνω...

Ειναι αληθεια! Περιμενουμε συντομα καρτες των 20 και 50 ! Προς το παρον δεν γνωριζω τι ακριβως θα μπορεις να αγορασεις απο το PSN (λογικα τα ιδια με το Live του 360). Οταν θα εχω κατι νεοτερο.....ενημερωνω...

τι λετε ρε παιδια... οι κάρτες είναι για το PSN store

δεν εχουν σχεση οι καρτες με αυτο που λες.καμια απολυτως.οπος λεει ο sfortis ειναι για υλικο του psn store.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το PS3 Slim:

αν η συσκευή είναι πίσω από ξύλινο πορτάκι ή τζάμι (ανάλογα με το έπιπλο Tv) λειτουργεί κανονικά το ασύρματο χειριστήριο ή πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή;

Λειτουργει κανονικα αλλα ετσι μπορει να εχεις θεμα με τις θερμοκρασιες αν δεν αεριζεται σωστα.