ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ Α/V

Πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Α8Μ έχει εξόδους προενίσχυσης, έστω για τα μπροστινά. Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν αμφισβητώ τις οδηγικές του ικανότητες, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η δυνατότητα σύνδεσης με τελικό είναι χρήσιμη. Δηλαδή αποκλείεται να υπάρχουν ηχεία που να μην οδηγεί εύκολα ο CAV; Όσο καλά τελικά στάδια και να έχει σίγουρα υπάρχουν ηχεία που δεν τα σηκώνει και σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι ξεχωριστοί τελικοί! Sorry, αλλά δεν είναι και η Ferrari των ενισχυτών, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω (σίγουρα όμως είναι μια πάρα πολύ καλή και τίμια αγορά, έτσι; )! Τότε τι να πουν κάτι Lexicon ή κάτι εταιρίες με... θηρία τελικούς; Για τέτοιες περιπτώσεις λέω εγώ ότι οι έξοδοι προενίσχυσης θα είναι χρήσιμες. Αν βέβαια τις συνδέσεις με (πολύ) βαρβάτο τελικό, όχι της πλάκας. Βέβαια φαντάζομαι ότι κατά 99% κανείς δεν πρόκειται να τον συνδέσει με ηχεία τόσο δυσκολοδήγητα, οπότε πράγματι οι έξοδοι προενίσχυσης μάλλον αχρείαστες θα'ναι. Αλλά τι σας πειράζει να υπάρχουν; Ας είναι και αχρείαστες :-)

Last edited:
Με το pre out-line in μπορεις να πείραματιστείς.
Σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις οτι θες μεταξύ προ και τελικού.(Για τα μπροστινά ηχεία πάντα).
Σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω ενα λαμπάτο buffer.

Εγώ την έχω βρεί την λύση με έναν φτηνό yamaha για προενίσχυση και με τελικούς behringer ep1500 front behringer a500 center behringer a500 surround.
Με σύνολο 860 ευρώ δεν νομίζω να βρείς κάτι πιο δυνατό σε τροφοδοσία και εντάσεις και με καλή ποιότητα παράλληλα. Και όποτε μετανιώσεις έχεις και 3 τελικούς να τους χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις.
:Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Καλή λύση,πολλά καλώδια.
Ο yamaha σε μουσική τι λέει;
Κατι denon που έχω ακούσει ήταν αίσχος.
Ο marantz sr-7400 που είχα ήταν κορυφή αλλα ο cav είναι ακόμα καλύτερος.

ο yamaha σε μουσική είναι χάλια . προτιμώ να βγάζω καλώδια και να ακούω κατευθείαν από τον τελικό . Αν και δεν το κάνω γιατί έχω ένα σύστημα στο δωμάτιο για πιο καθαρά πράματα. Για εντάσεις ταινίες και πάρτυ πάντως είναι super.Και οδήγηση φυσικά που κανείς a/v δεν μπορεί να δώσει

Last edited:
Re: Απάντηση: ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ Α/V

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said:
Απο av της ''σείρας'' μόνο οι marantz ακούγονται για μουσική αλλά απο οδήγιση χάλια.
:chinscratch:
Υπαρχουν κι αλλοι που παιζουν και μουσικη και απο οδηγηση τα πανε καλα .Απλα ειναι ακριβοτεροι.

Εγω βολέυτηκα με τον cav μια χαρά χωρίς να πληρώσω μάρκα.
Δεν νομίζω οτι θα με καλύψει άλλος av όπως και να λέγεται.
Το επόμενο (μακρυνό) βήμα θα είναι προ και τελικοί.

Νανόπουλος Γιάννης said:
Θα το ξαναπω γιά μιά ακόμη φορά.
Η πραγματική ισχύς των περισσοτέρων ολοκληρωμένων av, εφόσων μετρηθεί αν είναι σε σχέση με τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής η μισή ,είναι ζήτημα!!!
Κι ομως σε καποιους ειναι μεγαλυτερη απο την αναγραφομενη!

Re: Απάντηση: ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ Α/V

NNOW said:
ο yamaha σε μουσική είναι χάλια . προτιμώ να βγάζω καλώδια και να ακούω κατευθείαν από τον τελικό

Εξαρτάται από τον Yamaha. ;)
Ποιόν Yamaha;

Οντως οι CAV είναι αξιοπρεπέστατοι σε ισχύ. Αντικατέστησα τον AV1086 με τον Arcam AVR300, καθώς ο CAV ήταν πολύ φτωχός σε συνδέσεις και δε με βόλευε. Η διαφορά στην ισχύ όμως είναι υπέρ του CAV. Μακράν υπέρ του CAV. Και η διαφορά στην τιμή ακόμη πιο τεράστια.

Δεν έχω μετρήσει τον CAV και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη.Τον έχω ακούσει πάντως σε φίλο και όντως ακούγεται πολύ δυνατός, όμως......av χωρίς βασικές ισοσταθμικές ρυθμίσεις, δεν γίνεται βρε παιδιά, εκτός και εαν έχετε τον τέλειο χώρο με τις τέλειες αποστάσεις απο την τέλεια θεση ακρόασης!!!

Last edited:
exo ton YAMAHA DSP-A5 kalos pisteyo sta kinimatografika toy kathikonta gia thn ilikia toy kai thn timh tou alla apo mousikh.......
thn idia gnomi exo kai gia toys 657 , A2 yamaha pou tous akousa.