ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ Α/V

Νανόπουλος Γιάννης said:
Δεν έχω μετρήσει τον CAV και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη.Τον έχω ακούσει πάντως σε φίλο και όντως ακούγεται πολύ δυνατός, όμως......av χωρίς βασικές ισοσταθμικές ρυθμίσεις, δεν γίνεται βρε παιδιά, εκτός και εαν έχετε τον τέλειο χώρο με τις τέλειες αποστάσεις απο την τέλεια θεση ακρόασης!!!

συμφωνω !!!!

οι Ενυσχητες AV τουλαχιστον αν δεν εχουν τελικα σταδια της προκοπης πρεπει να εχουν προενυσχητη πολυ καλο τουλαχιστον !!!!!!

οι CAV μπορει να εχουν ρευμα καλο ..... αλλα αν δεν εχεις ευκολιες συνδεσεις παραμετροποιησεις και ισοσταθμισεις ζυγοσταθμισεις βουλκανιζατερ κτλ...... δεεεεεεεεε λεει !!!!

βεβαια πρεπει ο ενυσχητης μας να εχει πανω απο ολα εστω σαν προενυσχητης ΚΑΛΟ ηχο !!!!!!!

εμενα ο DENONO AVR 1802 εχει καμποσα πραματα για ρυθμιση και ευκολιες αλλα ρε μαμωτο ΔΕΝ εχει ηχο ........

θελω και εγω εναν καλο AV για να τον χρησιμοποιησω για προ !

Last edited:
ΑΡΑ δηλ αν καταλαβα καλα η μονη λυση ειναι η να πουλησω τον MARANTZ SR 8500 που εχω για να παρω κατι πολυ πιο ακριβο σε προ και τελικο, η να κρατησω τον MARANTZ που πιστεψτε με σε δικαναλη αναπαραγωγη ειναι πολυ καλος και πολυ μουσικος και να παρω εναν τελικο και να τον χρησιμοποιησω ως προ...

route66 said:
ΑΡΑ δηλ αν καταλαβα καλα η μονη λυση ειναι η να πουλησω τον MARANTZ SR 8500 που εχω για να παρω κατι πολυ πιο ακριβο σε προ και τελικο, η να κρατησω τον MARANTZ που πιστεψτε με σε δικαναλη αναπαραγωγη ειναι πολυ καλος και πολυ μουσικος και να παρω εναν τελικο και να τον χρησιμοποιησω ως προ...

ακριβως !!!!!!!!!