Ιστορίες (ακουστικής) παράνοιας!

και το λεω με βάση την πρόσφατη συζύτηση που είχαμε με τον Peter

Τα 800ρια του, στην τιμή που τα έδινε, κλαίω που δεν μπόρεσα να τα τσιμπήσω.

Και εγώ...δυστυχώς όταν έβαλε την αγγελία είχα ήδη παραγγείλει καινούργια!

Είμαι επίσης περίεργος πως από ένα συνδυασμό Sonus Faber / ενισχυτή τάξης Α επιστρέφει κανείς σε προσωπικό δικάναλο... :)

Έχει αλλάξει κατά πολύ και το βασικό σύστημα (ο ενισχυτής τάξης Α δεν υπάρχει πια, όπως και ο προενισχυτής...). Αυτό είναι άλλη ιστορία όμως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βέβαια παίζει πάαρα πολύ να πήρε τα 650
Αποσύρω τα denon.
650

Δεν είμαι σαδιστής, η σωστή απάντηση είναι αυτή
Ναι ξαναπήρα (καινούργια όπως πάντα!) τα HD 650
Τώρα ψάχνομαι για επισχυτή

Έχει αλλάξει κατά πολύ και το βασικό σύστημα (ο ενισχυτής τάξης Α δεν υπάρχει πια, όπως και ο προενισχυτής...). Αυτό είναι άλλη ιστορία όμως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είμαι σαδιστής, η σωστή απάντηση είναι αυτή
Ναι ξαναπήρα (καινούργια όπως πάντα!) τα HD 650
Τώρα ψάχνομαι για επισχυτή

με γειά....
ξανά.
στην αρχή ψιλοταλαντεύτηκα, αλλά θυμήθηκα όπως είπα την συζήτηση που κάναμε στο συγκριτικό με τον Peter Kalymnos που και αυτός ακούει σχεδόν αποκλειστικά κλασική, και μου έκανε αμέσως κλικ...

Θυμάμαι τι είχε πει παλαιότερα. Ξέρω τι λέω...

Το βασικό σύστημα δεν αντικαθίσταται με οποιοδήποτε ακουστικό, ιδιαίτερα μετά από τις αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις που έχουν γίνει την τελευταία διετία. Υπάρχει πλέον και δυνατότητα late night ακροάσεων σε λογικές εντάσεις.
Τα ακουστικά χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο εξοχικό όπου στήνεται με ύπουλο τρόπο (κάτω από την μύτη της συζύγου δλδ...) δεύτερο σύστημα.

Σε τίποτα!
Εκτιμήθηκαν μετά από όλη αυτή την περιπλάνηση, οι αρετές τους σε συνδυασμό με το εξαιρετικό vfm.
Για πείτε για ενισχυτή τώρα...

Να σου πω (διότι το έχω κάνει).

Πάρε έναν μεταχείρω δικάναλο ενισχυτή (με ρύθμιση στάθμης) και σύνδεσέ τα στην έξοδο ηχείων.

Ποτέ τα 650 δεν τα άκουσα καλύτερα!

Λες?
Τότε θα μπω στο trip να αγοράσω ένα ακουστικό που το έχω απωθημένο
Το HIFIMAN HE 6!

Πολυβιε χρόνια πολλά. Γιατί δεν ακούς και την πρόταση της Lab12 που έχει πάντα value for money προϊόντα

Sent from my SM-G901F using Tapatalk