Ιστορίες για Δράκους, Musician Draco iii R2R Dac

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

lefterakis katemakis

AVClub Addicted Member
20 October 2025
2,393
Νέο δευτερεύων Dac στο σύστημα, η κατηγορία είναι στο 1000ρικο και θα συνοδεύσει το Eversolo A6 master edition..
Ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω δύο ανεξάρτητες ψηφιακές Πηγές..
Ακολουθούν φωτογραφίες, φέραμε μαζί με έναν φίλο 2 κομμάτια από το εξωτερικό (Ευρώπη)...

Attachments

• IMG_20261001_140101.jpg
    IMG_20261001_140101.jpg
    2 MB · Views: 12
Το Dac από την προηγούμενη Πέμπτη δηλαδή πριν 9 μέρες είναι σε διαδικασία στρωσίματος και μπορώ να πω ότι είναι μια ευχάριστη ηχητική έκπληξη και ταίριαξε πολύ ωραία παρέα με το Α6 μου που το χρησιμοποιώ σαν Streamer-Transport..
Ο κατασκευαστής προτείνει 300 ώρες στρωσιματος άρα έχω ακόμα μέλλον για να σταθεροποιηθεί η απόδοση του, στρώνω και κάποια usb καλώδια ταυτόχρονα τα οποία θέλουν και αυτά αρκετό χρόνο (λόγο ότι είναι ασημένια), οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες για το κόστος του μηχανήματος και όχι μόνο...

Η κατασκευή του Dac είναι άριστη, το σασί του είναι όλο αλουμινίου αρκετά ικανούς πάχους , το κοντρόλ του επίσης αλουμινίου κ.λπ..
Το Dac είναι πολύ δεμένο και συμπαγές σαν κατασκευή και απορώ πως οι Κινέζοι βγάζουν αυτή την ποιότητα κατασκευής (και ηχητικής) σε αυτό το κόστος..
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που κάνουν...

Οσον αφορά το γούστο μου,είμαι σκεπτικιστής απέναντι στα R2R.Δεν γκαραζοπανκοροκαρουν.
Καλοακουστο.
Ευχαριστώ Παναγιώτη, κοίταξε, και εγώ είχα περίεργες σκέψεις πριν την αγορά του αλλά μέχρι στιγμής είναι σε καλό δρόμο ηχητικά, βέβαια έχω και άλλο Dac (αρκετά καλό) άρα δεν θα μου λείψει κάτι και θα γίνεται και διαφορετικό παιχνίδι ανάλογα..
Μόλις στρωθεί έχω ένα πλάνο βελτιώσεων του Draco είδη στο μυαλό μου για να πάρω το μέγιστο από αυτό..

• Like
Reactions: Θρησκος
Η κατασκευή του Dac είναι άριστη, το σασί του είναι όλο αλουμινίου αρκετά ικανούς πάχους , το κοντρόλ του επίσης αλουμινίου κ.λπ..
Το Dac είναι πολύ δεμένο και συμπαγές σαν κατασκευή και απορώ πως οι Κινέζοι βγάζουν αυτή την ποιότητα κατασκευής (και ηχητικής) σε αυτό το κόστος..
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που κάνουν...
Δεν λυπούνται τα μέταλλα Λευτέρη..

Και σέβονται τον πελάτη τους.

Καλοάκουστο !!

Τι βάρος έχει η συσκευή από το εργοστάσιο ;;
4,05 κιλά..
Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασιά για αυτό που κάνω προσθέτοντας βάρος πάνω από τη συσκευή..
Υπάρχουν πολλοί λόγοι ανεξάρτητα από το βάρος της κάθε συσκευης που "ζητούν" βάρος ώστε να τα ",κουρδισω" ανάλογα με το τι θέλω να κάνω..

Δεν λυπούνται τα μέταλλα Λευτέρη..

Και σέβονται τον πελάτη τους.

Καλοάκουστο !!
Ευχαριστώ..🙂

Όντως σέβονται τον πελάτη τους και τώρα πια έχουν τρομερή κατεργασία/εφαρμογή των μετάλλων και βάζουν δύσκολα στους ανταγωνιστές τους...
Αυτή την κουβέντα την είχα πρόσφατα με πολύ γνωστό Έλληνα κατασκευαστή ψηφιακών και μου είπε ότι οι Κινέζοι σε αυτό το κομμάτι δεν πιάνονται εύκολα, έχουν τρομερά μηχανήματα κατεργασίας μετάλλων που στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα, ανάλογα τι θες να φτιάξεις φυσικά..
Το φινίρισμα τους είναι πραγματικά άψογο και εντυπωσιακό για το κόστος της συσκευής..
Σκεψου ότι έχουν δίπλα τους την πηγή/διαχείριση/κατασκευή/υλοποίηση μετάλλων που από αυτούς ψωνίζουν όλοι οι κατασκευαστές του Αudio σε όλον τον κόσμο, σε αυτούς δεν κοστίζει τίποτα..