Ιστορίες της Μουσικής και αποχαιρετισμοί στα όπλα

Status
Not open for further replies.
Ωραια δημοκρατια εχετε στο φορουμ

Αμα δεν σου αρέσουμε, να φύγεις.
Σε παρακολουθώ από τότε που αρπάχτηκες με τον Αντωνόγλου και στη συνέχεια με τον Fuse. Σού έδοσα πολλές ευκαιρίες. Πάντα η κατάληξη είναι ίδια: ένα σου λένε, δέκα απαντάς - και κατά κανόνα με ανύπαρκτο ήθος και απαράδεκτο ύφος. Τις προάλλες σύστησες σε κάποιο μέλος "να πάει να τα πεί αυτά στο AVSite, να δεί ντομάτες που θα φάει". Εχεις μιά ...εμμονή με τις ντομάτες γενικώς.
Το μόνο που συνεισφέρεις εδώ μέσα, είναι το γουργούρισμα των εντέρων σου.
Δεν έχουμε τη διάθεση να το ακούμε. Πες μας αντιδημοκρατικούς, δεν μας πειράζει...

Αμα δεν σου αρέσουμε, να φύγεις.
Σε παρακολουθώ από τότε που αρπάχτηκες με τον Αντωνόγλου και στη συνέχεια με τον Fuse. Σού έδοσα πολλές ευκαιρίες. Πάντα η κατάληξη είναι ίδια: ένα σου λένε, δέκα απαντάς - και κατά κανόνα με ανύπαρκτο ήθος και απαράδεκτο ύφος. Τις προάλλες σύστησες σε κάποιο μέλος "να πάει να τα πεί αυτά στο AVSite, να δεί ντομάτες που θα φάει". Εχεις μιά ...εμμονή με τις ντομάτες γενικώς.
Το μόνο που συνεισφέρεις εδώ μέσα, είναι το γουργούρισμα των εντέρων σου.
Δεν έχουμε τη διάθεση να το ακούμε. Πες μας αντιδημοκρατικούς, δεν μας πειράζει...

Εχεις καποιο προβλημα μηπως με το...ΑVSITE ? Περι αυτου προκειται..πες την αληθεια..αμα ειναι αυτο δεν με πειραζει..

Α ναι ...το πριβε με το απολογητικο φιλικο υφος μου το εστειλε..αμεσως αφου ανταλλαξαμε και εμεις δυο κουβεντες...αφου δεν μπορουν να τσακωθουν...ας τσακωθω εγω που ειμαι ο κακος...την δουλεια τους θα την κανουν...
.Δεν χρειαζομαι τις ευκαιριες κανενος.

Εχει αποδεικτει οτι μερικα πραγματα απλως δεν θελουν να ακουγονται

Καλημερα

Να σας πω κατι....πραγματικα βαρεθηκα και κουραστικα να τσακωνομαι...βαρεθηκα να προσεχω τι να πω στην Επι παντος και να μην παρεξηγηθω με κανεναν (και αφηστε τα περι δικης μου ιδιοτροπιας γιατι αν γραψει κανεις για τους τσακωμους ολονων εδω μεσα θα γεμισει 10 τομη εγκυκλοπαιδεια)

Γιαυτο και ποσταρα μετα πολυ καιρο παρακολουθησης της μουσικης κατηγοριας...με ολη την καλη διαθεση αλλα και εκει αποτυχια...δυστυχως

Κατα πως φαινεται και αλλα μελη εχουν προβληματιστει αλλα ειναι στο χερι αλλων να φτιαξει η κατασταση..αν ειναι να φτιαξει με την δικη μου αποχωρηση καλως...

Συγνωμη μονο απο οσους παρακολουθησαν αυτα τα περιστατικα σιωπηλα και αναγκαστηκαν να τα ανεχτουν και απο καποιος αλλους που απλως τα ανεχτηκαν...δεν ζηταω επ ουδενι συγνωμη απο μερικους που εθελοτυφλουν και απο μερικους που καναν αναφορες δεν ξερω και εγω που προκειμενου να βγει καποιος ο κακος της υποθεσης..

-bye--bye-

Και να συνεχισετε να παρουσιαζετε καλους δισκους...θα σας παρακολουθουμε ..μππρρρ...:earmuffs:

Δημήτρη ετοιμάζω κι άλλα Blind tests.
Η παρουσία σου είναι απολύτως απαραίτητη.
;)

Ψυχραιμίααα, δε χρειάζεται να γίνουμε μελοδραματικοί. :cool: Μόλις κερδίσουμε λίγο απόσταση από τα πράγματα - έστω για δια της σιωπής - θα βρούμε το μέτρο.

Αν είναι κάτι το οποίο έχουμε κατακτήσει -με κόπο και χρόνο- στη μουσική κατηγορία από κοινού, και είμαι περήφανος γι' αυτό, είναι ένας πολιτισμός στο διάλογο και στους καυγάδες μας. :2thumb22sup: Δεν αξίζει για κανένα λόγο να το χάσουμε αυτό με αγριοφωνάρες με κεφαλαία, bold και ντομάτες. :tdown:

Είχαμε ομορφιές βλέπω...
Καί πί μί στόν ´αέρα´καί χολή...
Φαίνεται πάντως ότι μόνον προσωπικό δέν ήταν τό ζήτημα.
Μάλλον ήταν ´προσωπικό´κατά παντός τρίτου συμμετέχοντος.

Και να κρατησουν μονο του 6000 ?

Ωραια δημοκρατια εχετε στο φορουμ

Πες μας τι δημοκρατια θελεις να την φορεσουμε αν δεν σου αρεσει η υπαρχουσα.
Οι διαχειριστες προσπαθουν να κρατησουν μια μεση ταξη.

Αν εσυ επιμενεις να παραβαινεις τα ορια με διαφορες οχετολογιες και λαικισμους οπως και με επιθεσεις σε αλλα μελη με αυτην την συμπεριφορα λογικο ειναι να παιρνεις τις "αδειουλες" σου.

Εχω τσακωθει πολλακοις, ισως περισσοτερο απο καθε εναν απο εσας με αλλα μελη.
Θεωρω οτι ακομα και στον καβγα και στις εμμεσες προσβολες υπαρχει ενα οριο συμπεριφορας.
Κατι το οποιο εσυ αδυνατεις να αντιληφθεις μαλλον.

Εξ'ου και οι πολλες σου απαντησεις σε οτι σε κατηγορουν.
Το μονο που καταδεικνυει ειναι οτι εχεις μια αδυναμια εκφρασης.

Αυτα στα λεω οπως θα τα ελεγα και σε οποιονδηποτε φιλο εδω μεσα.
Σε εχω υπερασπιστει στο παρελθον και το ξερεις καλα.
Αλλα καποιες φορες πρεπει να αναρωτιομαστε αν καλα πραττουμε και να περνουμε και μια δευτερη γνωμη.

Πάντως για την παρουσίαση τών καλών δίσκων και τό μπρρρρρ,οφείλω να σημειώσω ότι όντως παρουσιάζονται ποικίλοι και καλοί δίσκοι...Δεν έχει επιβληθεί ποτέ όμως σέ οποιονδήποτε να διαβάζει τά threads.
Και τέτοια σχόλια δείχνουν τήν νοοτροπία τού ´φουκαρά´πού θέλει να φέρει τά πράγματα στά μέτρα του..
Πώς λέμε:'Nα μειωθεί ο μισθός τών δασκάλων για να παίρνουμε όλοι λιγότερα´??

Aσχετο ΚΑΙ αυτό μέ τούς Δημ.Υπαλλήλους και τό μένος εναντίον τους ,έ???

Απάντηση: Re: Ιστορίες της Μουσικής και αποχαιρετισμοί στα όπλα

Παρακαλώ τη Διαχείριση της Κατηγορίας να σβήσει όλα τα posts του ...ντοματοπαραγωγού από το #19 και κάτω.
Το ύφος τους είναι απαράδεκτο και λερώνουν την Κατηγορία.

Αν θέλει "να πετάει ντομάτες" υπάρχουν και άλλοι διαδικτυακοί τόποι για να το κάνει.
Σίγουρα θα βρεί κάποιους απ αυτούς...

Eχει ήδη βρεθεί.Ο καθείς βρίσκει την Σάσα πού τού αξίζει.

Last edited:
Η τοποθέτηση της διαχείρισης είναι η παρακάτω ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ του thread όπου παρατίθεται και ΜΟΝΟ...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=365028&postcount=222

Τα μετά το 19 στο παρόν είναι απαράδεκτα και θα σβηστούν.
Αν και τα διάβασα αφού τοποθετήθηκα δεν αλλάζω τίποτα από τα παραπάνω.
Θεωρώ ότι έγινε μιά άλλη "κατάσταση" ίσως από κάποιον πιό προκλητικό που δεν ενσωματώθηκε ακόμα στο κλίμα της παρέας (ναί είμαστε παρέα και όποιος θέλει να μπεί στην παρέα πρέπει να υιοθετήσει τους κανόνες της αμοιβαίας αποδοχής) και από κάποιον δίκαια πιό ευαίσθητο σε προσβολές (θεωρώ ότι δεν έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό δεκτικότητας).

Δεν γνωρίζω γιατί ο dabrutal διαμαρτύρεται.
Ας με διαφωτίσει κάποιος.
Ο meletov ας προσπαθήσει να καταλάβει το νόημα της προηγούμενης παραγράφου.
Τα περί ban είναι θέματα δικαιοδοσίας διαχείρισης. Και η διαχείριση επί αυτών των θεμάτων δεν δέχεται εισηγήσεις και προτροπές από κανένα.

και κάτι ακόμα:
αν θέλετε χωροφύλακα μπορείτε να τον έχετε.
ΑΜΕΣΑ...

Και ένα ακόμα...
δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων είναι απαράδεκτη.
τι στο καλό....
τελευταία φορά που το είδα.

Ε,ρε τί έγινε πάλι.

Ο άνθρωπος μπήκε ξημερώματα σαν τον κλέφτη,όπου όλοι κοιμούνται, απουσία διαχειριστών,"φτιαγμένος" και άρχισε το σε όλους γνωστό τροπάριο.Πήξαμε στους ΑΚ (Ανώνυμους Κομπλεξικούς).Οποιος προσπαθεί να καλύψει το κενό ανάμεσα στα πόδια του, με ανωνυμίες τζάμπα μαγκιές ,βρισιές κατά παντός κλπ είναι θρασύμι και όχο άντρας.

Εγώ το περίμενα γι αυτό και άρχισα αυτή την κλάψα.

Οσο για το 6000 θα το λαμβάνω πλέον σαν τον τυχερό μου αριθμό. "Κι αν μου κάτσει ??"

Chief κανείς δεν ζήτησε το ban κανενός και δεν το έγραψα πουθενά μέχρι τώρα.Αυτά για να ξεκαθαρίζω την θέση μου.

Επίσης θα παρακαλούσα τον φίλο dabrutal επειδή υπέδειξε εμφανώς εμένα ως αιτία της ενοχλήσεώς του να μου πεί σταράτα και αντρίκια πώς και πότε τον ειρωνεύτικα.Να μου παραθέσει τα ποστ και το θρεντ που το έκανα και αν έσφαλα να του ζητήσω συγγνώμη.Ανθρωπος είμαι ,όχι ρομπότ.Οχι αοριστολογίες ,"δεν θυμάμαι","δεν μπορώ να πώ" κλπ.
Εδώ είμαστε,περιμένω να απολογηθώ μιας και φαίνεται ενοχλώ αρκετούς εν αγνοία μου.

Κατά τα λοιπά και εφόσον σβήστηκε ο οχετός και "ξεκαθαρίστηκαν" αρκετά,θα παραμείνω με τους φίλους μου και ας πάνε άλλοι με το κουβαδάκι τους αλλού.
Ε δεν γίνεται να αρέσω σε όλους, ας με υποστείτε..:guitarist:

Last edited by a moderator:
έγινε μιά μικρή διόρθωση στο post 35.
προς γενική εκτόνωση.

σεβαστείτε άπαντες τον χρόνο που έχει αφιερώσει η διαχείριση επί του παρόντος.
Εις το εξής θα εφαρμόζονται οι εύκολες λύσεις.

Status
Not open for further replies.