Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω υπέρ της κατάργησης της cafe όταν μου ζητηθεί η ψήφος.
Έλεος δηλαδή.
Παρατήσαμε τις υπόλοιπες κατηγορίες και ασχολούμαστε με την cafe...
Μακαρι να ηταν τσακωμος Ευαγγελε...
Δεν ειναι. Πιστευω οτι τα μελη θα πρεπει να πουν την γνωμη τους για το πως θα ηθελαν το φορουμ. Και επειδη δεν μου αρκει η σιγη, προτιμω την ενεργη διαμορφωση
Θα πρέπει Βασίλη;...για να δω και εγω που εχω μεγάλη περιέργεια πόσα απο τα 2.500 μέλη θα γράψουν εδω την γνώμη τους για την cafe,βάσει του θέματος που έθεσες ...μέχρι στιγμής μετράω καμιά 15αριά...
Γιαννη, ας την γραψουν οσοι θελουν. Πιστευω ομως πως σε ενα φορουμ στο οποιο πολλοι συμμετεχουν και πολλοι γραφουν και πολλοι διαβαζουν , ειναι θεμιτο να πουν τη γνωμη τους. Και θα πρεπει να αποζητειται αυτη η γνωμη, ασχετα αν την δινουν λιγοι η πολλοι. Το ιδιο συμβαινει με τις εκλογες. Αποχη υπαρχει και μαλιστα αυξανομενη. Να μην ζηταμε την ψηφο του κοσμου?
Εχεις δικιο, ζητανε. Αλλα νομιζα οτι ειναι κατανοητο τι εννουσαΖητάμε..η ζητάνε;!!!
Τι να σου πω;..εγω πάντως ούτε γιά πρόεδρος πάω, ούτε για πρωθυπουργός....
Άντε πάλι....
Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός ρε παιδιά; Μια χαρά είναι το club.
Tα 2500 χιλιάδες μέλη που μπήκαν εδώ μέσα και έμειναν, έμειναν επειδή εδώ βρήκαν μια μεγάλη παρέα, επειδή γουστάρουν κι επειδή περνάνε ωραία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Να καταργήσουμε την cafe; Γιατί; Επειδή πάει καλά; Δηλαδή αντί να δούμε πώς θα ανεβάσουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες καταργούμε αυτές που πάνε καλά; Τι είδους λογική είναι αυτή;
Ωραία, είμαστε AVclub. Καί λοιπόν; Μήπως να φορέσουμε και γραβάτα πρίν μπούμε;
Μην ξεχνάτε οτι πάνω απ' όλα είμαστε παρέα..
Από τεχνικά στοιχεία και reviews το διαδύκτιο είναι τίγκα. Βρίσκεις ότι θές οποιαδήποτε στιγμή το θές.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαφορετικότητά μας από τα άλλα sites, αυτό το παρεϊστικο που υπάρχει εδώ να μπορούμε δηλαδή να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα ας βρούμε ένα τρόπο να το λύσουμε όχι να το καταργήσουμε.
Αντιλαμβάνομαι οτι πολλές φορές αυτή η ελευθερία, που μερικές φορές είναι αλήθεια οτι φτάνει μέχρι τα όρια της ελευθεριότητας, κάποια στιγμή πρέπει, αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο.
Κι αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Είτε είμαστε διαχειριστές είτε απλά μέλη. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο, το αντίθετο μάλιστα.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι οτι θα πρέπει όλοι μας, αν βέβαια θέλουμε το Avclub να συνεχίσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.
Κι επειδή "μονός καυγάς δεν γίνεται", και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό,πιστεύω οτι σε πρώτη φάση ορισμένοι απο εμάς θα πρέπει να μην είμαστε υπέρ το δέον επικριτικοί και επιθετικοί απένατι στους διαχειριστές όταν κάτι δεν μας αρέσει. Τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν και, επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι, δεν είναι καθόλου εύκολο.
Ας προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε, η κόντρα και η ειρωνεία δεν βοηθάνε και πάρα πολύ.
Τώρα για τους διαχειριστές θα πρότεινα κι αυτοί με τη σειρά τους να είναι λίγο πιο διαλακτικοί πιό ευέλικτοι ίσως και λιγότερο αυταρχικοί. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά αν ήταν εύκολο δεν θα υπήρχε λόγος να επιλέγονται οι διαχειριστές.
Ο διαχειριστής δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, έχει κάποια δουλειά να κάνει και θα πρέπει να την κάνει. Αν δεν μπορεί επειδή έχει κουραστεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ας το πεί κι ας αντικατασταθεί. Η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός.
Κάποιες κατηγορίες για να ανέβουν χρειάζονται βοήθεια από αυτούς που έχουν την ευθύνη τους. Αν περιμένουμε να ανέβουν κάποιες "νεκρές" κατηγορίες καταργώντας την cafe τότε "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".
Στο χωριό μου λένε οτι "Άν το "σπίτι" δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια, τα "κορίτσια" αλλάζουν".
Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν στεναχώρησα κάποιους, από ενδιαφέρον γι αυτό το χώρο το έκανα.
Καληνύχτα σας.
Mά είναι γνωστό οτι ο Σωκρατίδης και ο υποφαινόμενος είμαστε βαλτοί´.Χαιρομαι που βρήκατε τούς ενόχους που δεν σάς αφήνουν να ασχοληθείτε με τις άλλες κατηγορίες.Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ,εγώ ´ομολογώ´:Moυ χαρίζουνε δωρεάν ντι βι ντί απο άλλα site για να διαφωνώ εδώ.
Άντε πάλι....
Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός ρε παιδιά; Μια χαρά είναι το club.
Tα 2500 χιλιάδες μέλη που μπήκαν εδώ μέσα και έμειναν, έμειναν επειδή εδώ βρήκαν μια μεγάλη παρέα, επειδή γουστάρουν κι επειδή περνάνε ωραία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Να καταργήσουμε την cafe; Γιατί; Επειδή πάει καλά; Δηλαδή αντί να δούμε πώς θα ανεβάσουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες καταργούμε αυτές που πάνε καλά; Τι είδους λογική είναι αυτή;
Ωραία, είμαστε AVclub. Καί λοιπόν; Μήπως να φορέσουμε και γραβάτα πρίν μπούμε;
Μην ξεχνάτε οτι πάνω απ' όλα είμαστε παρέα..
Από τεχνικά στοιχεία και reviews το διαδύκτιο είναι τίγκα. Βρίσκεις ότι θές οποιαδήποτε στιγμή το θές.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαφορετικότητά μας από τα άλλα sites, αυτό το παρεϊστικο που υπάρχει εδώ να μπορούμε δηλαδή να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα ας βρούμε ένα τρόπο να το λύσουμε όχι να το καταργήσουμε.
Αντιλαμβάνομαι οτι πολλές φορές αυτή η ελευθερία, που μερικές φορές είναι αλήθεια οτι φτάνει μέχρι τα όρια της ελευθεριότητας, κάποια στιγμή πρέπει, αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο.
Κι αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Είτε είμαστε διαχειριστές είτε απλά μέλη. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο, το αντίθετο μάλιστα.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι οτι θα πρέπει όλοι μας, αν βέβαια θέλουμε το Avclub να συνεχίσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.
Κι επειδή "μονός καυγάς δεν γίνεται", και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό,πιστεύω οτι σε πρώτη φάση ορισμένοι απο εμάς θα πρέπει να μην είμαστε υπέρ το δέον επικριτικοί και επιθετικοί απένατι στους διαχειριστές όταν κάτι δεν μας αρέσει. Τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν και, επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι, δεν είναι καθόλου εύκολο.
Ας προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε, η κόντρα και η ειρωνεία δεν βοηθάνε και πάρα πολύ.
Τώρα για τους διαχειριστές θα πρότεινα κι αυτοί με τη σειρά τους να είναι λίγο πιο διαλακτικοί πιό ευέλικτοι ίσως και λιγότερο αυταρχικοί. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά αν ήταν εύκολο δεν θα υπήρχε λόγος να επιλέγονται οι διαχειριστές.
Ο διαχειριστής δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, έχει κάποια δουλειά να κάνει και θα πρέπει να την κάνει. Αν δεν μπορεί επειδή έχει κουραστεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ας το πεί κι ας αντικατασταθεί. Η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός.
Κάποιες κατηγορίες για να ανέβουν χρειάζονται βοήθεια από αυτούς που έχουν την ευθύνη τους. Αν περιμένουμε να ανέβουν κάποιες "νεκρές" κατηγορίες καταργώντας την cafe τότε "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".
Στο χωριό μου λένε οτι "Άν το "σπίτι" δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια, τα "κορίτσια" αλλάζουν".
Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν στεναχώρησα κάποιους, από ενδιαφέρον γι αυτό το χώρο το έκανα.
Καληνύχτα σας.
6 μήνες και 14 ημέρες από το ξεκίνημα του avclub.gr…
5,710+ Threads
100,000+ Posts
2,000 Members
…τα νούμερα όμως δεν περιγράφουν τη πραγματικότητα, τη ζεστασιά, φιλία, ανθρωπιά ,κουλτούρα , ήθος κλπ όλων το φίλων που παρακολουθούν καθημερινά το avclub.gr, άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης…με άλλους γνωριζόμαστε με άλλους όχι και όμως μας συντροφεύουν στις χαρές, λύπες, ατυχίες, μας δίνουν λύσεις στα πιο απίθανα ερωτήματα…
…ποτέ δεν θα ξεχάσω τις μέρες που λόγω άτυχων συγκυριών αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τη παρέα μας από το avfroum.gr στο avclub.gr κάποιοι το είδαν θετικά άλλοι αρνητικά, η παρέα και η ιδέα ενός αυτόνομου forum ήταν πιο δυνατή από όλους… το avclub.gr έγινε ½ χρόνου, ακόμα βρέφος στη μεγάλη κοινωνία του internet, βρέφος όμως με αρχές, ποιότητα και θράσος να στηριχθεί στα πόδια του μόνο του χωρίς προσωπεία και μάσκες, αγνό σαν τα παιδία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, αγνό γιατί όλοι εμείς είμαστε, εκφράζουμε, ζούμε, τσακωνόμαστε, γκρινιάζουμε, κάνουμε παράπονα για κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο…
…φίλοι μου υπάρχει καιρός, σιγά σιγά όλα θα γίνουν…το avclub.gr και αυτά που πρεσβεύει θα υπάρχει για πολλά χρόνια στο μέλλον… μπορεί ο Γιώργος, ο Κώστας ο Βαγγέλης να φύγουν, να αποτραβηχτούν για πολλούς λόγους (κουράστηκαν, βαρέθηκαν, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή τους από το av κλπ..) ο σπόρος όμως της παρέας έχει ριζώσει, μπολιασμένος καλά…αντέχει σαν το λουλούδι μέσα στο χειμωνιάτικο Φλεβάρη έτοιμο να ανθίσει με το πρώτο καθάρισμα του καιρού… όλοι μας είμαστε εδώ γιατί μας αρέσει και όχι γιατί μας υποχρεώνει κάποιος…
…ας είμαστε καλά…Υγειά και Ευτυχία σε όλες και όλους τους φίλους για τη νέα χρονιά που έρχεται και για όσα περιμένουμε στο μέλλον…
avclub.gr Ευχαριστώ !
Σημ. Welcome to our newest member, Spytzim ο φίλος είναι το member 2000 !@!
Αμαν ρε Σπύρο κι εσύ . Τώρα που με 29 ευρώ αγοράζεις και DVD και το καλύτερο χαι έντ cd player , εσύ να δέχεσαι "δώρα" ;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.