Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω υπέρ της κατάργησης της cafe όταν μου ζητηθεί η ψήφος.

Έλεος δηλαδή.

Παρατήσαμε τις υπόλοιπες κατηγορίες και ασχολούμαστε με την cafe...

Για να γνωρίζουμε για τι συζητούμε, ρωτώ ευθέως τη συντονιστική ομάδα....

Υπάρχει θέμα κατάργησης της ''καφέ'' και μάλιστα δια ψηφοφορίας ????????

Ένα απλό ΝΑΙ ή ΟΧΙ θα ήταν αρκετό.

Ευχαριστώ.....

ρε σεις !!!!!!

......... ξερετε τι θα θελα τωρα ;;;;;;

....... να παω να γραφτω σε ενα φλουφλικο σαιτ να ηρεμησω .......
αρχιζετε και τσακωνεστε καθε ΠΚΣ και κατανταει βαρετο ......

μια χαρα ειναι το μαγαζι !!!!

οποιος εχει μπογια ας το βαψει !

οποιος βαριεται ας το κοιτα με το χρωμα του ... ( καμια !!!! Πολιτικη χροια ... )

Θα ηθελα να ρωτησω...

Γιατι ενοχλει την διαχειριση οτι καποιος ΕΝΕΡΓΑ προκαλει μια συζητηση για το πως θα ηθελαν να ειναι το ΔΙΚΟ τους φορουμ? Στο κατω κατω αυτο δεν θα γινοταν καποτε? Να ειστε σιγουροι πως με αυτο θα ασχολουμαστε πολλα Σαββατα, μεχρι το ιδιο βιολι να γινει μια Ορχηστρα, και καλοκουρδισμενη μαλιστα.

Και θα ηθελα να ρωτισω κατι, απο ελλειψη γνωσεων και ΜΟΝΟ:
Στο Σωματειο θα γινουν αρχιαιρεσιες
1. Οσον αφορα την διοικητικη ομαδα του Σωματειου
2. Την εκλογη διαχειριστων
3. Για αποφασεις που αφορουν το στυλ, τη στρατηγικη κλπ

η τα μελη δεν θα κληθουν να αποφασισουν γι αυτα?

Last edited:
Στην σημερινή ´Καθημερινή´διάβασα οτι η Fifa σκοπευει να απαγορευσει στούς ποδοσφαιριστές να έχουν μηνύματα κάτω απο την φανέλλα τους και να την ανασηκώνουν μολις βαζουν γκόλ(πολιτικά,θρησκευτικά,προσωπικά κ.λ.π.).
Oλα εξισωμένα ,ολα στρογγυλεμένα,ολα politically correct.

Μακαρι να ηταν τσακωμος Ευαγγελε...
Δεν ειναι. Πιστευω οτι τα μελη θα πρεπει να πουν την γνωμη τους για το πως θα ηθελαν το φορουμ. Και επειδη δεν μου αρκει η σιγη, προτιμω την ενεργη διαμορφωση

Θα πρέπει Βασίλη;...για να δω και εγω που εχω μεγάλη περιέργεια πόσα απο τα 2.500 μέλη θα γράψουν εδω την γνώμη τους για την cafe,βάσει του θέματος που έθεσες ...μέχρι στιγμής μετράω καμιά 15αριά...

Θα πρέπει Βασίλη;...για να δω και εγω που εχω μεγάλη περιέργεια πόσα απο τα 2.500 μέλη θα γράψουν εδω την γνώμη τους για την cafe,βάσει του θέματος που έθεσες ...μέχρι στιγμής μετράω καμιά 15αριά...

Γιαννη, ας την γραψουν οσοι θελουν. Πιστευω ομως πως σε ενα φορουμ στο οποιο πολλοι συμμετεχουν και πολλοι γραφουν και πολλοι διαβαζουν , ειναι θεμιτο να πουν τη γνωμη τους. Και θα πρεπει να αποζητειται αυτη η γνωμη, ασχετα αν την δινουν λιγοι η πολλοι. Το ιδιο συμβαινει με τις εκλογες. Αποχη υπαρχει και μαλιστα αυξανομενη. Να μην ζηταμε την ψηφο του κοσμου?

Επειτα το οτι ειμαστε 2500 μελη, ειναι καλο, αλλα δεν λεει και πολλα. Αλλα ποιο ειναι το σκεπτικο? Επειδη θα γραψουν σε αυτο το thread 15(σημερα) 20-30, αρα ειναι λιγοι, αρα αποφασιζει καποιος αλλος επειδη δεν θα γραψουν εδω μεσα 2500?

Last edited:
Γιαννη, ας την γραψουν οσοι θελουν. Πιστευω ομως πως σε ενα φορουμ στο οποιο πολλοι συμμετεχουν και πολλοι γραφουν και πολλοι διαβαζουν , ειναι θεμιτο να πουν τη γνωμη τους. Και θα πρεπει να αποζητειται αυτη η γνωμη, ασχετα αν την δινουν λιγοι η πολλοι. Το ιδιο συμβαινει με τις εκλογες. Αποχη υπαρχει και μαλιστα αυξανομενη. Να μην ζηταμε την ψηφο του κοσμου?

Ζητάμε..η ζητάνε;!!!
Τι να σου πω;..εγω πάντως ούτε γιά πρόεδρος πάω, ούτε για πρωθυπουργός....

πωπω χαμός σε ένα βράδυ!

Πάντως μ'αρέσει γιατί η κουβέντα εξελίσσεται όμορφα και πολιτισμένα.

Επειδή ήμουν από τους πρώτους που απάντησα στο Βασίλη να πω ότι το έκανα ως απλό μέλος.
Δεν εκφράζω την επίσημη θέση της διαχείρισης.

Αλλά έχουν παρεξηγηθεί μερικά πράγματα:

1)Δεν έχει τεθεί θέμα κατάργησης της cafe. Αυτό που είπα είναι ότι αν μου ζητηθεί η άποψη, αυτή θα είναι να κλείσει...χθες αν γίνεται.

2)Το πρόβλημα που εντοπίζω προσωπικά στο θέμα δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των hits της cafe. Αλίμονο. Έχει να κάνει με το χρόνο που πρέπει να διαθέτει η διαχειριστική ομάδα για να "συμμαζεύει" τα μέλη οι οποίοι ξεφεύγουν.
Γιατί να τα συμμαζεύει? Γιατί τα γραφόμενα τους εδώ μέσα μπορεί να δημιουργήσουν νομικά προβλήματα στους ανθρώπους οι οποίοι συντηρούν τον τόπο αυτό. Δε μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να γράφει ότι ο τάδε είναι φασίστας, ο άλλος έτσι, ο άλλος γιουβέτσι...
Προτιμώ να υπάρχουν κάποια μέλη οι οποίοι να νοιώθουν ότι αποστειρώνουμε την cafe και όλο το club ή ότι δρούμε φασιστικά κλπ κλπ και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα...
Εγωϊστικό? Ίσως. Αλλά έχουμε και οικογένειες, γκόμενες, δουλειές, έχουμε να σφίξουμε κάτι επαφές, να ρυθμίσουμε κάτι DEQ κλπ κλπ και δε γίνεται κάποιος απο εμάς να είναι 24/7 επάνω απ'την cafe μην τυχόν κάποιο κακό παιδάκι τα κάνει όλα κ.λο επειδή έτσι του κάπνισε ένα πρωϊ.
Εντάξει και στις υπόλοιπες κατηγορίες κάποιες φορές έχουν τύχει παρόμοιες καταστάσεις και χρειάστηκε να δουλέψω περισσότερο στο forum από ότι στη δουλειά μου για να προσπαθήσω να εξισορροπήσω λιγάκι τα πράγματα, για να μη μου πουν ότι μεροληπτώ ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό το πράμα με την cafe έχει παραγίνει.
Οπότε για μένα τίθεται καθαρά και ξάστερα θέμα διαθέσιμου χρόνου πρωτίστως.

3)To αν τα hits πέσουν με την εξαφάνιση της cafe είναι κάτι που σαφώς δεν ενδιαφέρει τη διαχειριστική ομάδα. Δε πάμε να πάρουμε πρωτάθλημα εδω πέρα, ούτε και θα χάσουμε το...μισθό μας. :flipout:

Πάντως αίσθηση μου κάνει το ότι όταν ήμουν εγώ διαχειριστής στην Εκτός τότε και μόνος μου, δε θυμάμαι ποτέ να είχε χρειαστεί να επέμβω.

Meletov, το hobby μας δεν είναι να αλλάζουμε συσκευές και να συζητάμαι μόνο γιαυτό. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορούμε να συζητάμε και να αλλάζουμε απόψεις για την ανάπτυξη, αλλαγές εμπειριών, και γενικά την πιο μεγάλη απόλαυση του hobby. Και επιτέλους δεν μπορούμε να ζήσουμε και λίγες στιγμές χωρίς πολιτική, πρέπει να την λουζώμαστε ακόμα και εδώ; αν την έχετε σε τόση εκτίμηση εσείς κάποιοι άλλοι δεν την έχουμε.

ισως ειμαι λιγο αργος αλλα και παλι δεν σε καταλαβαινω.....αν θες να χαλαρωνεις και να ζεις στιγμες χωρις πολιτικη (απολυτως σεβαστο) απλουστατα μη διαβαζεις τα αναλογα ποστ στην cafe η και σε οποιαδηποτε αλλη κατηγορια...διαβασε αυτα που σε ενδιαφερουν και σε ευχαριστουν..και εγω οταν αγοραζω μια εφημεριδα μερικα θεματα δεν με ενδιαφερουν αλλα δεν σκιζω τις σελιδες

Γιατί τα γραφόμενα τους εδώ μέσα μπορεί να δημιουργήσουν νομικά προβλήματα στους ανθρώπους οι οποίοι συντηρούν τον τόπο αυτό.

Οπότε για μένα τίθεται καθαρά και ξάστερα θέμα διαθέσιμου χρόνου πρωτίστως.

αυτοι οι λογοι ειναι οι μονοι που μπορει να σταθει κανεις ..ειμαι μηπως ειμαστε λιγο παρανοικοι σχετικα με το νομικο του θεματος...δηλαδη αν εγω κρινω την υπουργο παιδειας σε ενα ποστ θα ερθει αυριο ο κρατικος εκπροσωπος να κλεισει το site ??? ας απαντησουν οι αρμοδιοι καλυτερα....εγω τετοια περιπτωση ξερω μονο για ενα blog που ο αλλος ειχε γραψει ενα ολοκληρο προσβλητικο κατεβατο για συγκεκριμενο προσωπο που νομιζω εκανε η απειλησε με μηνυση...αλλα ειναι μαλλον ακραια περιπτωση που καμια περιπτωση δεν εχει με αυτο το forum και με αυτα τα θεματα

οσο για το χρονο που απαιτειται για να αστυνομευεις την cafe αυτο δεν το γνωριζω αλλα θα μπορουσαν να μπουν και καποια αλλα μελη σαν διαχειριστες αν χρειαζοταν...ισως..

Α,μάλιστα.Δηλαδή ορισμένοι παρατηρούν και μετράνε το πόσοι θα γραψουν στο thread του Βασίλη και εάν είναι καμιά 15 αριά ´κακοί´μόνον θα δικαιωθουν τα διατάγματα.
Ωραίο επιχείρημα.Αφαιρούμε λοιπόν τους 15-λεμε τώρα οτι ειναι μονον τόσοι-οπότε συμπεραίνουμε οτι οι 2485 χειροκροτούν.Μου κάθισε ο καφές στον λαιμό πρωί-πρωί.
Υ.Γ
Τουλάχιστον ο Στέργιος ´μπήκε στον κόπο´και έγραψε αναλυτικά την γνώμη του,δείγμα στοιχειώδους σεβασμού.

Άντε πάλι....
Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός ρε παιδιά; Μια χαρά είναι το club.
Tα 2500 χιλιάδες μέλη που μπήκαν εδώ μέσα και έμειναν, έμειναν επειδή εδώ βρήκαν μια μεγάλη παρέα, επειδή γουστάρουν κι επειδή περνάνε ωραία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Να καταργήσουμε την cafe; Γιατί; Επειδή πάει καλά; Δηλαδή αντί να δούμε πώς θα ανεβάσουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες καταργούμε αυτές που πάνε καλά; Τι είδους λογική είναι αυτή;
Ωραία, είμαστε AVclub. Καί λοιπόν; Μήπως να φορέσουμε και γραβάτα πρίν μπούμε;
Μην ξεχνάτε οτι πάνω απ' όλα είμαστε παρέα..
Από τεχνικά στοιχεία και reviews το διαδύκτιο είναι τίγκα. Βρίσκεις ότι θές οποιαδήποτε στιγμή το θές.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαφορετικότητά μας από τα άλλα sites, αυτό το παρεϊστικο που υπάρχει εδώ να μπορούμε δηλαδή να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα ας βρούμε ένα τρόπο να το λύσουμε όχι να το καταργήσουμε.
Αντιλαμβάνομαι οτι πολλές φορές αυτή η ελευθερία, που μερικές φορές είναι αλήθεια οτι φτάνει μέχρι τα όρια της ελευθεριότητας, κάποια στιγμή πρέπει, αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο.
Κι αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Είτε είμαστε διαχειριστές είτε απλά μέλη. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο, το αντίθετο μάλιστα.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι οτι θα πρέπει όλοι μας, αν βέβαια θέλουμε το Avclub να συνεχίσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.
Κι επειδή "μονός καυγάς δεν γίνεται", και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό,πιστεύω οτι σε πρώτη φάση ορισμένοι απο εμάς θα πρέπει να μην είμαστε υπέρ το δέον επικριτικοί και επιθετικοί απένατι στους διαχειριστές όταν κάτι δεν μας αρέσει. Τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν και, επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι, δεν είναι καθόλου εύκολο.
Ας προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε, η κόντρα και η ειρωνεία δεν βοηθάνε και πάρα πολύ.
Τώρα για τους διαχειριστές θα πρότεινα κι αυτοί με τη σειρά τους να είναι λίγο πιο διαλακτικοί πιό ευέλικτοι ίσως και λιγότερο αυταρχικοί. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά αν ήταν εύκολο δεν θα υπήρχε λόγος να επιλέγονται οι διαχειριστές.
Ο διαχειριστής δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, έχει κάποια δουλειά να κάνει και θα πρέπει να την κάνει. Αν δεν μπορεί επειδή έχει κουραστεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ας το πεί κι ας αντικατασταθεί. Η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός.
Κάποιες κατηγορίες για να ανέβουν χρειάζονται βοήθεια από αυτούς που έχουν την ευθύνη τους. Αν περιμένουμε να ανέβουν κάποιες "νεκρές" κατηγορίες καταργώντας την cafe τότε "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".
Στο χωριό μου λένε οτι "Άν το "σπίτι" δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια, τα "κορίτσια" αλλάζουν".

Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν στεναχώρησα κάποιους, από ενδιαφέρον γι αυτό το χώρο το έκανα.
Καληνύχτα σας.

Νομιζω οτι ο Μπαμπης εθεσε το θεμα σε σωστη βαση.
Με την διαφορα του οτι, εαν οι διαχειριστες ειμαστε υποχρεωμενοι να ασχολουμαστε καθημερινα με τις "κρισεις" που προκυπτουν απο την Εκτος, δεν μας μενει καθολου χρονος να ασχοληθουμε με την βελτιωση της κατηγοριας μας! Εχουμε επιλεξει να αφιερωνουμε καθημερινα μεγαλο μερος του ελευθερου χρονου μας για το club, πλην ομως ειναι αδυνατο να ασχολουμαστε αποκλειστικα με αυτο!
Προσωπικα ειμαι κατα της καταργησης της Εκτος, εφοσον ομως τα συμμετεχοντα μελη τηρουν τους κανονες που αποδεχτηκαν οταν εγιναν μελη και οι οποιοι απλα υπαρχουν για να μπορουν να διαξαγονται οι συζητησεις σε ενα πολιτισμενο κλιμα και μακρια απο κοντρες, προσβολες και ειρωνιες.
Δυστυχως ομως, λυπαμαι πολυ οταν βλεπω ανθρωπους σαν τον Βασιλη τον Σωκρατιδη και τον Σπυρο Σουρλα, οι οποιοι γνωριζουν απο πρωτο χερι την "παστα" και τις καλες προθεσεις των ανθρωπων που τρεχουν το Avclub, να ειρωνευονται, προκαλουν και μονιμως αμφισβητουν την προσπαθεια μας, σκαβοντας τον λακκο αυτου του ωραιου διαδικτιακου τοπου!
Οταν εισαι εξω απο τον χορό, ειναι πολυ ευκολο να παριστανεις τον Μεγιστο Κριτη ολων των κακων κειμενων του φορουμ,οποτε Σπυρο πρεπει να αναλογιστεις αν η εικονα του Λουδοβικου που ειρωνικα ποσταρες, ειναι η εικονα σου στον καθρεπτη...

Mά είναι γνωστό οτι ο Σωκρατίδης και ο υποφαινόμενος είμαστε βαλτοί´.Χαιρομαι που βρήκατε τούς ενόχους που δεν σάς αφήνουν να ασχοληθείτε με τις άλλες κατηγορίες.Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ,εγώ ´ομολογώ´:Moυ χαρίζουνε δωρεάν ντι βι ντί απο άλλα site για να διαφωνώ εδώ.
Χαίρομαι επίσης που αρχίσανε και οι ψυχολογικές ερμηνείες,μόνον που ,δυστυχώς κινούνται γύρο στην τρίτη δημοτικού.
Μπά.Μονίμως διαβάζω περί τού ηρωϊσμού ορισμένων διαχειριστών -ορισμένων λίγων ευτυχώς,που όμως διαμορφώνουν το κλίμα-που θυσιάζουν την ζωή τους για το club και γουστάρουν χειροκρότημα.
Δυστυχώς δεν περίμενα μεγαλύτερη εμβάθυνση απο τον Κύριο Σωτηρόπουλο.Μονον κυνήγι μαγισσών περίμενα και βεβαια με δικαιώνει.Οσο λαϊκισμό και προσβολές να χρησιμοποιήσει δεν πρόκειται αυτό να σταθεί εμπόδιο στήν έκφραση τής γνώμης μου.
Υ.Γ
Ακομα και ο πρωθυπουργός της χώρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχονται την κριτική και τίς γελοιογραφίες.
Ο Λουδοβίκος αποτελεί λοιπόν μιά ´γελοιογράφηση´τής κατάστασης κατά την γνώμη μου μετά τα διατάγματα και τίς διακηρύξεις.Ειναι αυτό που λέμε κριτική μέσω της εικόνας ,όπως υποθέτω γνωρίζει ο ΚυριοςΣωτηρόπουλος,ως δημοκρατικός πολίτης αυτής τής χώρας .

Mά είναι γνωστό οτι ο Σωκρατίδης και ο υποφαινόμενος είμαστε βαλτοί´.Χαιρομαι που βρήκατε τούς ενόχους που δεν σάς αφήνουν να ασχοληθείτε με τις άλλες κατηγορίες.Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ,εγώ ´ομολογώ´:Moυ χαρίζουνε δωρεάν ντι βι ντί απο άλλα site για να διαφωνώ εδώ.

Αμαν ρε Σπύρο κι εσύ . Τώρα που με 29 ευρώ αγοράζεις και DVD και το καλύτερο χαι έντ cd player , εσύ να δέχεσαι "δώρα" ;-bye-

Άντε πάλι....
Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός ρε παιδιά; Μια χαρά είναι το club.
Tα 2500 χιλιάδες μέλη που μπήκαν εδώ μέσα και έμειναν, έμειναν επειδή εδώ βρήκαν μια μεγάλη παρέα, επειδή γουστάρουν κι επειδή περνάνε ωραία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Να καταργήσουμε την cafe; Γιατί; Επειδή πάει καλά; Δηλαδή αντί να δούμε πώς θα ανεβάσουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες καταργούμε αυτές που πάνε καλά; Τι είδους λογική είναι αυτή;
Ωραία, είμαστε AVclub. Καί λοιπόν; Μήπως να φορέσουμε και γραβάτα πρίν μπούμε;
Μην ξεχνάτε οτι πάνω απ' όλα είμαστε παρέα..
Από τεχνικά στοιχεία και reviews το διαδύκτιο είναι τίγκα. Βρίσκεις ότι θές οποιαδήποτε στιγμή το θές.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαφορετικότητά μας από τα άλλα sites, αυτό το παρεϊστικο που υπάρχει εδώ να μπορούμε δηλαδή να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα ας βρούμε ένα τρόπο να το λύσουμε όχι να το καταργήσουμε.
Αντιλαμβάνομαι οτι πολλές φορές αυτή η ελευθερία, που μερικές φορές είναι αλήθεια οτι φτάνει μέχρι τα όρια της ελευθεριότητας, κάποια στιγμή πρέπει, αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο.
Κι αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Είτε είμαστε διαχειριστές είτε απλά μέλη. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο, το αντίθετο μάλιστα.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι οτι θα πρέπει όλοι μας, αν βέβαια θέλουμε το Avclub να συνεχίσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.
Κι επειδή "μονός καυγάς δεν γίνεται", και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό,πιστεύω οτι σε πρώτη φάση ορισμένοι απο εμάς θα πρέπει να μην είμαστε υπέρ το δέον επικριτικοί και επιθετικοί απένατι στους διαχειριστές όταν κάτι δεν μας αρέσει. Τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν και, επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι, δεν είναι καθόλου εύκολο.
Ας προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε, η κόντρα και η ειρωνεία δεν βοηθάνε και πάρα πολύ.
Τώρα για τους διαχειριστές θα πρότεινα κι αυτοί με τη σειρά τους να είναι λίγο πιο διαλακτικοί πιό ευέλικτοι ίσως και λιγότερο αυταρχικοί. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά αν ήταν εύκολο δεν θα υπήρχε λόγος να επιλέγονται οι διαχειριστές.
Ο διαχειριστής δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, έχει κάποια δουλειά να κάνει και θα πρέπει να την κάνει. Αν δεν μπορεί επειδή έχει κουραστεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ας το πεί κι ας αντικατασταθεί. Η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός.
Κάποιες κατηγορίες για να ανέβουν χρειάζονται βοήθεια από αυτούς που έχουν την ευθύνη τους. Αν περιμένουμε να ανέβουν κάποιες "νεκρές" κατηγορίες καταργώντας την cafe τότε "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".
Στο χωριό μου λένε οτι "Άν το "σπίτι" δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια, τα "κορίτσια" αλλάζουν".

Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν στεναχώρησα κάποιους, από ενδιαφέρον γι αυτό το χώρο το έκανα.
Καληνύχτα σας.

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Καταρχήν, λόγω της προηγούμενης θέση μου δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό το thread, αλλά διαβάζοντας τα μηνύματα εδώ, και πιο πολύ το μήνυμα του Μπαμπη οφείλω να πω τη θέση μου…η Εκτός η Café η ότι άλλο θέλουμε να τη πούμε είναι κομμάτι του avclub.gr και όσοι πιστεύουν ότι μπορεί το avclub.gr χωρίς αυτή, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν… διαφωνώ με την ύπαρξη επιμέρους κανόνων για την Café γιατί απλά δεν χρειάζονται… ειδικά όταν στους επιμέρους κανόνες υπάρχουν υπόνοιες περί αλάθητου των διαχειριστών…

Στεργιο, συμφωνώ μαζί σου η Café ΔΕΝ είχε ΑΛΛΑ και ΔΕΝ έχει πρόβλημα… μάλιστα παλιότερα στο avforum.gr είχαν γραφτεί και θέματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν όχι τώρα… απλά το θέμα είναι ότι κάποιοι φίλοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι θέματα που δεν τους αφορούν ή τους ενοχλούν δεν πρέπει να υπάρχουν στο avclub.gr…θα έλεγα ότι το πρόβλημα το έχουν όσοι το βλέπουν έτσι… αυτό το forum δεν φτιάχτηκε για τους διαχειριστές αλλά για όλους τους φίλους που απαρτίζουν τη παρέα μας κοντά 6+ χρόνια, φτιάχτηκε και στηρίχτηκε από πολλούς και δύσκολα μπορεί να αλλάξει ρόλο η πορεία του είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι…

Να θέσω και ένα ερώτημα επειδή βλέπω ότι αρκετοί από τους διαχηρηστες αναφέρονται ότι ασχολούνται με την Café…γιατί η το κάνουν; Δεν είχε πάντοτε η Café διαχειριστές ; η κρίνεται ότι η διαχειριστές της είναι ανεπαρκείς; Και καλά εγώ αποχώρησα…η Άννα και ο Lepton είναι ανεπαρκείς ή γλάστρες ;

Όπως είπε και Μπαμπης ο ρόλος του διαχειριστή είναι δύσκολος, πολλές φορές άχαρος και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας αλλά θα πρέπει και ο διαχειριστής να έχει συναίσθηση της θέσης του, δεν τη κληρονόμησε και δεν του τη χάρισε κανείς αν δεν μπορεί να συνεχίσει θα βρεθούν άλλοι να αναπληρώσουν και να συνεισφέρουν δεν είναι δημόσιο η θέση…

Τάκη, καλυτέρα να είσαι λίγο πιο προσεχτικός στη γραφή σου… κανείς δεν έχει τίποτα σε προσωπικό επίπεδο εκτός αν έχεις εσύ; Δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς όσους ενδιαφέρονται για το avclub.gr γιατί ΟΛΟΙ εδώ έχουμε λογο σε κάτι που φτιάξαμε ΜΑΖΙ αν αυτό σε ενοχλεί sorry… αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αν είμαστε ανεύθυνουπευθυνοι και αδιάφοροι το avclub.gr δεν θα είχε φτιαχτή όταν έκλεισε το avforum.gr εεε δεν θα αλλάξουμε τώρα επειδή κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες…αν σε χαλάει η Café, No Problem μην διαβάζεις… έχει καταντήσει ενοχλητικό…δηλαδή όσοι δε πάνε σε καφετερίες και μπαρ να απαιτούν να κλείσουν επειδή έχει θόρυβο άσχετα αν δεν τους ενδιαφέρει…Τώρα το «έξω από το χορό…» που αναφέρεις μου ακούγεται κάπως… εκτός αν οι διαχειριστές χορεύουν αλλού από τα μέλη…εγώ νόμιζα ότι όλοι μαζί χορεύουμε…

Ας κάνουμε δυο βήματα πίσω όλοι μας να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά, ούτε τόνους να ανεβάζουμε ούτε τις καρδιές μας να χαλάμε…και όσοι έχουν πρόβλημα με την Café ας μην την επισκέπτονταν αφού τους χαλάει…

…το τη σημαίνει το avclub.gr για μένα…το έχω πει και παλιότερα…

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5924

6 μήνες και 14 ημέρες από το ξεκίνημα του avclub.gr…

5,710+ Threads
100,000+ Posts
2,000 Members

…τα νούμερα όμως δεν περιγράφουν τη πραγματικότητα, τη ζεστασιά, φιλία, ανθρωπιά ,κουλτούρα , ήθος κλπ όλων το φίλων που παρακολουθούν καθημερινά το avclub.gr, άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης…με άλλους γνωριζόμαστε με άλλους όχι και όμως μας συντροφεύουν στις χαρές, λύπες, ατυχίες, μας δίνουν λύσεις στα πιο απίθανα ερωτήματα…

…ποτέ δεν θα ξεχάσω τις μέρες που λόγω άτυχων συγκυριών αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τη παρέα μας από το avfroum.gr στο avclub.gr κάποιοι το είδαν θετικά άλλοι αρνητικά, η παρέα και η ιδέα ενός αυτόνομου forum ήταν πιο δυνατή από όλους… το avclub.gr έγινε ½ χρόνου, ακόμα βρέφος στη μεγάλη κοινωνία του internet, βρέφος όμως με αρχές, ποιότητα και θράσος να στηριχθεί στα πόδια του μόνο του χωρίς προσωπεία και μάσκες, αγνό σαν τα παιδία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, αγνό γιατί όλοι εμείς είμαστε, εκφράζουμε, ζούμε, τσακωνόμαστε, γκρινιάζουμε, κάνουμε παράπονα για κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο…

…φίλοι μου υπάρχει καιρός, σιγά σιγά όλα θα γίνουν…το avclub.gr και αυτά που πρεσβεύει θα υπάρχει για πολλά χρόνια στο μέλλον… μπορεί ο Γιώργος, ο Κώστας ο Βαγγέλης να φύγουν, να αποτραβηχτούν για πολλούς λόγους (κουράστηκαν, βαρέθηκαν, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή τους από το av κλπ..) ο σπόρος όμως της παρέας έχει ριζώσει, μπολιασμένος καλά…αντέχει σαν το λουλούδι μέσα στο χειμωνιάτικο Φλεβάρη έτοιμο να ανθίσει με το πρώτο καθάρισμα του καιρού… όλοι μας είμαστε εδώ γιατί μας αρέσει και όχι γιατί μας υποχρεώνει κάποιος…

…ας είμαστε καλά…Υγειά και Ευτυχία σε όλες και όλους τους φίλους για τη νέα χρονιά που έρχεται και για όσα περιμένουμε στο μέλλον…

avclub.gr Ευχαριστώ !

Σημ. Welcome to our newest member, Spytzim ο φίλος είναι το member 2000 !@!

Η "προκληση" (αν και διαφωνω με τον ορο) θα κανει αυτο τον "τοπο" να αλλαξει προς το καλυτερο. Ας ακουσετε και καποιες αλλες γνωμες. Τωρα, μπορει να εχει ενοχληθει η Διαχειριστικη ομαδα. Ε, δεν πειραζει. Εχετε "σκαψει και εσεις τον λακο σας" ολιγον με τις κινησεις σας. Η κινδυνολογια δεν οδηγει πουθενα.

Αληθεια, πιστευουν τα μελη οτι προκαλω? Για να μας πουνε τη γνωμη τους ΜΑΖΙ με το τι προτιμουν για το AVCLUB...