Ηταν Ενα μικρο καραβι....

διαχειριστης πως γινεται καποιος??
τι προσοντα πρεπει να εχει εκτος απο φιλοτιμο??
ποιος οριζει τους διαχειριστες??

γιατι σε οποιο φορουμ και αν εχω μπει ... τελικα πλακωνονται σε λιγο καιρο ;;;;;

γιατι να ενοχλουν τοσο πολυ οι αποψεις του αλλου και να ανεβαινουν οι τονοι ;;;;

BROWSER και στη Βουλη Δημοκρατια λενε οτι εχουν αλλα ειναι ενα κωλοχανιο !!!!!! κυριολεκτικα !!! αφου το κλιμα και το στυλ που μιλανε ειναι για σε κανουν να τους φτυνεις ολους ........

και εγω οταν βλεπω τετοια τη Βουλη θυμαμαι .....

γιατι σε οποιο φορουμ και αν εχω μπει ... τελικα πλακωνονται σε λιγο καιρο ;;;;;

γιατι να ενοχλουν τοσο πολυ οι αποψεις του αλλου και να ανεβαινουν οι τονοι ;;;;

BROWSER και στη Βουλη Δημοκρατια λενε οτι εχουν αλλα ειναι ενα κωλοχανιο !!!!!! κυριολεκτικα !!! αφου το κλιμα και το στυλ που μιλανε ειναι για σε κανουν να τους φτυνεις ολους ........

και εγω οταν βλεπω τετοια τη Βουλη θυμαμαι .....

Ευαγγελε μαζι σου .

Τα βλεπεις ομως και ΚΡΙΝΕΙΣ αν ειναι κωλοχανια .

Αν δεν εβλεπες ?

Χρήστο μου, έχεις τρία μηνύματα που ασχολείσαι με ένα δικό μου μονολεκτικά και ακατανόητα. Αν θες να γίνεις πιο σαφής, καλώς. Όπως και να ' χει, θα το δω πιο αργά. Προς το παρόν φεύγω, έχω μάθημα.

-bye-

Να διευκρινίσω κι εγώ ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα κατάργησης της εκτός θέματος και ούτε τίθεται. Νομίζω πως είναι σαφές και μην το κουράζουμε.

Δώθηκε έμφαση σε κάποιους κανόνες για την εκτός θέματος, εκ των οποίων οι περισσότεροι υπήρχαν ήδη στους γενικούς κανόνες, και προστέθηκαν κάποιοι ακόμη. Φοβάμαι πως έχετε παρανοήσει τον λόγο για τον οποίο μπήκαν ενα ή δύο το πολύ νέοι κανόνες. Ο λόγος πολύ απλά είναι για να προστατευτούμε και εμείς τα μέλη αλλά και το AVClub σαν παρουσία στον χώρο, από θέματα που μπορεί στο μέλλον να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό είναι όλο. Καμμία προσπάθεια φήμωσης δεν έγινε, καμμία προσπάθεια αφαίρεσης της ελευθερίας του λόγου από τα μέλη του AVClub, καμμία "φασιστική" κίνηση από την διαχειριστική ομάδα με το έτσι θέλω από την θέση "εξουσίας" και όλα αυτά τα εφυολογήματα τέλως πάντων. Τώρα αν κάποιοι θέλουν καλά και ντέ να μεταφράζουν κάθε κίνηση που γίνεται με τον δικό τους τρόπο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ούτε και να πείσουμε για το αντίθετο, με γειά τους με χαρά τους, είμαστε μια μεγάλη δημοκρατική παρέα και όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές. Αυτή η καραμέλα πρέπει να τελειώσει λοιπόν, δεν έχει αλλάξει κάτι όσο κι αν θέλουν μερικοί να μας κάνουν να το πιστέψουμε, κι ας μην κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Οπως είπα και παραπάνω όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές. Αυτό σημαίνει πως συγκεκριμένες προτάσεις για την βελτίωση του club μας, είναι επιθυμητές και καλοδεχούμενες και τώρα όπως και στο παρελθόν. Προτάσεις όμως κύριοι κι όχι αοριστολογίες. Διότι το μόνο που έχουμε δεί μέχρι τώρα είναι .... κριτική, κριτική, κριτική! Προτάσεις δεν έχουμε δεί. Οπως είπε και η Αννα, υπάρχει ειδική κατηγορία με προτάσεις. Εσείς που τόσο κόπτεστε για το καλό του club, για βάλτε εδώ τις προτάσεις/υποδείξεις που έχετε κάνει για να βελτιωθεί το club, ώστε να τις δούμε και οι υπόλοιποι. Το AVClub δεν είναι μόνον η εκτός θέματος φίλοι μου, το AVClub είναι πολύ περισσότερο συγκριτικά, παρουσιάσεις, events, reviews, μετάδοση γνώσης, άρθρα και τόσα άλλα χρήσιμα πράγματα για τα οποία πλήθος των μελών το προσεγγίζουν, που είναι λοιπόν οι προτάσεις σας γι' όλα αυτά;

Το πιο εύκολο είναι να κρίνουμε. Το δύσκολο είναι να έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και μεθόδους βελτίωσης αυτού του ισότοπου. Αντί να μας κατηγορείτε για κάθε τι που αποφασίζουμε (η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι πραγματικά καλοπροαίρετη), καλύτερα να μας διαφωτίσετε με τις θέσεις και τις προτάσεις σας για ένα καλύτερο AVClub. Αυτό δεν θέλουμε τελικά; Ενα καλύτερο AVClub;

Προταση (εδω) :
Αφαιρεστε τους εχτρα κανονες, καντε edit αυτοματα στα μηνυματα που περιεχουν προσωπικους χαρακτηρισμους και προσβολες και ΒΑΝ οταν τα πραματα παρεκρεπονται μεχρι αιδιας.

Ειναι τοσο απλο αυτο που λεω. Δεν χρειαζοταν αυτες οι ενεργειες. Μονοι σας βγαλατε τα ματια σας με το αγχος που εχετε. Δεν χρειαζεται τοση ρυθμιση. Μονο οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ειναι κατακριτεοι

Το οτι ασχολουμαστε αυτοι που ειναι "εκτος χορου" τις κυριακες μας και αλλες μερες, δειχνει οτι χορευουμε μαζι σας αλλα δεν το εχετε καταλαβει. Απλα σας ειπαμε οτι ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ.

Δεν ειναι κακο να παραδεχεστε καποια πραματα. Εκτος και αν θελετε να μεινετε μονοι σας εδω μεσα να στελνετε ΠΜ μεταξυ σας

Last edited:
Παιδιά ψυχραιμία, καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάτι συμβαίνει, αυτό που όμως συμβαίνει πρέπει να το μάθουμε κι εμείς.

Εχουμε βοηθήσει όλοι στην ύπαρξη του κλάμπ, το κλάμπ δεν είναι μόνο οι διαχειριστές της κάθε κατηγορίας είναι τα μέλη του κατά κύριο λόγο..
Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί είναι.... δεν θα το πώ κομψα η ομερτά ορισμένων διαχειριστών, ρε παιδιά όλοι χομπίστες είμαστε είτε με τον ένα ή είτε με τον άλλο τρόπο, δεν αναφέρομαι σε όλους, επίσης η ΑΝΝΑ, την παρακαλώ να ανακαλέσει αυτό που είπε ....για γκόμενες, διότι δεν την τιμά.

Εάν στεναχώρησα κάποιους, ζητώ συγνώμη, ωστόσο αντιλαμβάνομαι την ανησυχία αρκετών μελών, θέλουμε την καφέ ανεξάρτητη να μην λειτουργεί με Διευθυντήριο, αλλά όχι και ασύδοτη.

Ευχαριστώ.

Το AVclub δεν είχε ανάγκη προτάσεων. Λειτουργούσε μιά χαρά , έως ότου κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν τα πράγματα και να πάρουν τον "νόμο" στα χέρια τους ( κάτι σαν τον νόμο δυτικά του Πέκος ).

Μόνιμη επωδός των διαχειριστών είναι η προτροπή ημών για κατάθεση προτάσεων . Αυτή η προτροπή θα είχε νόημα εάν πράγματι υπήρχε πρόβλημα . Ουδείς όμως , πλην των διαχειριστών ή ορισμένης μερίδος αυτών , είχε πρόβλημα με την λειτουργία και την διάταξη των θεμάτων .

Ως εκ τούτου βρίσκω λίγο δύσκολο να γίνουν προτάσεις από την πλειοψηφία των ενεργών μελών η οποία ουδέποτε - επαναλαμβάνω -διεπίστωσε πρόβλημα . Το μόνο που ίσως χρειάζεται , είναι ορισμένοι εκ των διαχειριστών -συντονιστών να μάθουν ορθογραφία ( τρία και πλέον λάθη σε ένα μικρό κείμενο είναι πάρα πολλά ) και ορισμένοι να αποκτήσουν αγωγή , που αναλύεται σε ευπρέπεια , ευγένεια και σεβασμό προς τους μετέχοντες στο φόρουμ με ταυτόχρονη αποφυγή της αμετροέπειας .

Το πρώτο με λίγη προσπάθεια και διάβασμα ίσως βελτιωθεί . Το δεύτερο το βλέπω λίγο δύσκολο .

Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στο τελευταίο ποστ του Αλέξη (#107). Υπάρχουμε κι εμείς, ξέρετε, κι έχω την εντύπωση ότι είμαστε και περισσότεροι.

Έπειτα, παρατήρησα το εξής τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα:

Δημιουργείται ένα thread με "πιπεράτο" ή "προκλητικό" περιεχόμενο.

Κάποιος που "ενοχλείται" ποστάρει και αρχίζει τι πράγματα είναι αυτά ή τι είναι αυτά που λες, κλπ...

Συνήθως, αυτός που έχει ανοίξει το thread απαντά με τον ίδιο ή και χειρότερο τρόπο.

Έπειτα μπαίνουν στο χορό κι άλλα μέλη, διαχειριστές και καταλήγουμε στο κλείδωμα ή τη διαγραφή του thread και όπως έγινε τελευταία και σε ban.

Ερώτημα προς τα μέλη: Στην πραγματική σας ζωή δεν κοιτάτε να συνυπάρξετε με τους γύρω σας; Δε μπορείτε να κάνετε το ίδιο κι εδώ;

Υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι με κάποιες ανησυχίες κι απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα νοιάζονται και για τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους.
Ή μήπως όχι;

Ερώτημα προς τη διαχείριση: Γιατί πρέπει με την παραμικρή αντίδραση μέλους εδώ μέσα να αρχίζετε κλειδώματα και διαγραφές; Γιατί η διαχείριση της καφέ μας ζητάει να θέσουμε τις προτάσεις μας σε κατηγορία που διαχειριστής είναι άλλος;
Η κατηγορία είναι προτάσεις που αφορούν στην πλατφόρμα κι όχι στη συμπεριφορά μας.

Η δική μου πρόταση: Συνυπάρξτε και ανεχτείτε! Δε γίνεται να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις ή ιδιοσυγκρασία με εσάς!

Πάντως στο πόστ τού Geon-X έπεσε πολύς βήχας.Καλά κανείς δεν το διάβασε ??
Η διαβάζοντάς το κατάπιαν την γλώσσα τους και άρχισαν να επιτίθενται με ανυπόστατους και αγενέστατους χαρακτηρισμούς σε άλλους.??Οχι οτι έγινε και τίποτα δηλαδή,αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται,όσο και να επιτίθενται.
Κατά τα άλλα το τελευταίο πόστ τού Βασίλη είναι πολύ σαφές και εύγλωττο.

Eγω παλι πιστευω οτι δεν πρεπει να πειραχτει καμια κατηγορια.Απο την αλλη οσοι πιστευουν οτι ο ρολλος του διαχειριστη ειναι ευκολος γελιουνται οικτρα.Εχω συνεργαστει με αρκετους διαχειριστες απο εδω μεσα για την διοργανωση αρκετων παρουσιασεων και οφειλω να ομολογησω οτι δεν μπορουσα να πιστεψω ειδικα στις αρχες οτι καποιοι ανθρωποι τρεχουν αφιλοκερδος ετσι για ενα Φορουμ.Στην Ελλαδα ο μηδενισμος ειναι συνιθισμενο φαινομενο οπως και η μονιμη καχυποψια για συντεχνειες και
κρυφες αποφασεις.Ο λογος πιστευω που δημιουργειτε αυτη η βαβουρα κατα την αποψη μου και αυτο που θα πω δεν ειναι ειρωνικο,ειναι οτι εχουν κατα περιεργο τροπο στο συγκεκριμενο φορουμ μαζευτει αρκετα ατομα ωριμης ηλικιας, με ισχυρη πρωσοπικοτητα και εσωτερικη κουλτουρα,που σε καποιες διαφωνιες μπορουν και καταθετουν την αποψη τους με αρκετα επιχειρηματα οποτε ολα τα θεματα αναλυωνται σε βαθος με αποτελεσμα να δημιουργουντε παρεξηγησεις.Εγω θα ελεγα οτι εχουμε τους ανθρωπους(ειτε μελοι ειτε διαχειριστες)που κανουν τη διαφορα απο αλλα αχρωμα φορουμ, ας βοηθησουμε ολοι δειχνωντας εγκρατεια και ταπεινοτητα να παμε μπροστα προς ενα δικτυακο τοπο εξιδεικευμενο μεν στο τομεα του αλλα και με ιδιαιτερη ευεσθεισια στα κοινωνικα θεματα που τοσο εχουμε αναγκη να συζηταμε εδω μεσα.

Εσείς που τόσο κόπτεστε για το καλό του club, για βάλτε εδώ τις προτάσεις/υποδείξεις που έχετε κάνει για να βελτιωθεί το club, ώστε να τις δούμε και οι υπόλοιποι.

Το πιο εύκολο είναι να κρίνουμε. Το δύσκολο είναι να έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και μεθόδους βελτίωσης αυτού του ισότοπου. Αντί να μας κατηγορείτε για κάθε τι που αποφασίζουμε (η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι πραγματικά καλοπροαίρετη), καλύτερα να μας διαφωτίσετε με τις θέσεις και τις προτάσεις σας για ένα καλύτερο AVClub. Αυτό δεν θέλουμε τελικά; Ενα καλύτερο AVClub;

Επειδή, ενδέχεται να μην ακολουθήσω την πεπατημένη του Σπύρου, όσον αφορά το savoir vivre....

Επειδή ενάμισυ χρόνο εδώ μέσα, ουδέποτε προσέβαλα ή έβρισα συνομιλητή μου....

Επειδή ποτέ μου δεν αμφέβαλα για τις καλές προθέσεις όλων των παιδιών που έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο του συντονισμού του φόρουμ....

Επειδή όσες φορές διεφώνησα με κάποιον του το έκανα σαφές επικαλούμενος είτε το όνομά του, είτε το επώνυμό του, είτε το ψευδώνυμό του μιας και τα γενικόλογα διαβήματα δεν έχουν θέση, νομίζω, στην παρέα μας....

Και μιας και ζητείται η γνώμη μας,

Προτείνω:

α. Να διορθωθεί το προσβλητικότατο ποστ της κ. Άννας...
β. Να διορθωθεί το γεμάτο τσαμπουκά ποστ του κ. Οικονόμου...
γ. Να περιοριστούν οι ειρωνείες του κ. Μιχάλη, κάθε φορά που μπαίνει να γράψει στην καφέ...

Να γνωρίζετε πάντως, ότι το ''άλλο'' υφάκι πρώτον δεν τιμά κανέναν και δεύτερον μπορεί ( και θα) να χρησιμοποιηθεί και από τα μέλη όταν κριθεί αναγκαίο...

Φιλικότατα... (μέχρι στιγμής...)

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στο τελευταίο ποστ του Αλέξη (#107). Υπάρχουμε κι εμείς, ξέρετε, κι έχω την εντύπωση ότι είμαστε και περισσότεροι.

Έπειτα, παρατήρησα το εξής τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα:

Δημιουργείται ένα thread με "πιπεράτο" ή "προκλητικό" περιεχόμενο.

Κάποιος που "ενοχλείται" ποστάρει και αρχίζει τι πράγματα είναι αυτά ή τι είναι αυτά που λες, κλπ...

Συνήθως, αυτός που έχει ανοίξει το thread απαντά με τον ίδιο ή και χειρότερο τρόπο.

Έπειτα μπαίνουν στο χορό κι άλλα μέλη, διαχειριστές και καταλήγουμε στο κλείδωμα ή τη διαγραφή του thread και όπως έγινε τελευταία και σε ban.

Ερώτημα προς τα μέλη: Στην πραγματική σας ζωή δεν κοιτάτε να συνυπάρξετε με τους γύρω σας; Δε μπορείτε να κάνετε το ίδιο κι εδώ;

Υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι με κάποιες ανησυχίες κι απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα νοιάζονται και για τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους.
Ή μήπως όχι;

Ερώτημα προς τη διαχείριση: Γιατί πρέπει με την παραμικρή αντίδραση μέλους εδώ μέσα να αρχίζετε κλειδώματα και διαγραφές; Γιατί η διαχείριση της καφέ μας ζητάει να θέσουμε τις προτάσεις μας σε κατηγορία που διαχειριστής είναι άλλος;
Η κατηγορία είναι προτάσεις που αφορούν στην πλατφόρμα κι όχι στη συμπεριφορά μας.

Η δική μου πρόταση: Συνυπάρξτε και ανεχτείτε! Δε γίνεται να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις ή ιδιοσυγκρασία με εσάς!
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

παλυ θα με πιασει η μεση μου ........

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!!!! ακριβως αυτης τη γνωμης ειμαι και εγω ......

ΑΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !! ΓΙΝΕΤΑΙ !!

Θεωρω πως ΚΑΝΕΙΣ μεχρι τωρα δεν εχει πει πως το εργο των διαχειριστων ειναι δυσκολο. Αλλα μονοι τους προσφερθηκαν γι αυτο. Και πρεπει να το πραξουν αυτο το εργο. Απλα σαν ανθρωποι που ειναι, κανουν λαθη. Ε, αυτα τα λαθη λογω υπερβαλλοντος ζηλου, επισημαινονται ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΘΟΥΝ.

Επειδή, ενδέχεται να μην ακολουθήσω την πεπατημένη του Σπύρου, όσον αφορά το savoir vivre....

Επειδή ενάμισυ χρόνο εδώ μέσα, ουδέποτε προσέβαλα ή έβρισα συνομιλητή μου....

Επειδή ποτέ μου δεν αμφέβαλα για τις καλές προθέσεις όλων των παιδιών που έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο του συντονισμού του φόρουμ....

Επειδή όσες φορές διεφώνησα με κάποιον του το έκανα σαφές επικαλούμενος είτε το όνομά του, είτε το επώνυμό του, είτε το ψευδώνυμό του μιας και τα γενικόλογα διαβήματα δεν έχουν θέση, νομίζω, στην παρέα μας....

Και μιας και ζητείται η γνώμη μας,

Προτείνω:

α. Να διορθωθεί το προσβλητικότατο ποστ της κ. Άννας...
β. Να διορθωθεί το γεμάτο τσαμπουκά ποστ του κ. Οικονόμου...
γ. Να περιοριστούν οι ειρωνείες του κ. Μιχάλη, κάθε φορά που μπαίνει να γράψει στην καφέ...

Να γνωρίζετε πάντως, ότι το ''άλλο'' υφάκι πρώτον δεν τιμά κανέναν και δεύτερον μπορεί ( και θα) να χρησιμοποιηθεί και από τα μέλη όταν κριθεί αναγκαίο...

Φιλικότατα... (μέχρι στιγμής...)

στα 3 που προτινεις θα πω πως καλως τα προτινεις !!

γενικα παιδια πολλοι απο εμας ΚΑΙ εγω .. εχουμε πολυ σπασμενα νευρα που βγαινουν αμεσα στο καθε τι που μας τσιγκλαει ....

οντως ενα ΜΕΓΑΛΟ θεμα που με ενοχλει ΣΕ ΟΛΑ τα φορουμ ειναι και τα ΝΕΥΡΑ και η αγενεια να το πω ... μερικων μελων που εχουν τον τσακωμο στο τσεπακι τους !!!

Θεωρω ομως οτι η ΑΝΝΑ πιο πανω ΔΕΝ ειχε στοχο να προσβαλει οταν εγραφε **** Βρεστε Γκομενα **** απλα να ριξει τους τονους και να στρεψει την ενταση σε αλλα πεδια εκτος φορουμ ...

Αυτη την εντυπωση πηρα ......

τωρα ... οι ειρωνιες μου τη σπανε και μενα και ΟΧΙ μονο του Μιχαλη αλλα ΠΟΛΛΩΝ εδω .......

σε αυτο πολλοι θελουν Δουλεια πιστευω .....

δεν ειναι δυνατον να ειναι και στην προσωπικη ζωη στους φιλους τους .. ειρωνες ;;;;;;

παιδια ηρεμια ...... ας φτιαξουμε το χαρακτηρα μας και το φορουμ θα φτιαξει αυτοματως ....

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Είναι μιά άποψη κι αυτή Στέργιο , καθόλα σεβαστή . Μία διευκρίνηση μόνο θα ήθελα . Να συνυπάρξουμε και να ανεχτούμε με ποιόν ; με τον βαρύμαγκα ή με το μειράκιο ;

Χρήστο μου, έχεις τρία μηνύματα που ασχολείσαι με ένα δικό μου μονολεκτικά και ακατανόητα. Αν θες να γίνεις πιο σαφής, καλώς. Όπως και να ' χει, θα το δω πιο αργά. Προς το παρόν φεύγω, έχω μάθημα.

-bye-

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται . Το καναν πολλα απο τα παιδια εδω.

Να μη γραφουμε τα ιδια και τα ιδια ....

Καλο μαθημα!

Θεωρω πως ΚΑΝΕΙΣ μεχρι τωρα δεν εχει πει πως το εργο των διαχειριστων ειναι δυσκολο. Αλλα μονοι τους προσφερθηκαν γι αυτο. Και πρεπει να το πραξουν αυτο το εργο. Απλα σαν ανθρωποι που ειναι, κανουν λαθη. Ε, αυτα τα λαθη λογω υπερβαλλοντος ζηλου, επισημαινονται ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΘΟΥΝ.

Ολοι μας κανουμε λαθη Βασιλη και ολοι μας πρεπει να διορθοθουμε.Εγω θυμαμαι τον εαυτο μου αρκετες φορες, να εχω απαντησει παροτι ειχα δικιο, παραπανω εγωιστικα απο οτι επρεπε εδω μεσα και μετα να το εχω μετανοιωσει..
Ας πουμε τον Σπυρο παροτι δεν τον γνωριζω πρωσοπικα απο τα γραφτα του τον εχω εκτιμισει σαν ανθρωπο γιατι φαινετε ανθρωπος προοδευτικος δημοκρατικος και με αρκετη αισθηση του χιουμορ,αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν μου αρεσει το οτι σε ολα τα ποστ αφηνει αυτη την ιδεα να πλανατε οτι κατι παιζετε στα απο πισω εκτος αν ξερει κατι που δεν ξερουμε οποτε και επρεπε να το πει εξω απο τα δοντια κατα εμε..παντα φιλικα εννοειτε.