Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Παντως εγω γκομενα εχω....:SFGSFGSF:
Κάτσε ρε σύ.Εδώ μάς προτρέπουν στην ´ακολασία´:Banane0:
γιατι σε οποιο φορουμ και αν εχω μπει ... τελικα πλακωνονται σε λιγο καιρο ;;;;;
γιατι να ενοχλουν τοσο πολυ οι αποψεις του αλλου και να ανεβαινουν οι τονοι ;;;;
BROWSER και στη Βουλη Δημοκρατια λενε οτι εχουν αλλα ειναι ενα κωλοχανιο !!!!!! κυριολεκτικα !!! αφου το κλιμα και το στυλ που μιλανε ειναι για σε κανουν να τους φτυνεις ολους ........
και εγω οταν βλεπω τετοια τη Βουλη θυμαμαι .....
Εσείς που τόσο κόπτεστε για το καλό του club, για βάλτε εδώ τις προτάσεις/υποδείξεις που έχετε κάνει για να βελτιωθεί το club, ώστε να τις δούμε και οι υπόλοιποι.
Το πιο εύκολο είναι να κρίνουμε. Το δύσκολο είναι να έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και μεθόδους βελτίωσης αυτού του ισότοπου. Αντί να μας κατηγορείτε για κάθε τι που αποφασίζουμε (η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι πραγματικά καλοπροαίρετη), καλύτερα να μας διαφωτίσετε με τις θέσεις και τις προτάσεις σας για ένα καλύτερο AVClub. Αυτό δεν θέλουμε τελικά; Ενα καλύτερο AVClub;
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :worshippy: :worshippy: :worshippy:Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στο τελευταίο ποστ του Αλέξη (#107). Υπάρχουμε κι εμείς, ξέρετε, κι έχω την εντύπωση ότι είμαστε και περισσότεροι.
Έπειτα, παρατήρησα το εξής τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα:
Δημιουργείται ένα thread με "πιπεράτο" ή "προκλητικό" περιεχόμενο.
Κάποιος που "ενοχλείται" ποστάρει και αρχίζει τι πράγματα είναι αυτά ή τι είναι αυτά που λες, κλπ...
Συνήθως, αυτός που έχει ανοίξει το thread απαντά με τον ίδιο ή και χειρότερο τρόπο.
Έπειτα μπαίνουν στο χορό κι άλλα μέλη, διαχειριστές και καταλήγουμε στο κλείδωμα ή τη διαγραφή του thread και όπως έγινε τελευταία και σε ban.
Ερώτημα προς τα μέλη: Στην πραγματική σας ζωή δεν κοιτάτε να συνυπάρξετε με τους γύρω σας; Δε μπορείτε να κάνετε το ίδιο κι εδώ;
Υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι με κάποιες ανησυχίες κι απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα νοιάζονται και για τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους.
Ή μήπως όχι;
Ερώτημα προς τη διαχείριση: Γιατί πρέπει με την παραμικρή αντίδραση μέλους εδώ μέσα να αρχίζετε κλειδώματα και διαγραφές; Γιατί η διαχείριση της καφέ μας ζητάει να θέσουμε τις προτάσεις μας σε κατηγορία που διαχειριστής είναι άλλος;
Η κατηγορία είναι προτάσεις που αφορούν στην πλατφόρμα κι όχι στη συμπεριφορά μας.
Η δική μου πρόταση: Συνυπάρξτε και ανεχτείτε! Δε γίνεται να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις ή ιδιοσυγκρασία με εσάς!
Επειδή, ενδέχεται να μην ακολουθήσω την πεπατημένη του Σπύρου, όσον αφορά το savoir vivre....
Επειδή ενάμισυ χρόνο εδώ μέσα, ουδέποτε προσέβαλα ή έβρισα συνομιλητή μου....
Επειδή ποτέ μου δεν αμφέβαλα για τις καλές προθέσεις όλων των παιδιών που έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο του συντονισμού του φόρουμ....
Επειδή όσες φορές διεφώνησα με κάποιον του το έκανα σαφές επικαλούμενος είτε το όνομά του, είτε το επώνυμό του, είτε το ψευδώνυμό του μιας και τα γενικόλογα διαβήματα δεν έχουν θέση, νομίζω, στην παρέα μας....
Και μιας και ζητείται η γνώμη μας,
Προτείνω:
α. Να διορθωθεί το προσβλητικότατο ποστ της κ. Άννας...
β. Να διορθωθεί το γεμάτο τσαμπουκά ποστ του κ. Οικονόμου...
γ. Να περιοριστούν οι ειρωνείες του κ. Μιχάλη, κάθε φορά που μπαίνει να γράψει στην καφέ...
Να γνωρίζετε πάντως, ότι το ''άλλο'' υφάκι πρώτον δεν τιμά κανέναν και δεύτερον μπορεί ( και θα) να χρησιμοποιηθεί και από τα μέλη όταν κριθεί αναγκαίο...
Φιλικότατα... (μέχρι στιγμής...)
Η δική μου πρόταση: Συνυπάρξτε και ανεχτείτε! Δε γίνεται να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις ή ιδιοσυγκρασία με εσάς!
Χρήστο μου, έχεις τρία μηνύματα που ασχολείσαι με ένα δικό μου μονολεκτικά και ακατανόητα. Αν θες να γίνεις πιο σαφής, καλώς. Όπως και να ' χει, θα το δω πιο αργά. Προς το παρόν φεύγω, έχω μάθημα.
![]()
Θεωρω πως ΚΑΝΕΙΣ μεχρι τωρα δεν εχει πει πως το εργο των διαχειριστων ειναι δυσκολο. Αλλα μονοι τους προσφερθηκαν γι αυτο. Και πρεπει να το πραξουν αυτο το εργο. Απλα σαν ανθρωποι που ειναι, κανουν λαθη. Ε, αυτα τα λαθη λογω υπερβαλλοντος ζηλου, επισημαινονται ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΘΟΥΝ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.