Χρήστο διαφωνώ. Η κατηγορία των διαχειριστών δεν είναι παρασκήνιο. Είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Αvclub.
Εκεί συζητιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του forum και δεν αφορούν τα μέλη παρά μόνο τους διαχειριστές.
Σαφώς και υπάρχουν.Τι εννοεις Μπαμπη, δεν το καταλαβα αυτο.
Υπαρχουν θεματα λειτουργιας του φορουμ, που δεν αφορουν τα μελη ?
Δεν eiπα να καταργηθει.
Να εξηγηθει γιατι ειναι κρυφη.
Υπαρχει τιποτα "κρυφο" στο καθολα δημοκρατικο και αμολυντο avclub?
Βρε παιδια γιατι τρωγωμαστε?
Γιατι αυτη η cafe εχει γινει το κοκκινο πανι?
Δεν θελω να προσβαλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ κανεναν, αλλα μηπως μερικες φορες βγαζουμε τα αποθυμενα και προσωπικα μας εδω μεσα στο club?
Μηπως δεν υπαρχει κανενα προβλημα - τουλαχιστον αξιο τετοιας αντιπαραθεσης - και θελω να πιστευω, αθελα μας το δημιουργουμε?
Γιατι πιστευω οτι αν οι οποιοι "ενδιαφερομενοι" μαζευομαστε καπου ολοι μαζι, και συζηταγαμε (και δεν γραφαμε) θα ειχαμε βρει την ποιο θα ηταν το καλυτερο για το club.
Εχω την αισθηση οτι ολοι λιγο πολυ εχετε δικιο. Και το λεω αυτο οχι για να τα εχω καλα με ολους, αλλα αν υποθεσουμε οτι οι Διαχειριστες γνωριζουν "μερικα πραγματα" παραπανω, που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτα, ενδεχομενως καπου να χανουν την ψυχραιμια τους. Ας μην τους σταυρωσουμε.
Προσωπικα, που πoσταρω αναλογικα περισσοτερο στην cafe, το avforum το βρηκα ψαχνωντας για AC issues, και οχι για .. ψαροντουφεκα.
Νομιζω οτι ειμαστε μια χαρα, σιγουρα ομως μπορουμε και καλυτερα (οξυμωρο, αλλα δεν εχω καμια σχετικη προταση).
Τουλαχιστον να προσεχουμε να μην κανουμε "οπισθεν", στην καλοπροαιρετη βεβαια προσπαθεια για εμπρος.
Δεν ξερω αν υπαρχει κανενας συνειρμος στο ποστ μου, προτεινω να συζητησουμε face to face.
Αντε, να κανουμε παρτυ στο σπιτι!:drummer:
Σαφώς και υπάρχουν.
Δεν κατάλαβα σε τι θα ενδιέφερε τα μέλη μια συζήτηση πχ για κάποιο διαφημιστικό μπάνερ.
για δώσε και εσύ την δική σου εξήγηση υπήρξες διαχειριστής κάποτε ο Μπάμπης απάντησε ηδη
πιστεύεις μιας και γνωρίζεις το 99% των υφιστάμενων διαχειριστών και παλιών συνδιαχειριστων σου ,οτι στην κατηγορία των Διαχειριστών πέρα απο θέματα διαχειρίσεως γίνονται και ενεργειες με διαφορετικούς σκοπούς?
Ντίνο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Βρε παιδια γιατι τρωγωμαστε?
Γιατι αυτη η cafe εχει γινει το κοκκινο πανι?
Δεν θελω να προσβαλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ κανεναν, αλλα μηπως μερικες φορες βγαζουμε τα αποθυμενα και προσωπικα μας εδω μεσα στο club?
Μηπως δεν υπαρχει κανενα προβλημα - τουλαχιστον αξιο τετοιας αντιπαραθεσης - και θελω να πιστευω, αθελα μας το δημιουργουμε?
Γιατι πιστευω οτι αν οι οποιοι "ενδιαφερομενοι" μαζευομαστε καπου ολοι μαζι, και συζηταγαμε (και δεν γραφαμε) θα ειχαμε βρει την ποιο θα ηταν το καλυτερο για το club.
Εχω την αισθηση οτι ολοι λιγο πολυ εχετε δικιο. Και το λεω αυτο οχι για να τα εχω καλα με ολους, αλλα αν υποθεσουμε οτι οι Διαχειριστες γνωριζουν "μερικα πραγματα" παραπανω, που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτα, ενδεχομενως καπου να χανουν την ψυχραιμια τους. Ας μην τους σταυρωσουμε.
Προσωπικα, που πoσταρω αναλογικα περισσοτερο στην cafe, το avforum το βρηκα ψαχνωντας για AC issues, και οχι για .. ψαροντουφεκα.
Νομιζω οτι ειμαστε μια χαρα, σιγουρα ομως μπορουμε και καλυτερα (οξυμωρο, αλλα δεν εχω καμια σχετικη προταση).
Τουλαχιστον να προσεχουμε να μην κανουμε "οπισθεν", στην καλοπροαιρετη βεβαια προσπαθεια για εμπρος.
Δεν ξερω αν υπαρχει κανενας συνειρμος στο ποστ μου, προτεινω να συζητησουμε face to face.
Αντε, να κανουμε παρτυ στο σπιτι!:drummer:
άρα Χρηστο βάζουμε μια τελεία για πάντα ότι η κατηγορία των Διαχειριστών λειτουργεί για την οργάνωση του αvclub και μόνο
πάντως υπάρχει και η δυνατότητα να στείλεις ΠΜ στον Νίκο τον Κρυωνα αν έχει πέσει στην αντίληψη σου και κάτι άλλο πέρα απ αυτο
άρα Χρηστο βάζουμε μια τελεία για πάντα ότι η κατηγορία των Διαχειριστών λειτουργεί για την οργάνωση του αvclub και μόνο
πάντως υπάρχει και η δυνατότητα να στείλεις ΠΜ στον Νίκο τον Κρυωνα αν έχει πέσει στην αντίληψη σου και κάτι άλλο πέρα απ αυτο
να παρακαλεσω και εγω κατι? μπορουμε να συνεχισουμε στο πνευμα του thread και να μαζεψουμε ολες εκεινες της παρατηρησεις που θα κανουν καλυτερη την λειτουργια του Φορουμ μας?
Χρήστο, είχαμε κοπιάσει όλοι μας πολύ ώστε τότε που ήμουν γενικός να μη χρειάζεται ν'ανησυχώ για τίποτα ... και υπήρχε και τότε κρυφή κατηγορία (στην οποία συμμετείχες) που ασχολούνταν με τα οργανωτικά - ρυθμιστικά θέματα του φόρουμ, ώστε να μη χρειάζεται ν'ανησυχεί κανείς για τίποτα (και δε θυμάμαι για τις αποφάσεις μας να ρωτούσαμε τις γνώμες όλων των - 7000 περίπου τότε - μελών). βλέπεις λοιπόν ότι θυμάμαι πολύ καλά. προβλήματα υπήρχαν, και θα υπάρχουν, και θα λυθούν, όπως πάντα. μάλλον όμως, για να λυθούν, φαίνεται ότι πρέπει να φυσήξει άνεμος αλλαγής προσώπων σε διαχειριστικά πόστα ... κι αν θυμάσαι, πολλές φορές στο παρελθόν κάναμε τέτοιες κινήσεις για την ομαλοποίηση καταστάσεων ή καλύτερης λειτουργίας του φόρουμ. ακόμη, αν θυμάσαι, ως γενικός δε μάσαγα ποτέ τα λόγια μου, και δεν το κάνω ούτε τώρα, ως απλό μέλος. η καρέκλα του διαχειριστή είναι ηλεκτρική ... άρα όποιος κάθεται πρέπει ν'αντέχει στα volts ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.