Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Χρήστο διαφωνώ. Η κατηγορία των διαχειριστών δεν είναι παρασκήνιο. Είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Αvclub.
Εκεί συζητιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του forum και δεν αφορούν τα μέλη παρά μόνο τους διαχειριστές.

Τι εννοεις Μπαμπη, δεν το καταλαβα αυτο.

Υπαρχουν θεματα λειτουργιας του φορουμ, που δεν αφορουν τα μελη ?

Τι εννοεις Μπαμπη, δεν το καταλαβα αυτο.

Υπαρχουν θεματα λειτουργιας του φορουμ, που δεν αφορουν τα μελη ?
Σαφώς και υπάρχουν.
Δεν κατάλαβα σε τι θα ενδιέφερε τα μέλη μια συζήτηση πχ για κάποιο διαφημιστικό μπάνερ.

Βρε παιδια γιατι τρωγωμαστε?
Γιατι αυτη η cafe εχει γινει το κοκκινο πανι?
Δεν θελω να προσβαλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ κανεναν, αλλα μηπως μερικες φορες βγαζουμε τα αποθυμενα και προσωπικα μας εδω μεσα στο club?
Μηπως δεν υπαρχει κανενα προβλημα - τουλαχιστον αξιο τετοιας αντιπαραθεσης - και θελω να πιστευω, αθελα μας το δημιουργουμε?
Γιατι πιστευω οτι αν οι οποιοι "ενδιαφερομενοι" μαζευομαστε καπου ολοι μαζι, και συζηταγαμε (και δεν γραφαμε) θα ειχαμε βρει την ποιο θα ηταν το καλυτερο για το club.
Εχω την αισθηση οτι ολοι λιγο πολυ εχετε δικιο. Και το λεω αυτο οχι για να τα εχω καλα με ολους, αλλα αν υποθεσουμε οτι οι Διαχειριστες γνωριζουν "μερικα πραγματα" παραπανω, που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτα, ενδεχομενως καπου να χανουν την ψυχραιμια τους. Ας μην τους σταυρωσουμε.

Προσωπικα, που πoσταρω αναλογικα περισσοτερο στην cafe, το avforum το βρηκα ψαχνωντας για AC issues, και οχι για .. ψαροντουφεκα.

Νομιζω οτι ειμαστε μια χαρα, σιγουρα ομως μπορουμε και καλυτερα (οξυμωρο, αλλα δεν εχω καμια σχετικη προταση).
Τουλαχιστον να προσεχουμε να μην κανουμε "οπισθεν", στην καλοπροαιρετη βεβαια προσπαθεια για εμπρος.

Δεν ξερω αν υπαρχει κανενας συνειρμος στο ποστ μου, προτεινω να συζητησουμε face to face.
Αντε, να κανουμε παρτυ στο σπιτι!:drummer:

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Δεν eiπα να καταργηθει.

Να εξηγηθει γιατι ειναι κρυφη.

Υπαρχει τιποτα "κρυφο" στο καθολα δημοκρατικο και αμολυντο avclub?

για δώσε και εσύ την δική σου εξήγηση υπήρξες διαχειριστής κάποτε ο Μπάμπης απάντησε ηδη
πιστεύεις μιας και γνωρίζεις το 99% των υφιστάμενων διαχειριστών και παλιών συνδιαχειριστων σου ,οτι στην κατηγορία των Διαχειριστών πέρα απο θέματα διαχειρίσεως γίνονται και ενεργειες με διαφορετικούς σκοπούς?

Δεν θελω να προσβαλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ κανεναν, αλλα μηπως μερικες φορες βγαζουμε τα αποθυμενα και προσωπικα μας εδω μεσα στο club?
Μηπως δεν υπαρχει κανενα προβλημα - τουλαχιστον αξιο τετοιας αντιπαραθεσης - και θελω να πιστευω, αθελα μας το δημιουργουμε?
Γιατι πιστευω οτι αν οι οποιοι "ενδιαφερομενοι" μαζευομαστε καπου ολοι μαζι, και συζηταγαμε (και δεν γραφαμε) θα ειχαμε βρει την ποιο θα ηταν το καλυτερο για το club.
Εχω την αισθηση οτι ολοι λιγο πολυ εχετε δικιο. Και το λεω αυτο οχι για να τα εχω καλα με ολους, αλλα αν υποθεσουμε οτι οι Διαχειριστες γνωριζουν "μερικα πραγματα" παραπανω, που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτα, ενδεχομενως καπου να χανουν την ψυχραιμια τους. Ας μην τους σταυρωσουμε.

Προσωπικα, που πoσταρω αναλογικα περισσοτερο στην cafe, το avforum το βρηκα ψαχνωντας για AC issues, και οχι για .. ψαροντουφεκα.

Νομιζω οτι ειμαστε μια χαρα, σιγουρα ομως μπορουμε και καλυτερα (οξυμωρο, αλλα δεν εχω καμια σχετικη προταση).
Τουλαχιστον να προσεχουμε να μην κανουμε "οπισθεν", στην καλοπροαιρετη βεβαια προσπαθεια για εμπρος.

Δεν ξερω αν υπαρχει κανενας συνειρμος στο ποστ μου, προτεινω να συζητησουμε face to face.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

για δώσε και εσύ την δική σου εξήγηση υπήρξες διαχειριστής κάποτε ο Μπάμπης απάντησε ηδη
πιστεύεις μιας και γνωρίζεις το 99% των υφιστάμενων διαχειριστών και παλιών συνδιαχειριστων σου ,οτι στην κατηγορία των Διαχειριστών πέρα απο θέματα διαχειρίσεως γίνονται και ενεργειες με διαφορετικούς σκοπούς?

Δεν εχω γραψει οτι πιστευω τιποτα απολυτως.

Ερωτησεις κανω.

Μην μπερδεύεσαι Λαρυ !

@ Δημήτρη Ντοκατζή:

Το ότι οι βαρύμαγκες και τα μειράκια παίζουν το σκοπό τους, δε σημαίνει ότι θα χορέψουμε κι εμείς. Άλλωστε, απ' όσο σ' έχω γνωρίσει (από τα γραπτά σου κυρίως) δε νομίζω να σου επιτεθεί κάποιος κακοπροαίρετα και να μη μπορείς να τον βάλεις στη θέση του.

@ Μπάμπη Κολέζα:

Ήθελα κυρίως να επιστήσω την προσοχή στην πρόταση του Αλέξη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις εν λευκώ. Μπορεί το avclub να είναι η συνέχεια του avforum, δεν παύει όμως να είναι ένας νέος δικτυακός τόπος.

Πάντα καλοπροαίρετα, μιας και οι δυο μου είστε από τα πλέον συμπαθή άτομα στο avclub, όπως και οι περισσότεροι που δραστηριοποιούνται στη μουσική κατηγορία.

Να αγαπιόμαστε, που λέει και ο Μπέλλος...-bye-

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Ντίνο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω την αποψή μου καλύτερα.
:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:
Εν ολίγοις, θα ήθελα να μην αλλάξει κάτι στο φόρουμ που τόσο αγαπάμε. Έχει από όλα όπως λένε κ αν κάποιες στιγμές τα πράγματα βγαίνουν από την πορεία τους, σίγουρα λύση υπάρχει. Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα η χρήση του BAN, μάλλον δεν πολυσυμφωνώ να πω την αλήθεια... Καλύτερη λύση είναι να μην δίνουμε σημασία σε αυτόν/ήν που προκαλεί πιθανότατα με τα κειμενά του. Βέβαια είναι φορές που μας χτυπά στο ευαίσθητο σημείο μας οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς...
Το σίγουρο είναι ότι το φόρουμ έχει τις κατηγορίες του που ασχολούνται με τα πάντα σε ότι αφορά εικόνα & ήχο και έχει κ την εκτός θέματος για όλα τα υπόλοιπα. Το θέμα είναι να μην κάνουμε μέσα στο φόρουμ ότι δεν θα κάναμε στο σπίτι μας. Χαρακτηρισμοί, βρισιές ίσως, προσβολές πιθανότατα κτλ., δεν είναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης ενός θέματος.

-bye-

άρα Χρηστο βάζουμε μια τελεία για πάντα ότι η κατηγορία των Διαχειριστών λειτουργεί για την οργάνωση του αvclub και μόνο

πάντως υπάρχει και η δυνατότητα να στείλεις ΠΜ στον Νίκο τον Κρυωνα αν έχει πέσει στην αντίληψη σου και κάτι άλλο πέρα απ αυτο

άρα Χρηστο βάζουμε μια τελεία για πάντα ότι η κατηγορία των Διαχειριστών λειτουργεί για την οργάνωση του αvclub και μόνο

πάντως υπάρχει και η δυνατότητα να στείλεις ΠΜ στον Νίκο τον Κρυωνα αν έχει πέσει στην αντίληψη σου και κάτι άλλο πέρα απ αυτο

ΠΜ δεν εχω στειλει και ουτε προκειται να στειλω σε κανεναν διαχειριστη η προϊστάμενο για θεματα λειτουργιας του φορουμ.

Οτι θελω να πω το γραφω δημοσια στην κατηγορια που υπαρχει γιαυτο το λογο.

Ποτε μου δεν μου αρεσε η "τακτικη" του πμ για τετοια θεματα , και μαλιστα απόρησα που ο Νικος προτεινε κατι τετοιο, και γιαυτο τον ρωτησα.

Δεν βρισκω κανενα λογο !

Αλλα μιας και μπαινεις μπροστα , θα ηθελα να μας πεις τι γινεται τελικα με το σωματειο.

Χρήστο, είχαμε κοπιάσει όλοι μας πολύ ώστε τότε που ήμουν γενικός να μη χρειάζεται ν'ανησυχώ για τίποτα ... και υπήρχε και τότε κρυφή κατηγορία (στην οποία συμμετείχες) που ασχολούνταν με τα οργανωτικά - ρυθμιστικά θέματα του φόρουμ, ώστε να μη χρειάζεται ν'ανησυχεί κανείς για τίποτα (και δε θυμάμαι για τις αποφάσεις μας να ρωτούσαμε τις γνώμες όλων των - 7000 περίπου τότε - μελών). βλέπεις λοιπόν ότι θυμάμαι πολύ καλά. προβλήματα υπήρχαν, και θα υπάρχουν, και θα λυθούν, όπως πάντα. μάλλον όμως, για να λυθούν, φαίνεται ότι πρέπει να φυσήξει άνεμος αλλαγής προσώπων σε διαχειριστικά πόστα ... κι αν θυμάσαι, πολλές φορές στο παρελθόν κάναμε τέτοιες κινήσεις για την ομαλοποίηση καταστάσεων ή καλύτερης λειτουργίας του φόρουμ. ακόμη, αν θυμάσαι, ως γενικός δε μάσαγα ποτέ τα λόγια μου, και δεν το κάνω ούτε τώρα, ως απλό μέλος. η καρέκλα του διαχειριστή είναι ηλεκτρική ... άρα όποιος κάθεται πρέπει ν'αντέχει στα volts ....

μπαινω μπροστά όχι για άλλο λόγω αλλά γιατί έχω χρόνο
η αποστολη ΠΜ δεν την προτεινα για να μην τα λες ανοικτα αλλα για να μην χάνονται η παρατηρήσεις σας στο κυκεώνα των πολλών ποστ ενος thread

για το Θεμα του σωματειου συντομα θα υπαρξει ενημερωση και να ξερεις οτι ειναι κατι που το θελουμε ολοι μας και που θα λυσει τα χερια μας και θα κανει πιο ευκολα την επικοινωνια μας με τον εξω κοσμο

Ειλικρινά χαίρομαι που στην συζήτηση συμμετέχουν διακεκριμένα μέλη με πολύ μεγάλη και αδιαμφισβήτητη προσφορά στο club και στο forum,και θέτουν κάποια ζητήματα ουσίας έχοντας και την πείρα απο διαχειριστικές θέσεις.
Ετσι αποστομώνονται και ολίγοι που έδειξαν τούς ´κακούς´και θεώρησαν οτι έκαναν το καθήκον τους .
Αυτή είναι και η πιό ουσιαστική απάντηση.............

να παρακαλεσω και εγω κατι? μπορουμε να συνεχισουμε στο πνευμα του thread και να μαζεψουμε ολες εκεινες της παρατηρησεις που θα κανουν καλυτερη την λειτουργια του Φορουμ μας?

να παρακαλεσω και εγω κατι? μπορουμε να συνεχισουμε στο πνευμα του thread και να μαζεψουμε ολες εκεινες της παρατηρησεις που θα κανουν καλυτερη την λειτουργια του Φορουμ μας?

Βεβαιως και καμμια αντιρηση.

Υπαρχουν ενα σωρο θεματα στην κατηγορια προτασεις ανακοινωσεις που κατα καιρους εχουν τεθει , στα οποια περαν γενικου σχολιασμου και προτασεων και καταθεσεων αποψεων απο μελη και διαχειριστες ( οι οποιοι δηλωσαν οτι καταθετουν την αποψη τους σαν μελη ) , εχουν μεινει ουσιαστηκα αναπαντητα.

Περιμενουμε λοιπον καποιες απαντησεις απο πλευρας διευθυνσης αρχικα σε αυτα και μετα παμε και παρακατω.

Δεν εχει κανενα νοημα να κανουμε προτασεις και συζητησεις , οταν αυτες μενουν εκει και αναπαντητες !

Χρήστο, είχαμε κοπιάσει όλοι μας πολύ ώστε τότε που ήμουν γενικός να μη χρειάζεται ν'ανησυχώ για τίποτα ... και υπήρχε και τότε κρυφή κατηγορία (στην οποία συμμετείχες) που ασχολούνταν με τα οργανωτικά - ρυθμιστικά θέματα του φόρουμ, ώστε να μη χρειάζεται ν'ανησυχεί κανείς για τίποτα (και δε θυμάμαι για τις αποφάσεις μας να ρωτούσαμε τις γνώμες όλων των - 7000 περίπου τότε - μελών). βλέπεις λοιπόν ότι θυμάμαι πολύ καλά. προβλήματα υπήρχαν, και θα υπάρχουν, και θα λυθούν, όπως πάντα. μάλλον όμως, για να λυθούν, φαίνεται ότι πρέπει να φυσήξει άνεμος αλλαγής προσώπων σε διαχειριστικά πόστα ... κι αν θυμάσαι, πολλές φορές στο παρελθόν κάναμε τέτοιες κινήσεις για την ομαλοποίηση καταστάσεων ή καλύτερης λειτουργίας του φόρουμ. ακόμη, αν θυμάσαι, ως γενικός δε μάσαγα ποτέ τα λόγια μου, και δεν το κάνω ούτε τώρα, ως απλό μέλος. η καρέκλα του διαχειριστή είναι ηλεκτρική ... άρα όποιος κάθεται πρέπει ν'αντέχει στα volts ....

Χαιρομαι που τα θυμασαι Βαγγελη.

Μην κανεις λοιπον οτι τα ξεχνας λεγοντας οτι 7 χρονια δεν εγινε τιποτα .

Κανείς απο την διαχειριστική ομάδα δεν βρίκεται στο απυρόβλητο.Καμία σοβαρή απόφαση δεν έχει βγεί χωρίς ατέλειωτες και πολλές φορές επίπονες συνελεύσεις,μετά απο δημοκρατικότατες διαδικασίες, γιατί όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε σε αρκετές περιπτώσεις είναι δύσκολο να υπάρξει ομοφωνία.Εδω αξίζουν συγχαρητήρια στους διαχειριστές εκείνους που παρά του, ότι κατά καιρούς δεν έχουν συμφωνήσει με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας,υπερασπίστηκαν το διαφορετικό, άσχετα αν δεν αρμόζει πλήρως στα πιστεύω τους.....βεβαίως υπήρξαν και περιπτώσεις που κάποιοι διαχειριστές αποχώρησαν είτε γιατί δεν μπόρεσαν να συμπλεύσουν με την πλειοψηφία, είτε γιά άλλους καθαρά προσωπικούς τους λόγους.Είναι δικαίωμά τους και απόλυτα σεβαστό.Κανείς δεν ήρθε εδω για να μείνει μιά ζωή στην καρέκλα του διαχειριστή και κανείς μας δεν θέλει το κακό του club.
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες όλλοι μας ,μαζί με τα μέλη καταφέραμε να κάνουμε κάτι γιά το οποίο θα πρέπει να είμαστε περήφανοι και όχι κάθε φορά να ψάχνουμε να βρίσκουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Ρωτήθηκα και κατηγορήθηκα ειρωνικώς πριν για τα 15-20 μέλη που έχουν γράψει εδω.Οχι παιδιά δεν τα μέτρησα, αλά το θέμα δεν είναι εκεί.Ποιός ο λόγος να δημιουργηθεί θέμα στο εαν κλείσει η cafe η όχι;βγήκε ποτέ μιά πλειοψηφική η ομόφωνη απόφαση της διαχειριστικής ομάδας για αυτό και καλείστε να απαντήσετε;....θα μου πείτε τώρα στο θέμα δεν υπάρχει σαν ζητούμενο μόνο αυτό ,αλά και η συνέχεια του club.Σωστό...μόνο που η σοβαρότητα του συγκεκριμένου θέματος (επέτρεψέ μου Βασίλη)απο την βάση της ,εξασθενεί στα μάτια των υπολοίπων λόγω του αρχικού της τίτλου, και πολύ περισσότερο της άπλετης ειρωνίας που κυριαρχεί στην πλειοψηφία των μηνυμάτων αυτων των 15-20 ατόμων.Νομίζω ότι εδω δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές αν θέλουμε να πάμε ένα ακόμη βήμα μπροστά.Προσωπικά καταλαβαίνω´απόλυτα κάποιες απο τις ανησυχίες σας, αυτο όμως δεν σημαίνει ότι κάθε λίγο και λιγάκι συγκεκριμένα άτομα θα ανοίγουν και απο ένα ίδιο θέμα, για να μιλάμε στα ίδια και τα ίδια........να σας πούμε τι για το σωματείο;αν θα γίνει; θα γίνει....πότε;το συντομώτερο...γιατί καθυστερεί; γιατί πέσαμε έξω στους χρονικούς μας προσδιορισμούς...όμως θα γίνει άμεσα, τι να κάνουμε τώρα;θα μας πάρετε το κεφάλι;...πως θα γίνει;ποιά μέλη θα μπούν;πως θα λειτουργήσει;...όλα αυτά δεν θα τα γεννήσουμε εμείς...υπάρχουν νόμοι που έχουν προβλέψει για αυτό και σύντομα ,με την σύστασή του θα τους μάθετε, εαν δεν έχετε χρόνο να τους ψάξετε απο μόνοι σας.
.......να σας πούμε τι θα γίνει για την cafe;αν θα κλείσει;...όχι....γιατί δημιουργούμε λοιπόν θέμα;...και τέλος επειδή λέχθηκε ότι κάνουμε γαργάρα τα λόγια του GeonX...ναι, κάποια στιγμή τέθηκε τέτοιο θέμα γιά την cafe,σαν σκέψη που πιθανά να βοηθούσε στην συνέχεια του club επι της ουσίας για την οποία φτειάχτηκε, μιά σκέψη όμως που γρήγορα εγκαταλείφθηκε, αφού το μεγαλύτερο μέρος της πλειοψηφίας δεν συμφώνησε.Ο Τάκης πριν, μάλλον παρεξηγήθηκε μιά και ενούσε ότι ποτέ δεν πάρθηκε απόφαση γιά το κλείσιμό της και έτσι είναι.
Τέλος ,επιτρέψτε μου να σας πω ότι την ένοια και την αγωνία για την πορεία και το καλύτερο αύριο αυτου του club δεν έχουν μόνο τα 15-20 άτομα που συνεχώς πυρπολούν αυτο το βήμα με τα ίδια και τα ίδια......έχουν και αυτοί που πασχίζουν επι της ουσίας και η ουσία κύριοι σε αυτο το club δεν είναι η cafe....είναι να τρέχεις να βρείς η και να αγοράζεις μηχανήματα μόνο και μόνο για την παρουσίασή τους εδω μέσα....να ψάχνεις να βρείς χώρους για παρουσιάσεις.....να συμετέχεις όχι μόνο στα τσιμπούσια γιά κοψίδια, αλά και σε παρουσιάσεις επι της ουσίας....να υπάρχουν μέλη που να μπορούν να διαθέσουν τους δικούς τους χώρους και την δική τους ανοχή γιά το βίτσιο που μας έφερε όλους εδω....να βοηθάει ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις του και την εμπειρία του...να τρέχεις αφιερώνοντας ωρες απο τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλιστα πολλές φορές σε βάρος της δουλειάς σου, για να βρείς πέντε εταιρείες που θα θελήσουν μιά καταχώρηση εδω, μπας και βγούν μερικά έξοδα για να μπορούν κάποιοι εδω μέσα να βγάζουν τις ανασφάλειες και τις ειρωνίες τους γιά πολύ ακόμη.Θα μου πείτε σιγά ρε....εσείς είστε οι ήρωες και εμείς τι;....δεν κατακρίνω κανέναν που δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερο...αυτο μπορεί, αυτό θέλει, αυτο κάνει.Ούτε μόνο η διαχειριστική ομάδα έχει σηκώσει μόνη της όλο αυτο το φορτίο.Ομως μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι και εαν ψάχνετε πως θέλουμε το club στην συνέχεια, εγω απάντησα ήδη.....

Υ.Γ......θα χαρώ πολύ να βρω pm στον λογαριαμό μου ,με προτάσεις μελών γιά συνεργασία με το club σε θέματα διαφήμισης, εύρεσης χώρων γιά παρουσιάσεις, και εξασφάλιση μηχανημάτων.Εαν δε, αυτές οι προτάσεις έρθουν απο αυτά τα 15-20 άτομα τότε η χαρά μου θα είναι διπλή!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ...

Last edited: