Μαλιστα.
Εγω σαν "υπολοιπος" νομιζω οτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων η διαχ. ομαδα, στο θεμα ειρωνιας, με αριστα το 10 παιρνει 20.:SFGSFGSF:
Καλο σας απογευμα !
Γιά ποιά πλήρη έλλειψη αυτοκριτικής μιλάς Σπύρο;γιά ποιές προσβολές και επιθετικότητες μιλάς; τα δικά σου γραπτά τα έχεις ξαναδιαβάσει;Ελεγα να προτείνω να διαγραφει ο Λουδοβίκος για λόγους καλής θελήσεως.
Μετά απ´όσα διαβασα και την πλήρη έλλειψη οποιασδήποτε αυτοκριτικής για τα οσα προσβλητικά και επιθετικά έγραψαν καποιοι διαχειριστές μάλλον θα ψαξω να βρώ ετερον πιό ´δημοκράτη αυτοκρατορα´.
Larry για να γίνει πάρτυ οπως καλοπροαίρετα προτεινες θα πρεπει καποιοι να αφήσουν τους θρόνους.Γιατί ως γνωστόν επάνω στον θρονο μονον ο Φορεστ Χουιτακερ χόρευε σαν Αμίν Νταντά..............
Γιά ποιά πλήρη έλλειψη αυτοκριτικής μιλάς Σπύρο;γιά ποιές προσβολές και επιθετικότητες μιλάς; τα δικά σου γραπτά τα έχεις ξαναδιαβάσει;
Τάκη νομίζω οτι καταλαβες τι εννοώ.Δεν σου φαινεται βαρετό αν στοχοποιούνται 15 ´κουκουλοφόροι´που γράφουν επωνυμως οι περισσοτεροι και να θεωρούνται υπευθυνοι για καθε δυσλειτουργία εδώ μέσα ???
Ειδες πουθενά ένα sorry καναμε λαθος και προβηκαμε σε υπερβολικούς χαρακτηρισμούς προς μέλη απο καποιον διαχειριστή εδώ μεσα ??
Η αμοιβαια εμπιστοσύνη ειναι αυτή που λυνει ολα τα θεματα.Και αυτή έχει διαταραχτεί.Δεν έχει διαρραγεί αλλά διαταραχτεί.Αυτό ειναι η ελπίδα .
Αυτά και nothing personal.
Y.G
Αλλά προτροπές να παμε για γκομενες απο αγανακτισμενες φωνές που απουσίαζαν σε ολες τις συζητήσεις των τελευταιων ημερών σαν πολύ δεν πάει???
Τάκη νομίζω οτι καταλαβες τι εννοώ.Δεν σου φαινεται βαρετό αν στοχοποιούνται 15 ´κουκουλοφόροι´που γράφουν επωνυμως οι περισσοτεροι και να θεωρούνται υπευθυνοι για καθε δυσλειτουργία εδώ μέσα ???
Ειδες πουθενά ένα sorry καναμε λαθος και προβηκαμε σε υπερβολικούς χαρακτηρισμούς προς μέλη απο καποιον διαχειριστή εδώ μεσα ??
Η αμοιβαια εμπιστοσύνη ειναι αυτή που λυνει ολα τα θεματα.Και αυτή έχει διαταραχτεί.Δεν έχει διαρραγεί αλλά διαταραχτεί.Αυτό ειναι η ελπίδα .
Αυτά και nothing personal.
Y.G
Αλλά προτροπές να παμε για γκομενες απο αγανακτισμενες φωνές που απουσίαζαν σε ολες τις συζητήσεις των τελευταιων ημερών σαν πολύ δεν πάει???
Η αγανακτισμένη φωνή την οποία με τόση ευκολία φωτογραφίζετε και της οποίας το όλο κείμενο (αν το διαβάσατε όλο, γιατί είδα να σχολιάζετε μόνο μια λέξη του) κάθε άλλο παρά αγανακτισμένο ή προσβλητικό ήταν, δεν απουσίαζε καθόλου και ποτέ. Αλλά μάλλον για 'σας η διακριτική παρουσία ενός διαχειριστή σημαίνει αυτόματα και την απουσία του.
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε τί θέλετε?
Φίλε Guybrush, τι ακριβώς να κοιτάξουμε στο post του Αλέξη; Σε πληροφορώ οτι είναι εντελώς άσχετο με το θέμα.
....Ας πουμε τον Σπυρο παροτι δεν τον γνωριζω πρωσοπικα απο τα γραφτα του τον εχω εκτιμισει σαν ανθρωπο γιατι φαινετε ανθρωπος προοδευτικος δημοκρατικος και με αρκετη αισθηση του χιουμορ,αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν μου αρεσει το οτι σε ολα τα ποστ αφηνει αυτη την ιδεα να πλανατε οτι κατι παιζετε στα απο πισω εκτος αν ξερει κατι που δεν ξερουμε οποτε και επρεπε να το πει εξω απο τα δοντια κατα εμε..παντα φιλικα εννοειτε.
Αυτο περιμεναν καποιοι. Και εμεις τους το δινουμε στο πιατο. Εγω, αν δεν δω Δημοκρατικες αρχιαιρεσιες Συντομα, θα πιστεψω οντως οτι εγινε κλοπη εξουσιας καποτε... και ξερουν ολοι τι εννοω
Θεματα:
1)Kανονισμός λειτουργίας που ετεθη αιφνιδιαστικά ένα βράδυ
2)Αναιτιο κλείδωμα thread περί ´Κανονισμού λειτουργίας´.
Εδώ ειναι οι διαφωνίες.
Απο εκεί και πέρα ουδεμία απάντηση σε καμιά απο τις ερωτήσεις που ετέθησαν απο αρκετά μέλη.
Ποτέ δεν ήμουν με την αναρχία οπως την αποκαλείς.Θαλεγα δέ οτι οι αναίτιοι περιορισμοί οδηγούν -και ιστορικά εάν το δείς-σε χαοτικές συμπεριφορές.
Η διαφωνία μας έγκειται στο ποιός ευθύνεται για τις χαοτικές συμπεριφορές.
Πάντως έχουν γραφτεί πολλές απορίες και αντιρρήσεις απο πολλούς συμφορουμίτες.Ασε εμένα που ανήκω στούς ´γνωστούς κουκουλοφόρους´.............................
Κατοπιν τηλεφωνικης συνομιλιας με την Γενικη Διαχειριση, μου ζητηθηκε να σας μεταφερω οτι λογω τριημερου ειναι αδυνατο να υπαρξει επισημη τοποθετηση στις παρατηρησεις σας, οποτε παρακαλουμε για την υπομονη σας μεχρι αυριο. Εως τοτε το θεμα κλειδωνεται και παρακαλουμε θερμα να μην δωθει συνεχεια μεχρι να ξανανοιξει αυτο το θεμα.
Aλέξη ,δές τι έγραψε ο Geon-x στο post του επι του οποίου ουδεμία απάντηση δόθηκε και δές τα χαρακτηριστικά quote που έκανε ως σχόλια.
Τιποτα κρυφό.
Εκεί εμφανώς γραφεται,κατα την γνώμη μου οτι υπάρχει-υπήρχε(?) προθεσις τουλάχιστον συρρίκνωσης της κατηγορίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.