Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Αντε παλι με τα Λουδοβικεια...
Σπυρο, ο δικος μου "θρονος" ειναι στην διαθεση σου, αν εχεις τα "κοτσια"!

Μαλιστα.

Εγω σαν "υπολοιπος" νομιζω οτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων η διαχ. ομαδα, στο θεμα ειρωνιας, με αριστα το 10 παιρνει 20.:SFGSFGSF:

Καλο σας απογευμα !

Είναι δύσκολο αυτο τον καιρό να μην κολήσεις απο τον ιό!!!:AFADF0:

Τάκη νομίζω οτι καταλαβες τι εννοώ.Δεν σου φαινεται βαρετό αν στοχοποιούνται 15 ´κουκουλοφόροι´που γράφουν επωνυμως οι περισσοτεροι και να θεωρούνται υπευθυνοι για καθε δυσλειτουργία εδώ μέσα ???
Ειδες πουθενά ένα sorry καναμε λαθος και προβηκαμε σε υπερβολικούς χαρακτηρισμούς προς μέλη απο καποιον διαχειριστή εδώ μεσα ??
Η αμοιβαια εμπιστοσύνη ειναι αυτή που λυνει ολα τα θεματα.Και αυτή έχει διαταραχτεί.Δεν έχει διαρραγεί αλλά διαταραχτεί.Αυτό ειναι η ελπίδα .
Αυτά και nothing personal.
Y.G
Αλλά προτροπές να παμε για γκομενες απο αγανακτισμενες φωνές που απουσίαζαν σε ολες τις συζητήσεις των τελευταιων ημερών σαν πολύ δεν πάει???

Ελεγα να προτείνω να διαγραφει ο Λουδοβίκος για λόγους καλής θελήσεως.
Μετά απ´όσα διαβασα και την πλήρη έλλειψη οποιασδήποτε αυτοκριτικής για τα οσα προσβλητικά και επιθετικά έγραψαν καποιοι διαχειριστές μάλλον θα ψαξω να βρώ ετερον πιό ´δημοκράτη αυτοκρατορα´.
Larry για να γίνει πάρτυ οπως καλοπροαίρετα προτεινες θα πρεπει καποιοι να αφήσουν τους θρόνους.Γιατί ως γνωστόν επάνω στον θρονο μονον ο Φορεστ Χουιτακερ χόρευε σαν Αμίν Νταντά..............
Γιά ποιά πλήρη έλλειψη αυτοκριτικής μιλάς Σπύρο;γιά ποιές προσβολές και επιθετικότητες μιλάς; τα δικά σου γραπτά τα έχεις ξαναδιαβάσει;

Βρε παιδια,

Για το καλο το avclub, θα κανει κανεις καμια κινηση?
'Η το αιτουμενο πλεον ειναι ποιος θα την πει σε ποιον.
Ας αφησουμε τα ειρωνειο-μετρα, ας χαλαρωσουμε λιγο. Ας το αφησουμε λιγακι.

Μονο για οτι μας χωριζει υπογραμμιζουμε/σχολιαζουμε/τσακωνομαστε.

Ας ανοιξουμε ενα θρεντ με ολα εκεινα που μας ενωνουν..

Ενα μελος σας παρακαλει....

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Γιά ποιά πλήρη έλλειψη αυτοκριτικής μιλάς Σπύρο;γιά ποιές προσβολές και επιθετικότητες μιλάς; τα δικά σου γραπτά τα έχεις ξαναδιαβάσει;

Ο άνθρωπος λέει το αυτονόητο, τα δικό του ύφος ακολούθησε (ναι έχω παρακολουθήσει το μπάχαλο στην cafe). Δεν βγήκε συντονιστής να πει, ναι κάναμε λάθος ήμασταν υπερβολικοί που κλειδώναμε θέματα και δεν εξηγήσαμε γιατί. Η αντίδρασή σας ήταν όπως η κυβέρνηση όταν χρώσταγε το λάφκα.

Γιαυτό έχουν σπαράξει όλοι εδώ.

Φιλικά!

Επειδή βλέπω πολύ λόγος να γίνεται για τις "καρέκλες", κι ο δικός μου "θρόνος" στην διάθεσή σας μαζί με του Τάκη. Α και τα πράσινα γραμματάκια "Συντονιστής" κάτω από το όνομά μου.

Τάκη νομίζω οτι καταλαβες τι εννοώ.Δεν σου φαινεται βαρετό αν στοχοποιούνται 15 ´κουκουλοφόροι´που γράφουν επωνυμως οι περισσοτεροι και να θεωρούνται υπευθυνοι για καθε δυσλειτουργία εδώ μέσα ???
Ειδες πουθενά ένα sorry καναμε λαθος και προβηκαμε σε υπερβολικούς χαρακτηρισμούς προς μέλη απο καποιον διαχειριστή εδώ μεσα ??
Η αμοιβαια εμπιστοσύνη ειναι αυτή που λυνει ολα τα θεματα.Και αυτή έχει διαταραχτεί.Δεν έχει διαρραγεί αλλά διαταραχτεί.Αυτό ειναι η ελπίδα .
Y.G
Αλλά προτροπές να παμε για γκομενες απο αγανακτισμενες φωνές που απουσίαζαν σε ολες τις συζητήσεις των τελευταιων ημερών σαν πολύ δεν πάει???

Σπυρο, τελειως καλοπροαιρετα, εσενα δεν σου φαινεται ενοχλητικο να στοχοποιειται διαρκως η διαχειριστικη ομαδα, για το παραμικρο κακως κειμενο εδω μεσα, απο μια ομαδα συγκεκριμενων μελων??
Πριν υποδειξεις σε καποιον να ζητησει συγγνωμη, καλο ειναι να εχεις κανει την αυτοκριτικη σου, μιας που το τελευταιο διαστημα εισαι παρα πολυ αδικος και επικριτικος απεναντι μας, λες και ειμαστε η Χουντα των Συνταγματαρχων με μοναδικο σκοπο την καταστολη των προσωπικων σου ελευθεριων! Ελεος, και εμεις στην Δημοκρατια πιστευουμε, οχι ομως και στην αναρχια και εκει διαφερουμε...

Y.G

Η αγανακτισμένη φωνή την οποία με τόση ευκολία φωτογραφίζετε και της οποίας το όλο κείμενο (αν το διαβάσατε όλο, γιατί είδα να σχολιάζετε μόνο μια λέξη του) κάθε άλλο παρά αγανακτισμένο ή προσβλητικό ήταν, δεν απουσίαζε καθόλου και ποτέ. Αλλά μάλλον για 'σας η διακριτική παρουσία ενός διαχειριστή σημαίνει αυτόματα και την απουσία του.
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε τί θέλετε?

Θεματα:
1)Kανονισμός λειτουργίας που ετεθη αιφνιδιαστικά ένα βράδυ
2)Αναιτιο κλείδωμα thread περί ´Κανονισμού λειτουργίας´.
Εδώ ειναι οι διαφωνίες.
Απο εκεί και πέρα ουδεμία απάντηση σε καμιά απο τις ερωτήσεις που ετέθησαν απο αρκετά μέλη.
Ποτέ δεν ήμουν με την αναρχία οπως την αποκαλείς.Θαλεγα δέ οτι οι αναίτιοι περιορισμοί οδηγούν -και ιστορικά εάν το δείς-σε χαοτικές συμπεριφορές.
Η διαφωνία μας έγκειται στο ποιός ευθύνεται για τις χαοτικές συμπεριφορές.
Πάντως έχουν γραφτεί πολλές απορίες και αντιρρήσεις απο πολλούς συμφορουμίτες.Ασε εμένα που ανήκω στούς ´γνωστούς κουκουλοφόρους´.............................

Η αγανακτισμένη φωνή την οποία με τόση ευκολία φωτογραφίζετε και της οποίας το όλο κείμενο (αν το διαβάσατε όλο, γιατί είδα να σχολιάζετε μόνο μια λέξη του) κάθε άλλο παρά αγανακτισμένο ή προσβλητικό ήταν, δεν απουσίαζε καθόλου και ποτέ. Αλλά μάλλον για 'σας η διακριτική παρουσία ενός διαχειριστή σημαίνει αυτόματα και την απουσία του.
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε τί θέλετε?

Ε,το να φευγει ξαφνικά ένας έμπειρος διαχειριστής απο την καφέ και να μην γραφεται λέξη απο τους υπολοίπους για καιρια ερωτήματα που ετεθησαν την ίδια περίοδο,οταν ολοι οι άλλοι Γ.Δ.,Α.Γ.Δ,Διαχειριστές άλλων κατηγοριών έμπαιναν και εξεφραζαν την γνώμη τους μού έκανε εντύπωση.Εκεί και μονον η απορία.

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Φίλε Guybrush, τι ακριβώς να κοιτάξουμε στο post του Αλέξη; Σε πληροφορώ οτι είναι εντελώς άσχετο με το θέμα.

Συγνώμη Μπάμπη αλλά δεν είναι καθόλου άσχετο.
Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που διαβάζει και βλέπει
γραπτά με υπονοούμενα.

Δες εδώ και τον Σταύρο

....Ας πουμε τον Σπυρο παροτι δεν τον γνωριζω πρωσοπικα απο τα γραφτα του τον εχω εκτιμισει σαν ανθρωπο γιατι φαινετε ανθρωπος προοδευτικος δημοκρατικος και με αρκετη αισθηση του χιουμορ,αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν μου αρεσει το οτι σε ολα τα ποστ αφηνει αυτη την ιδεα να πλανατε οτι κατι παιζετε στα απο πισω εκτος αν ξερει κατι που δεν ξερουμε οποτε και επρεπε να το πει εξω απο τα δοντια κατα εμε..παντα φιλικα εννοειτε.

Επίσης όταν στα προηγούμενα σχετικά thread διαβάζω
τέτοια πράγματα

Αυτο περιμεναν καποιοι. Και εμεις τους το δινουμε στο πιατο. Εγω, αν δεν δω Δημοκρατικες αρχιαιρεσιες Συντομα, θα πιστεψω οντως οτι εγινε κλοπη εξουσιας καποτε... και ξερουν ολοι τι εννοω

τοτέ τι πρέπει να υποθέσω εγώ αλλά και τα υπόλοιπα
μέλη που δεν γνωρίζουν παλιές ιστορίες?

Σημείωση: Βασίλη το post σου ήταν ένα μόνο από αυτά που αυτά που
μου έμεινε έντονα, αλλά δεν είναι το μόνο post με
υπονούμενα από αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες
10 ημέρες τόσο από μέλη όσο και από διαχειριστές.

Ξαναλέω λοιπόν ότι δεν είναι σωστό να αφήνουν
ορισμένοι υπονοούμενα και παράλληλα να ζητάνε
την γνώμη των υπολοίπων μελών. Εάν έχουν να
πουν κάτι να το λένε ανοιχτά ή αλλιώς να μην
το λένε καθόλου.

Το κακο για καποιους διαχειριστες ειναι οτι πριν απο αυτους περασαν καποιοι αλλοι διαχειριστες, που με την σταση τους, λαμπρυναν την θεση του διαχειριστου,ετσι ειναι οταν υπαρχει μετρο συγκρισεως η συγκριση γινεται απο μονη της

Aλέξη ,δές τι έγραψε ο Geon-x στο post του επι του οποίου ουδεμία απάντηση δόθηκε και δές τα χαρακτηριστικά quote που έκανε ως σχόλια.
Τιποτα κρυφό.
Εκεί εμφανώς γραφεται,κατα την γνώμη μου οτι υπάρχει-υπήρχε(?) προθεσις τουλάχιστον συρρίκνωσης της κατηγορίας.

Θεματα:
1)Kανονισμός λειτουργίας που ετεθη αιφνιδιαστικά ένα βράδυ
2)Αναιτιο κλείδωμα thread περί ´Κανονισμού λειτουργίας´.
Εδώ ειναι οι διαφωνίες.
Απο εκεί και πέρα ουδεμία απάντηση σε καμιά απο τις ερωτήσεις που ετέθησαν απο αρκετά μέλη.
Ποτέ δεν ήμουν με την αναρχία οπως την αποκαλείς.Θαλεγα δέ οτι οι αναίτιοι περιορισμοί οδηγούν -και ιστορικά εάν το δείς-σε χαοτικές συμπεριφορές.
Η διαφωνία μας έγκειται στο ποιός ευθύνεται για τις χαοτικές συμπεριφορές.
Πάντως έχουν γραφτεί πολλές απορίες και αντιρρήσεις απο πολλούς συμφορουμίτες.Ασε εμένα που ανήκω στούς ´γνωστούς κουκουλοφόρους´.............................

Βλεπω οτι παραμενεις αδικος κριτης της διαχειριστικης ομαδας:
1)Ο επιπλεον κανονισμος της ΕΚΤΟΣ δεν ετεθη αιφνιδιαστικα ενα βραδυ οπως λες, αλλα μετα απο δημοκρατικη διαδικασια εντος της διαχειριστικης ομαδας που διηρκεσε πανω απο εβδομαδα.
2) Το θεμα που αναφερεσαι περι κανονισμου λειτουργιας δεν κλειδωθηκε "αναιτια" οπως ισχυριζεσαι αλλα κατοπιν συνεννοησης με τον ΑΓΔ, διοτι ηταν Καθαρη Δευτερα και ολοι απουσιαζαν, οποτε δεν μπορουσε να δοθει καμια επισημη απαντηση στα ερωτηματα των μελων ενω επιπλεον υπηρχαν προσβλητικες εκφρασεις οι οποιες επρεπε να αφαιρεθουν. Οταν ηταν δυνατον (μετα απο μερικες ωρες) ξεκλειδωθηκε. Σιγα τα ωα!
Επισης παρακαλεσα θερμα να να μην δοθει συνεχεια σε νεο θεμα μεχρι να ανοιξει ξανα το συγκεκριμενο.Τι εκανες? Με εγραψες στα παλαιοτερα των υποδηματων σου και ξεκινησες το ανεκδιηγητο thread σου περι "χαρταετου της διαχειρισης" ! Τι εντυπωση λοιπον θελεις να εχουμε εμεις οι "κακοι" διαχειριστες για εσενα, οταν λειτουργεις με τον τροπο αυτο?
Για την αποκατασταση της αληθειας, ιδου και το ποστ μου περι προσωρινου "αναιτιου" κλειδωματος του θεματος:
Κατοπιν τηλεφωνικης συνομιλιας με την Γενικη Διαχειριση, μου ζητηθηκε να σας μεταφερω οτι λογω τριημερου ειναι αδυνατο να υπαρξει επισημη τοποθετηση στις παρατηρησεις σας, οποτε παρακαλουμε για την υπομονη σας μεχρι αυριο. Εως τοτε το θεμα κλειδωνεται και παρακαλουμε θερμα να μην δωθει συνεχεια μεχρι να ξανανοιξει αυτο το θεμα.

Aλέξη ,δές τι έγραψε ο Geon-x στο post του επι του οποίου ουδεμία απάντηση δόθηκε και δές τα χαρακτηριστικά quote που έκανε ως σχόλια.
Τιποτα κρυφό.
Εκεί εμφανώς γραφεται,κατα την γνώμη μου οτι υπάρχει-υπήρχε(?) προθεσις τουλάχιστον συρρίκνωσης της κατηγορίας.

Βρε Σπύρο μου φαίνεται δεν διαβάζεις προσεκτικά...τι ουδεμία απάντηση δεν δόθηκε;...δεν σε καλύπτει η δική μου απάντηση;..

Bρηκατε προσβλητικές εκφράσεις στο thread???Οπως αναφερεις στο ποστ που εσύ υπέγραφες ο λογος ηταν η απουσια των διαχειριστών.Ποτε προεκυψαν οι προσβλητικες εκφράσεις???
Kαι να σου θυμίσω οτι ο βαρυφορτωμενος κανονισμός ´πέρασε ´στην εκτός τίς ιδιες μερες που η ´Διαχειρισις απουσίαζε´.
Απο που και ως που θα κλειδωνει θεμα επειδή απουσιαζει η διαχιεριση???Ποιό το προβλημα να συζητιουνται τα πράγματα μεχρι να δοθει καποια απάντηση???
Aκριβώς τα ίδια ειχαν συμβεί οταν κλειδώθηκε το θεμα ¨περί συνενωσης τών δυο site´ παλιότερα οταν κριθηκε οτι το θέμα είχε ολοκληρωθεί.
Να με συγχωρείς αυτά δείχνουν αναιτιο φόβο(δεν αφορά εσένα το τελευταίο)

Αυτα που γραφεις απλα αποδεικνυουν οτι ψαχνεις να βρεις σκελετους στις ντουλαπες ανθρωπων, οταν απλα δεν υπαρχουν....
Εκτος και αν υπονοεις δολο στον Παναγιωτιδη που ανεβασε τον κανονισμο την Παρασκευη και δεν καθησε ενα τριημερο πανω απο το πληκτρολογιο για να σου απανταει, οπως κανουμε σημερα ολη την ημερα εμεις...