Αν τώρα δεν βομβάρδιζαν οι Αμερικάνοι την χώρα της για να εκμεταλλευτούν τις φυτείες οπίου,είμαι σίγουρος ότι θα το σκεφτόταν διπλά και τριπλά,να μπει σε αυτή τη διαδικασία..
Εδω ειναι η τεραστια διαφωνια μας.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι ενα κοριτσακι στα 12 η 14 εχει πληρη επιγνωση οτι ΔΕΝ ειναι ετοιμη να μεγαλωσει ενα παιδι ?
Η λεξη που μου απαγορευσε ο Χρηστος, περιγραφει τελεια την αδιαφορια/αγνοια των συνεπειων ενος ακαταπαυστου
γεννοβοληματος. Η γυναικα στο Αφγανισταν, ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ να κανει παιδι. Εξωθειται και παρασυρεται απο αδιεξοδα που
ουτε να φανταστουμε δεν αντεχουμε. Αρα, η ΙΔΙΑ γυναικα, με την ιδια χαμηλη μορφωση, με τα ιδια ανυπαρκτα εισοδηματα
σε μια δυτικη χωρα ΔΕΝ θα εκανε 5 και 6 και 7 παιδια. Και δεν θα τα κανε, οχι γιατι βρισκεται σε εμφυλιο με το μητρικο της
φιλτρο αλλα γιατι αντιλαμβανεται οτι δεν ειναι ετοιμη να εξασφαλισει το minimum ασφαλειας και φροντιδας που απαιτει
η υπαρξη καθε παιδιου.
MINIMUM ... (oυτε αμαξια, ουτε 300 τμ σπιτια, ουτε σπουδες στην Οξφορδη).
Ξαναγραφω (μεχρι να εμπεδωθει) > minimum εξασφαλιση για το παιδι σου ειναι : απουσια ενοπλης συρραξης ακριβως εξω απο το
σπιτι σου, καθαρο νερο για να μην παει απο δυσεντερια το παιδι, ενα πιατακι φαγητο καθε δυο μερες (κανονικα, καθε μια μερα)
και .... εμβολια και φαρμακα που καθε παιδι εχει ΑΠΟΛΥΤΗ αναγκη στα εντελως αφιλοξενα περιβαλλοντα καποιων χωρων.
Συμφωνουμε οτι τα παραπανω ειναι minimum ?
Γιατι υπαρχουν και αλλα ( .... η μανα, μετα βιας, να συντηρει δυο παιδια .... και καλπαζει στο εκτο και το εβδομο).
Επειδη μια μανα δεν εχει ακαδημαικη μορφωση, δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανεται κανεναν κινδυνο και απειλη.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μάνο, αυτό με το "κουνέλα" μας προσβάλει όλους.
Μην ξανά αναφερθείς έτσι σε ανθρώπους σε παρακαλώ.
Θα σβήνω τα μηνύματά με τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Χρηστο,
βρες μου μια λεξη που να περιγραφει αυτο που μου απαγορεψες.
Δεν εχω τροπο να ειμαι ακριβης στην περιγραφη μου.