Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Όχι , σοβαρολογώ.
Οι δικές μου τουλάχιστον αρχές αυτό λένε, και οποιαδήποτε απομάκρυνση από αυτές είναι κατάπτωση.
Για εμένα.

Όλα συνοψίζονται σε αυτό:

10711106_856108964423806_65_med_hr.jpeg

Αγαπάτε αλληλους δεν σημαίνει δεχτειτε ότι θελησει ο άλλος. Και δεν μπορείς να αγαπάς "αλλήλους" αν δεν αρχισεις απο το νο αγαπησεις τον εαυτον σου και τους πλησίων σου. Ουτε σημαίνει να αγαπησεις το κακό, ακόμα και τον εχθρό σου να αγαπήσεις (Θεϊκο παράδειγμα) δεν σημαίνει οτι δεχεσαι αυτονπου θέλει να σου επιβάλει.
Αλλο το ένα αλλο το άλλο.

Η ημι-ρακενδυτη κορασιδα σου :love: εχει τοση σχεση με τον Ισλαμισμο, οσο εγω με τα νυχτερινα μπουζουκια ! (καμια)

A, όλα κι όλα, μουσουλμάνα είναι.....

Εσύ μάλλον προτιμάς πιο φανατικές.... :p

5295941706_9af17f0a9d.jpg

Το κακό όμως δεν είναι ο άλλος.
Ο άλλος μπορεί να είναι φορέας του κακού αλλά δεν είναι το κακό.
Υπάρχει διαφορά.

Δεν είπα να θυσιαστεί κανένας.
Μίλησα μόνο για τον εαυτό μου και τα δικά μου πιστεύω.
Για εμένα οποιαδήποτε απομάκρυνση από αυτά (και δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχω) είναι δική μου κατάπτωση.
Ξεκάθαρα.

Η σαρία τώρα.
Είμαι σαφώς εναντίον της σαρίας και κάθε νόμου που αφορά την κοινωνία και δεν προέρχεται από την κοινωνία.
Πάμε παρακάτω.
Κάποιοι μουσουλμάνοι θέλουν και ζητούν τη σαρία και κάποιοι άλλοι μουσουλμάνοι δεν την θέλουν με τίποτε.
Οι δεύτεροι για ποιο λόγο δεν τη θέλουνε? Μπορούμε να τον βρούμε?
Και να δώσουμε στους λοιπούς τον τρόπο να μη την θέλουνε και αυτοί?
Με την έννοια ότι όταν είναι μειοψηφία σε μια κοινωνία, κάτι δεν κάνει καλά και η κοινωνία αν δεν μπορεί να χτίσει σε αυτό.

Στην πρωτη παραγραφο, ενα εχω να πω ..... συμφωνω ΑΛΛΑ ευτυχως .... δεν σκιτσαρω γελοιογραφιες για τον Μωαμεθ.
Παμε παρακατω ....

Στην δευτερη παραγραφο ΠΑΛΙ ενα εχω να πω ..... μπορεις να αφαιρεσεις καρκινικα κυτταρα χωρις να καταστρεψεις υγιη κυτταρα ?
Δεν ειπε κανεις οτι ολο το σωμα ειναι καρκινωμα. Ομως ..... μπορεις ? ......

Οσο ειναι φορέας του κακού οφειλεις να το πολεμάς ειδάλως συνεργαζεσαι μαζί του.
Υπαρχουν 2 τροποι : Ο Αγιος (μαρτυρικός) για όποιον ειναι Αγιος
Και ο φυσικός.
Η πρωταρχική ευθύνη του καθενός ειναι να προστατέψει τους δικούς του των οποιων η ζωή εξαρτάται απο αύτον και τον ιδιον του τον εαυτό.
Μην ξεχνάμε οτι η αυτοκτονία είναι θανάσιμο αμάρτημα.

Στην Ευρώπη όμως για τόσα χρόνια δεν υπήρξε πόλεμος.
Η πειθώ και η καλλιέργεια ήταν όπλα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν.

Άλλο η μουσουλμανική κοινότητα και άλλος ο ζωσμένος με όπλα τζιχαντιστής. δεν είναι έτσι?
ή είναι δεδομένο ότι όλοι θα καταλήξουν τζιχαντιστές?

Απάντηση: Re: Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Επισης, ολοι οι μεταναστες στη χωρα τους, δε θα μαγαριζουν την φυλετικη μας καθαροτητα, αρκετα.

Δεν ξερω αν απορριπεις ομως και την ιδεα ενος...φρεσκαρισματος της φυλετικης μας καθαροτητας με ολιγη απο ανατολικοευρωπαικα γονιδια (που ειναι και καλα!)
Αν ναι, θα τα χαλασουμε!

Το κακό όμως δεν είναι ο άλλος.
Ο άλλος μπορεί να είναι φορέας του κακού αλλά δεν είναι το κακό.
Υπάρχει διαφορά.

EΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ .... ακομα και αν δεν το θελει.
Οσο φορεις γινομαστε και εμεις οταν ακουμε γραφικους στο γυαλι (Λιακοπουλο) να μιλανε για αλησμονητες πατριδες
και "ο Πουτιν θα μας δωσει την Αγια Σοφια στο πιατο". Δεν παμε να γκρεμισουμε κανεναν μιναρε ... αλλα τον ακουμε.
Ετσι δεν ειναι ? Κανονικα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ (με το δικο σου σκεπτικο). Για να μην γινουμε φορεις.

Re: Απάντηση: Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Αμαρτημα τιμωρουμενο με θανατο δλδ. Θανατο του πεθαμενου αυτοχειρα.

Θανάσιμο για την ψυχή βρε!
Troll! -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

EΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ .... ακομα και αν δεν το θελει.
Οσο φορεις γινομαστε και ακουμε γραφικους στο γυαλι (Λιακοπουλο) να μιλανε για αλησμονητες πατριδες
και ¨ο Πουτιν θα μας δωσει την Αγια Σοφια στο πιατο"¨. Δεν παμε να γκρεμισουμε κανεναν μιναρε ... αλλα
τον ακουμε. Ετσι δεν ειναι ? Κανονικα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ (με το δικο σου σκεπτικο). Για να μην ειμαστε φορεις.

Όχι!
Για να μην είμαστε φορείς δεν πρέπει να το κάνουμε.
Όχι να το ακούμε!

Αρα ΛΟΙΠΟΝ .... το ιδιο δεν πρεπει να κανουν και οι μουσουλμανοι.
Οχι με Λιακοπουλους (που δεν εχουν) αλλα με εμπρηστες θρησκευτικου φρονηματος.

Τα γραφω σωστα ?

Πρέπει να αναπτύξουν κριτήριο.
Κάποιοι το έχουν κάνει, κάποιοι όχι.
Στους πρώτους πρέπει να επενδύσουμε για να το μεταδώσουν.
Αν επικεντρωθούμε στους δεύτερους, θα εξαφανιστούν οι πρώτοι.

Eξακολουθεις να πιστευεις οτι μπορεις να βαλεις τα υγιη κυτταρα να πολεμησουν τα καρκινικα ....

ΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Ακομα και σημερα, φριττει ανθρωπινος νους με αυτα που γινονται σε Αφγανισταν, Πακισταν, Σουδαν, Ιραν
και ουκ εσται τελος αυτων !

Re: Απάντηση: Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Αμαρτημα τιμωρουμενο με θανατο δλδ. Θανατο του πεθαμενου αυτοχειρα.

Οσο κι αν φαίνεται παράξενο ναι, και γιαυτο οταν λέγεται οτι είναι ενα αμάρτημα που δεν συγχωρείται, δεν είναι απο ελειψη ευσπλαχνιας ηα αδιαφορία του Θεού, είναι απλά για το οτι για να συγχωρεθει ενα αμάρτημα πρέπει να ζητηθεί συγχώρεση. Σ'αυτην την πραξη δεν μπορεις αφου εχεις ηδη φύγει.

Στην Ευρώπη όμως για τόσα χρόνια δεν υπήρξε πόλεμος.
Η πειθώ και η καλλιέργεια ήταν όπλα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν.

Άλλο η μουσουλμανική κοινότητα και άλλος ο ζωσμένος με όπλα τζιχαντιστής. δεν είναι έτσι?
ή είναι δεδομένο ότι όλοι θα καταλήξουν τζιχαντιστές?

Ξεχνάς πάνω απο 200 000 νεκρούς στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Και κάποιες χιλιάδες σήμερα στην Ουκρανία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως στα 7 θανάσιμα δεν είναι. Θα μπήκε μετά.

Οχι δεν μιλάω για αυτά.

Oσο περισσοτερο διαβαζω (και γνωριζω σχεδον τιποτα) .... το Ισλαμ ειναι μια θρησκεια ΤΑΜΑΜ για εφηβους
(τελωσπαντων οχι παραπανω απο 30 ετων παληκαρακια).

Και μετα ειμαι εγω, ο ξενοφοβικος, ο ισλαμοφοβικος .... αυτος που ποτιζει με φοβο τις καρδιες σας.

Oσο περισσοτερο διαβαζω (και γνωριζω σχεδον τιποτα) .... το Ισλαμ ειναι μια θρησκεια ΤΑΜΑΜ για εφηβους
(τελωσπαντων οχι παραπανω απο 30 ετων παληκαρακια).

Και μετα ειμαι εγω, ο ξενοφοβικος, ο ισλαμοφοβικος .... αυτος που ποτιζει με φοβο τις καρδιες σας.

You're not alone :flipout::flipout::flipout: Χωρίς πλάκα ειναι πολύ περισσότερος κόσμος απ'οτι νομίζεις παρα το μιντιατικό και θολοκουλτουριάρικο καπέλωμα. Ακόμα και στην Ελλάδα.
Απλώς υπάρχει αυτο που είπα ένα ειδος διανοητικής τρομοκρατειας που επιβάλεται και έχει κανει τις πρόβεες του προηγουμένος στο mainstream:

Μέχρι που κάποιος θα φωνάξει: Ε! Ο Βασιλειάς ειναι γυμνός !

Επισης .... μιας και το νημα μπηκε για να αναζητησει Ηθικολογικους φασισμους ....

Πως ακριβως να ονομασω μια γυναικα που ενω αντιλαμβανεται οτι ΔΕΝ μπορει να μεγαλωσει ουτε ΕΝΑ παιδι
γενναει πολυ περισσοτερα απο ενα ? Οχι μονο σε μουσουλμανικη χωρα αλλα σε οποιαδηποτε χωρα !!!
Και οχι επειδη η ιδια δεν διαθετει ολο το πεισμα του κοσμου αλλα επειδη το περιβαλλον που, δυστυχως, ζει
ειναι ο ορισμος της εχθροτητας απεναντι σε παιδια.

Εγω βγηκα ευθαρσως και την χαρακτηρισα ΚΟΥΝΕΛΑ (οχι εδω, στο αλλο το νημα).

Θα εκλιπαρησω να μου την πεσουν ΑΠΑΝΤΕΣ σ'αυτο το θεμα. Απο "φιλους" μεχρι φιλους.