ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καλημερα σε ολους τους φιλους καλη εβδομαδα και καλο μηνα

Tuesday 2nd March 2010 (22.05pm) Football Brazil v Ireland

interchelseastadium.jpg

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

...Κρήτη και το 1,5 μέτρο μπορεί να μην είναι αρκετό....

Δεν ξέρω για κρήτη, πάντως στην Κύπρο θέλεις 3 μέτρα για πολύ οριακή λήψη του 28.2 Ε. Για 28.5 E όμως τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο εύκολα....

Θανάσης.

Last edited:
Καλημερα σε ολους τους φιλους

Sunday 7th March 2010 (1.20pm) FA Cup Live: Reading v Aston Villa and Chelsea v Stoke City

Saturday 6th March 2010 (5.00pm) FA Cup Live: Fulham v Tottenham Hotspur

itvhd.jpg

Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα ανακάλυψα ότι κατεβάζω αυτό το κανάλι. Έχω όμως μια απορία, είναι φυσιολογικό να βλέπω αυτό το μήνυμα ;

Ακολουθούν οδηγίες για την λήψη του σε Edision Argus Mini

#1 Για αυτούς που ήδη το έχουν ...μισοκαταφέρει βάζω screenshot του seteditargusmini. Απλά αντιγράφουμε τις ρυθμίσεις και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

#2 Για αυτούς που θα το ξεκινήσουν από την αρχή ...λίγο πιο αναλυτικά
- Ο transponder 11428/Horizontal/27500 δεν υπάρχει στον Edision Argus mini. Από το μενου Satellite instalation τον προσθέτουμε.
- Κατόπιν κάνουμε transponder scan (πατάμε δλδ το ΠΡΑΣΙΝΟ κουμπάκι) και στην επιλογή program type βάζουμε TV+Radio. Θα βρεί 2 TV και 9 Radio.
- Το 10510 στα Radio ΕΙΝΑΙ ΤΟ ITV HD. Προσθέτουμε τις ρυθμίσεις που έχω βάλει στο screenshot και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

Σίμος

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα ανακάλυψα ότι κατεβάζω αυτό το κανάλι. Έχω όμως μια απορία, είναι φυσιολογικό να βλέπω αυτό το μήνυμα ;

Εντελώς φυσιολογικό γιατί δεν έχει 24ωρο πρόγραμμα...

Παίδες το ότι δεν έχω ήχο είναι φυσιολογικό ; Η εικόνα ήρθε και είναι μια χαρά με DM-800 HD, αλλά δεν έχω ήχο. Έλεγξα και την επιλογή "Audio" αλλά δεν έχει κάτι για να αλλάξω από εκεί... Για δώστε τα φώτα σας !

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Audio pid 3402 θα πρέπει να έχεις στον ήχο...
Αυτό έχω φίλε μου ! Για δες εδώ σωστά δεν είναι ; Πολύ περίεργο μου φαίνεται... :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καμιά ιδέα γιατί δεν έχω ήχο μήπως υπάρχει φίλε leo06 ; :a0210:

δεν μπορω να δω στον δικο μου λογο της βροχης για να σου πω αν συμβαινει το ιδιο