ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλημερα σε ολους τους φιλους καλη εβδομαδα και καλο μηνα

Tuesday 2nd March 2010 (22.05pm) Football Brazil v Ireland

interchelseastadium.jpg

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

...Κρήτη και το 1,5 μέτρο μπορεί να μην είναι αρκετό....

Δεν ξέρω για κρήτη, πάντως στην Κύπρο θέλεις 3 μέτρα για πολύ οριακή λήψη του 28.2 Ε. Για 28.5 E όμως τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο εύκολα....

Θανάσης.

Last edited:
Καλημερα σε ολους τους φιλους

Sunday 7th March 2010 (1.20pm) FA Cup Live: Reading v Aston Villa and Chelsea v Stoke City

Saturday 6th March 2010 (5.00pm) FA Cup Live: Fulham v Tottenham Hotspur

itvhd.jpg

Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα ανακάλυψα ότι κατεβάζω αυτό το κανάλι. Έχω όμως μια απορία, είναι φυσιολογικό να βλέπω αυτό το μήνυμα ;

Ακολουθούν οδηγίες για την λήψη του σε Edision Argus Mini

#1 Για αυτούς που ήδη το έχουν ...μισοκαταφέρει βάζω screenshot του seteditargusmini. Απλά αντιγράφουμε τις ρυθμίσεις και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

#2 Για αυτούς που θα το ξεκινήσουν από την αρχή ...λίγο πιο αναλυτικά
- Ο transponder 11428/Horizontal/27500 δεν υπάρχει στον Edision Argus mini. Από το μενου Satellite instalation τον προσθέτουμε.
- Κατόπιν κάνουμε transponder scan (πατάμε δλδ το ΠΡΑΣΙΝΟ κουμπάκι) και στην επιλογή program type βάζουμε TV+Radio. Θα βρεί 2 TV και 9 Radio.
- Το 10510 στα Radio ΕΙΝΑΙ ΤΟ ITV HD. Προσθέτουμε τις ρυθμίσεις που έχω βάλει στο screenshot και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

Σίμος

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα ανακάλυψα ότι κατεβάζω αυτό το κανάλι. Έχω όμως μια απορία, είναι φυσιολογικό να βλέπω αυτό το μήνυμα ;

Εντελώς φυσιολογικό γιατί δεν έχει 24ωρο πρόγραμμα...

Παίδες το ότι δεν έχω ήχο είναι φυσιολογικό ; Η εικόνα ήρθε και είναι μια χαρά με DM-800 HD, αλλά δεν έχω ήχο. Έλεγξα και την επιλογή "Audio" αλλά δεν έχει κάτι για να αλλάξω από εκεί... Για δώστε τα φώτα σας !

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Audio pid 3402 θα πρέπει να έχεις στον ήχο...
Αυτό έχω φίλε μου ! Για δες εδώ σωστά δεν είναι ; Πολύ περίεργο μου φαίνεται... :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καμιά ιδέα γιατί δεν έχω ήχο μήπως υπάρχει φίλε leo06 ; :a0210:

δεν μπορω να δω στον δικο μου λογο της βροχης για να σου πω αν συμβαινει το ιδιο