Οχι μόνο, αλλά και με αλλαγή σε TV mode μέσω settings editor.Τώρα για το ITV HD, μόνο με settings!
Τώρα για το ITV HD, μόνο με settings!
Οχι μόνο, αλλά και με αλλαγή σε TV mode μέσω settings editor.
Πάντως μετά από τόσο καιρό θα πρέπει να είχε ρυθμιστεί το θέμα και να κατεβαίνει ως TV κανάλι και όχι ως DATA.
Εγώ με χειροκίνητη επεξεργασία των settings μέσω editor δεν κατάφερα να δω το κανάλι. Θα δοκιμάσω με έτοιμα settings.
john 78, όλα αυτά μου είναι δύσκολο να τα κάνω. Δεν υπάρχει δυνατότητα να έχω τηλεόραση στην ταράτσα και το να στρίψω το πιάτο είναι αδύνατο γιατί πρόκειται για κεντρική εγκατάσταση με 8πλό lnb.
Πάντως ο dm8000 συντονίζει το κανάλι με ισχύ σήματος 4,5 db σταθερά...
Εγώ με χειροκίνητη επεξεργασία των settings μέσω editor δεν κατάφερα να δω το κανάλι. Θα δοκιμάσω με έτοιμα settings.
john 78, όλα αυτά μου είναι δύσκολο να τα κάνω. Δεν υπάρχει δυνατότητα να έχω τηλεόραση στην ταράτσα και το να στρίψω το πιάτο είναι αδύνατο γιατί πρόκειται για κεντρική εγκατάσταση με 8πλό lnb.
Πάντως ο dm8000 συντονίζει το κανάλι με ισχύ σήματος 4,5 db σταθερά...
Κι εγώ γι αυτό ακριβώς το λόγο βάζω settings, που έχουν μόνο αυτό το κανάλι και ένα της οριζόντιας πόλωσης από κάθε δορυφόρο!Και είναι ο μόνος λόγος που με αναγκάζει να βάλω έτοιμες λίστες κ όχι τις δικές μου δυστυχώς, αφού δεν κατάφερα να ρυθμίσω χειροκίνητα τα settings του καναλιού με επιτυχία. (βάζω του likra)
Αναφορικά το κανάλι το "σώζει" ως προς τη λήψη του το FEC 2/3 που έχει!
Είναι ένα FEC που ο dm800 λατρεύει, αφού με αυτό μου έχει φέρει εικόνα και με 2.4db!!!!:idea:
Αυτό σε αντιπαραβολή με τα 5/6 και 7/8 που κυριολεκτικά μισεί και δεν φέρνει σταθερή εικόνα κάτω από 6.5 db και 8.4 db αντίστοιχα!
Για όλα αυτά ευθύνεται ένας μαθηματικός τύπος που χρησιμοποιεί η DMM στο enigma2 και που ρυθμίζει τα όρια λήψης και σαφώς λαμβάνει το FEC υπόψιν, εξού και η διαφορά του ορίου!
Ξεχνάω συνεχώς να τον ψάξω στα py, όταν θα τον δω θα τον γράψω εδώ!
Τώρα για το ITV HD, μόνο με settings!
Εχει γραφτεί πολλές φορές και εξακολουθεί να ισχύει: Για να δούμε ITV HD στον DM800 πρέπει να καταχωρήσουμε χειροκίνητα τα video & audio pids και να ορίσουμε service type : TV, με τη βοήθεια ενός editor.
Οσοι δε θέλουν να υποβληθούν στη διαδικασία περνούν έτοιμα settings, αλλά δυστυχώς και αυτά θέλουν παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.