ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

ωραιος -bye-

για πες μας φιλε μου περιοχη και εξοπλισμο

Βόλος.
1.20 καρφί στον 28.2

Βεβαια εχω μεγάλο BER 14000 περίπου στα 5.5 dΒ και αναρωτιέμαι μήπως έχω χάσει επικέντρωση....

Last edited:
Αθήνα-άλιμος με Gibertini OP120 ,6.60db και ΒΕR τριψήφιο.

itvhd.jpg

Έγιναν οι ρυθμίσεις με τον editor (με αρκετή προσπάθεια) και το θαύμα έγινε!!!
Η κάρτα του ITV HD άνοιξε αμέσως.Θερμά ευχαριστήρια στον Alext Και στον Κο Χατζησάββα Λευτέρη για την υπερπολύτιμη βοηθειά τους.

Εμένα ρε παιδιά αρνείται να ανοίξει.
Έχω βάλει ότι στην κάρτα, αλλά οι extra parameters κάθε φορά χάνονται...

Το κακό είναι πως δεν έχω εικόνα.
Μόνο ήχο.
Το τσέκαρα και απόψε στο champions league.
Μήπως φταίει το newnigma?

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Απόψε δε μπορεί να το τσέκαρες γιατί δεν είχε αγώνα στο ITV. Είχε μαύρη εικόνα με το σήμα ITVHD

Eγώ πάντως άκουγα Εγγλέζικες φωνές.
Το τσέκαρα κατά το τέλος των αγώνων...

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Δυστυχώς η έντονη βροχή δεν μου επέτρεψε να δω το παιχνίδι καθώς το πιξέλιασμα ήταν πολύ έντονο..

Ρίξε στη μάχη το Mabo Αλέξη να δείς προκοπή !

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Δυστυχώς η έντονη βροχή δεν μου επέτρεψε να δω το παιχνίδι καθώς το πιξέλιασμα ήταν πολύ έντονο..

Και εδώ είχε βροχή ,όχι όμως πολύ δυνατή ,παρ' όλα αυτά δεν είχα κάποιο πρόβλημα στη λήψη.

Attachments

• DSC02090.JPG
    DSC02090.JPG
    59.1 KB · Views: 27
  • DSC02089.JPG
    DSC02089.JPG
    78.5 KB · Views: 29
Κι εμένα παρά τη βροχή χθες δεν "μάσησε" καθόλου (βέβαια καμία σχέση με τον αγώνα, το είδα στο ζάπινγκ)!
Το σήμα από κανονικά 7,50db είχε πέσει στα 5,10 αλλά μια χαρά!

Παίδες το 90άρι δεν άντεξε ..το σφυροκόπημα της έντονης βροχής και μείωσε το σήμα από 6.0 db σε 3.80db οπότε είχα πρόβλημα..

Υπο κανονικές συνθήκες ισχύει αυτό:

attachment.php

Attachments

• ITV_.jpg
    ITV_.jpg
    29.4 KB · Views: 151
Για βοηθειστε ρε παιδια.
Εχω βαλει τις ρυθμισεις οπως στην καρτα (δεν ειμαι σιγουρος για το extra parameters γιατι δεν φαινονται καθαρα ολα) αλλα εικονα δεν εχω (ηχο εχω).
Και οταν ανοιγω τα καναλια με τον editor βλεπω video pid, στον δεκτη ομως στα στοιχεια του καναλιου video pid δεν εμφανιζει.Που εχω κανει λαθος???
Regards dbfan

Σε προηγουμενη σελιδα εχει μια φωτο με οτι ακριβως πρεπει να σεταρουμε στον editor.Τα εβαλα ολα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το "extra parameters" γιατι δεν φενεται καθαρα στην φωτο.Οταν ξαναφορτωνω τα καναλια απο τον δεκτη βλεπω το vpid που του εχω βαλει αν ανοιξω την ιδια στιγμη τις πληροφοριες υπηρεσιας στον 800 vpid δεν βγαζει σε αντιθεση με το apid το οποιο υπαρχει.
Και ηχο εχω εικονα ομως οχι.
Αυτα.
Regards dbfan

Παρομοίως.
Έχουν σπάσει τα νεύρα μου μ' αυτό το κανάλι.
Τα παράτησα πλέον. Ίσως φταίει το newnigma2. Δεν ξέρω, αλλά βαρέθηκα το κυνήγι του itv hd....