ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καμιά ιδέα γιατί δεν έχω ήχο μήπως υπάρχει φίλε leo06 ; :a0210:

Πιθανόν να φταίνε τα έτοιμα settings που έχεις !(cyrus-vhannibal)
Το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ τις προάλλες αλλά δεν το πολυέψαξα.
Βάλε του likra, πιθανόν να σου λυθεί το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

δεν μπορω να δω στον δικο μου λογο της βροχης για να σου πω αν συμβαινει το ιδιο
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον leo06 ! Σημασία έχει η πρόθεση να βοηθήσεις κάποιον.
Πιθανόν να φταίνε τα έτοιμα settings που έχεις !(cyrus-vhannibal)
Το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ τις προάλλες αλλά δεν το πολυέψαξα.
Βάλε του likra, πιθανόν να σου λυθεί το πρόβλημα.
Φίλε μου αυτό είναι ! Οι λίστες του Vhannibal φταίνε που χρησιμοποιώ. Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση του αναμεταδότη και επέλεξα "διαγραφή πριν την ανίχνευση" και κατέβασα ξανά τα κανάλια του αναμεταδότη και τώρα έχω το κανάλι που ονομάζεται "DVB Service" με ήχο αλλά χωρίς εικόνα ! Επειδή θέλω να κρατήσω τις λίστες του Vhannibal ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω το Video pid και ότι άλλο χρειάζεται ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον leo06 ! Σημασία έχει η πρόθεση να βοηθήσεις κάποιον.

Φίλε μου αυτό είναι ! Οι λίστες του Vhannibal φταίνε που χρησιμοποιώ. Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση του αναμεταδότη και επέλεξα "διαγραφή πριν την ανίχνευση" και κατέβασα ξανά τα κανάλια του αναμεταδότη και τώρα έχω το κανάλι που ονομάζεται "DVB Service" με ήχο αλλά χωρίς εικόνα ! Επειδή θέλω να κρατήσω τις λίστες του Vhannibal ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω το Video pid και ότι άλλο χρειάζεται ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :grinning-smiley-043

με το dreamboxedit http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1005097&postcount=156

Wednesday 10th March 2010 (9.30pm) UEFA Champions League: Manchester United v AC Milan

mupol.jpg

Καλά και κακά νέα για το κανάλι ITVHD !
Τα καλά νέα είναι ότι θα εκπέμπει σε ημερήσια βάση από 02/04/2010 με υλικό native hd ή upscaled με την επωνυμία ITV1 HD.
Τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον θα εκπέμψει πλέον από τον "δύσκολο" 2D !
Kρίμα γιατί βλέπαμε και κανένα fta αγώνα CL και είχαμε βλέψεις για το προσεχές WC 2010 !

http://www.satellites.co.uk/forums/freesat/170662-itv1-hd-freesat.html

Πόσο δύσκολη είναι η 10832Η;
Στο σύνδεσμο που έδωσες πιθανολογούν πως θα εκπέμψει από αυτή τη συχνότητα με sr 22000 & fec 5/6....

Τα καλά νέα είναι ότι θα εκπέμπει σε ημερήσια βάση από 02/04/2010 με υλικό native hd ή upscaled με την επωνυμία ITV1 HD.
Kρίμα γιατί βλέπαμε και κανένα fta αγώνα CL και είχαμε βλέψεις για το προσεχές WC 2010 !

http://www.satellites.co.uk/forums/freesat/170662-itv1-hd-freesat.html

καλα κρασια....

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

:frown::bigcry:

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

μονο; οκ. ευχαριστω Αλεξη..

Πράγματι μπορεί να πάει και μέχρι 5 μέτρα !!!

Πάντως με 5 Μέτρα απο Κύπρο γνωρίζω ότι λαμβανεις τα πάντα. Όλους τους δορυφόρους Astra ανεξαιρέτως και όλα τα αγγλικά προγράμματα. Πολύ λίγοι όμως τολμούν για τέτοιο μέγεθος αφού μιλάμε για ολόκληρο δεινόσαυρο εφιάλτη στην ταράτσα.

Θ.

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Πράγματι μπορεί να πάει και μέχρι 5 μέτρα !!!

Πάντως με 5 Μέτρα απο Κύπρο γνωρίζω ότι λαμβανεις τα πάντα. Όλους τους δορυφόρους Astra ανεξαιρέτως και όλα τα αγγλικά προγράμματα. Πολύ λίγοι όμως τολμούν για τέτοιο μέγεθος αφού μιλάμε για ολόκληρο δεινόσαυρο εφιάλτη στην ταράτσα.

Θ.

Μην ξεχνάς Θανάση οτι το ίχνος του σήματος του Astra 2D παρουσιάζει ένα lobe στην Κύπρο (που μάλλον οφείλεται στην ύπαρξη των βάσεων εκεί ...)

Κάπου είχε αναφερθεί οτι και με 2,40m κάποιος έπιανε κανονικά !

Στην Κρήτη ασφαλώς τα πράγματα είναι άσχημα ... Αλλά κάποτε (πριν 3-4 χρόνια) είχε πάρει το μάτι μου ένα pub που είχε 5μετρο στην ταράτσα του και το διαφήμιζε στην πόρτα οτι πιάνει ITV !!!

οταν καποτε παω στο δικο μου σπιτι ισως να βαλω ενα 2,4μ. και οτι μπορει ας κατεβασει.
5μ ειναι υπερβολικα τεραστιο πιατακι. μονο σε photos..

Ρε σόρυ που ξαναρωτάω αλλά όπως με το e4HD έτσι και με το ItvHD δε μπορώ να βρω πουθενά σε πιό δορυφόρο θα είναι. Μπορείτε να μου πείτε λίγο που λέει πως θα είναι στον 2D? Θέλω να ξέρω και για το μέλον γιατί φέτος το sky θα ανεβάσει +13 HD κανάλια και θα φτάσει τα 50.