ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Ναι το έχω δει από προηγούμενο ποστ σου όμως δε καταλαβαίνω πως βγαίνει το συμπέρασμα του 2d. Υπάρχει range στις συχνότητες του κάθε transponder και η 10.832Η αντιστοιχει στον 2d? Είμαι και λίγο άσχετος btw

Ναι το έχω δει από προηγούμενο ποστ σου όμως δε καταλαβαίνω πως βγαίνει το συμπέρασμα του 2d. Υπάρχει range στις συχνότητες του κάθε transponder και η 10.832Η αντιστοιχει στον 2d? Είμαι και λίγο άσχετος btw

Ότι είναι κάτω από 11 ghz ανήκει στον δύσκολο 2D.
Aν δεν κάνω λάθος η οριζόντια συχνότητα δίνει κάποιες ελπίδες σε πιάτα
~ 2.00 στην ΒΔ Ελλάδα.
Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ,είδομεν !!!

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Πάρε μια γεύση από lyngsat. Θα δεις κάθε δορυφόρο με τις συχνότητες του στις 28 μοίρες.
http://www.lyngsat.com/europe.html

Η 10832 όντως ανήκει στον μισητό 2D.
http://www.lyngsat.com/astra2d.html

Wednesday 17th March
7.30pm UEFA Champions League

Thursday 18th March
9pm The Bill

Saturday 20th March
10.30am Lion Country
3.30pm Harry Potter and the Philosopher's Stone (film)
12.30am In the Name of the Father (film)

Sunday 21st March
12.25am Champions League Weekly

http://www.satellites.co.uk/forums/free-air-gems/170969-itv-hd-full-time-test.html

Το ολοήμερο πρόγραμμα του φαίνεται να ξεκίνησε κανονικά.
Αυτήν την στιγμή δείχνει μάλλον το πρόγραμμα του itv1 με upscale σήμα και αρκετά καλή εικόνα.
Ας το χαρούμε όσο διαρκέσει......

Συντονιστείτε σήμερα Barcelona-Stuttgard.... 21.45

Το ότι θα προστεθεί στα κανάλια του epg δεν σημαίνει ρε παιδιά ότι θα χαθεί και απο την συχνότητα που παίζει τώρα. Και τα κανονικά ITV1 παρα το ότι είναι στο epg και στον 2D πάιζουν και απο άλλο δορυφόρο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει

Δεν είναι 100% σίγουρο. Από ότι διαβάζω στο Αγγλικό avforum θα σταματήσει εντελώς η εκπομπή του τωρινού itv και θα ξεκινήσει από 2D full simulcast ό,τι έχει το itv1 london. Η συχνότητα που έχει τώρα το itv hd θα χρησιμοποιηθεί για κάτι άλο που δε το θυμάμαι. Αυτά λένε τα Αγγλάκια και δε ξέρω πόσο σίγουρα είναι όλα αυτά.

Πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν έχω δει πουθενά.... Θα δείξει !!!!!

Τώρα κατάλαβα τι είναι το rematia beach:) Μικρός έπαιζα στο ρέμα όλη μέρα με τους φίλους μου:). Τέσπα μακάρι να παραμείνει το itvhd εδώ παράλληλα με αυτό που θα μπει στο epg του sky. Το θεωρώ απίθανο όμως να συνεχίζει να δεσμεύει όλο αυτό το bandwith. Εξάλου έχει και άλλα 3 itv να θρέψει.
Είδωμεν.

Θα γίνουν αρκετές αλλαγές, περιμένουμε να φτάσουν στα 50 HD κανάλια από το Sky οπότε έχει δρόμο μπροστά.... :D

Με τετράμετρο στους δρόμους μας βλέπω !!!
ego idi ston 2D me 5m piato to vlepo kanonika to it1 HD me onoma kanaliou 10000 kai 10001 !!
ande toso kero me 5m den evlepa to singikrimenokanali mias kai itane ston 28.5 kai to piato kentrarizmeno 28.2 (gia 5m piato ine megali i diafora me 1.8m den fenete)
sorry gia ta greklish kapios mod an mpori as ta metratepsi se ellinika mias kai vriskome se laptop pou mono ellinika den exi :BXVZCBXZ6: