Μάλιστα. Πάντως σίγουρα δεν έχετε παρατηρήσει να έχει "βαρύνει" λίγο το τηλέφωνο με την 4.0 ή αποκρίνεται με την ίδια ταχύτητα;
Μάλιστα. Πάντως σίγουρα δεν έχετε παρατηρήσει να έχει "βαρύνει" λίγο το τηλέφωνο με την 4.0 ή αποκρίνεται με την ίδια ταχύτητα;
Εγω παρατηρησα το αντιθετο: σαν να ελαφρυνε λιγο. Ισως να εφταιγε το οτι ειχα βαλει αρκετα "unofficial" προγραμματα απο cydia..
Το δουλευω καμια βδομαδα χωρις προβληματα. Ισως να εχει ανεβει η καταναλωση μπαταριας. Αυτο βεβαια μπορει να οφειλεται και στο multitasking οταν δεν εχεις κλεισει εφαρμογες.
Παντως το multitasking ειναι απιστευτα απλο και τρομερα βολικη ειναι η δημιουργια φακελλων (εχω ολα μου τα προγραμματα σε 2 σελιδες πλεον απο 9 πριν) και το ενιαιο mailbox για ολα τα email accounts.
Δυστυχώς αρχίζουν σιγά σιγά οι εφαρμογές να ζητάνε 4.0 και πάνω. Οπότε δεν την γλυτώνω την αναβάθμιση. Ερώτηση:
Εχω 3GS με 3.1.2 με balckra1n
Εχω itunes 9.2 . Αν μπω σε DFU και κάνω shift+restore στην 4.0.1 (όχι 4.0.2) μετά Set as new και μετά JB με το site jailbreakme.com, θα ειμαι ΟΚ;
Εγω ετσι το εκανα. Με δυσκολεψε λιγο μεχρι να μπει πραγματικα σε DFU mode, αλλα τωρα ολα δουλευουν ρολοι.
Δοκιμασε απο αυτο το repo... http://cydia.myrpospace.com/Lintrix/
did not find repository. Είσαι σίγουρος ότι γράφεται έτσι;
thanks !
Υ.Γ. καλά, η μπαταρία φεύγει σούμπιτη....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.