Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Δυστυχώς αρχίζουν σιγά σιγά οι εφαρμογές να ζητάνε 4.0 και πάνω. Οπότε δεν την γλυτώνω την αναβάθμιση. Ερώτηση:

Εχω 3GS με 3.1.2 με balckra1n

Εχω itunes 9.2 . Αν μπω σε DFU και κάνω shift+restore στην 4.0.1 (όχι 4.0.2) μετά Set as new και μετά JB με το site jailbreakme.com, θα ειμαι ΟΚ;

Εγω ετσι το εκανα. Με δυσκολεψε λιγο μεχρι να μπει πραγματικα σε DFU mode, αλλα τωρα ολα δουλευουν ρολοι.

Re: Απάντηση: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Μάλιστα. Πάντως σίγουρα δεν έχετε παρατηρήσει να έχει "βαρύνει" λίγο το τηλέφωνο με την 4.0 ή αποκρίνεται με την ίδια ταχύτητα;

Δεν μπορω να πω οτι βαρυνε το τηλ (3GS) απλα κάποιες φορες και σε άτακτα χρονικα διαστήματα αργει. Συνήθως στα settings μεσα μου το κανει ή οταν παω να ανοιξω μια επαφη ή στο ημερολόγιο. Γενικώς ειναι στα ιδια επιπεδα. Δεν θα λεγα οτι ειναι θεμα το οτι κάποιες φορές σκαλώνει. Ενα 3G που επιασα στα χερια μου τις προάλλες ειναι για κλάματα με OS4.

Last edited:
Μάλιστα. Πάντως σίγουρα δεν έχετε παρατηρήσει να έχει "βαρύνει" λίγο το τηλέφωνο με την 4.0 ή αποκρίνεται με την ίδια ταχύτητα;

Εγω παρατηρησα το αντιθετο: σαν να ελαφρυνε λιγο. Ισως να εφταιγε το οτι ειχα βαλει αρκετα "unofficial" προγραμματα απο cydia..
Το δουλευω καμια βδομαδα χωρις προβληματα. Ισως να εχει ανεβει η καταναλωση μπαταριας. Αυτο βεβαια μπορει να οφειλεται και στο multitasking οταν δεν εχεις κλεισει εφαρμογες.
Παντως το multitasking ειναι απιστευτα απλο και τρομερα βολικη ειναι η δημιουργια φακελλων (εχω ολα μου τα προγραμματα σε 2 σελιδες πλεον απο 9 πριν) και το ενιαιο mailbox για ολα τα email accounts.

Εγω παρατηρησα το αντιθετο: σαν να ελαφρυνε λιγο. Ισως να εφταιγε το οτι ειχα βαλει αρκετα "unofficial" προγραμματα απο cydia..
Το δουλευω καμια βδομαδα χωρις προβληματα. Ισως να εχει ανεβει η καταναλωση μπαταριας. Αυτο βεβαια μπορει να οφειλεται και στο multitasking οταν δεν εχεις κλεισει εφαρμογες.
Παντως το multitasking ειναι απιστευτα απλο και τρομερα βολικη ειναι η δημιουργια φακελλων (εχω ολα μου τα προγραμματα σε 2 σελιδες πλεον απο 9 πριν) και το ενιαιο mailbox για ολα τα email accounts.

είχα ξεχάσει το copilot live στο background και η μπαταρία μου "έφυγε" σε χρόνο dt!!!

Αν υπήρχε τρόπος να αντέχει η μπαταρία κανα 2 μέρες με βαριά χρήση δε θα ζητούσα ποτέ άλλο κινητό...

(τώρα την ψάχνω λίγο προς android μεριά)

τελικα ( κι επειδη το downgrade ειναι δυσκολο πολυ )

σε 3gs update or not update ?

απο αποψης ταχυτητας μνημης ... αισθησης ...

αμα ειναι να κολλαει να κρασαρει να κανει επανεκιννηση
να κουραζεται γενικα ( και να σου σπαει τα νευρα )
3.1.2 και ξερο ψωμι ...

Δυστυχώς αρχίζουν σιγά σιγά οι εφαρμογές να ζητάνε 4.0 και πάνω. Οπότε δεν την γλυτώνω την αναβάθμιση. Ερώτηση:

Εχω 3GS με 3.1.2 με balckra1n

Εχω itunes 9.2 . Αν μπω σε DFU και κάνω shift+restore στην 4.0.1 (όχι 4.0.2) μετά Set as new και μετά JB με το site jailbreakme.com, θα ειμαι ΟΚ;

Εγω ετσι το εκανα. Με δυσκολεψε λιγο μεχρι να μπει πραγματικα σε DFU mode, αλλα τωρα ολα δουλευουν ρολοι.

1) χωρις να αλλαξετε το αρχειο hosts ? χωρις δλδ να τροποποιησετε το hosts για να κατευθυνει την αιτηση στους σερβερς του saurik ? ( ολο αυτο το ζητημα με τα ecid shsh ? )

2) το dfu δεν ειναι επικινδυνο ? δλδ αν το βαλεις σε dfu χειροκινητα αφενος μπορει να παθει κανενα κολλημα αφετερου αν δε γινει σωστα η διαδικασια ( που μοιαζει με downgrade γιατι απαιτει ρεστορε σε προηγουμενο firmware )

θα απαιτει ρεστορε σε 4.0.2

για να βγει απο dfu ... δε βγαινει χειροκινητα απο dfu
θελει ρεστορε ... κι αν δεν καταφερεις ρεστορε σε 4.0.1 θα θελει σε 4.0.2

3) τι εννοειτε σας δυσκολεψε να μπει σε dfu ?
προκαλεσε κανενα προβλημα η απλα ηθελε ακριβεια στα δευτερολεπτα ?

4) δεν περιμενουμε να βγει jb 4.0.2 απ ευθειας ?

Last edited:
Ακολύθησα τα βήματα του πρώτου βίντεο για το infinidock , αλλά μόλις εγκατάστηθε η εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα ότι είμαι σε Safe Mode !!! Οσα restart κι αν έκανα συνέχεια με έβγαζε σε Safe mode !
Το έκανα uninstall και διορθώθηκε.
Το δοκίμασα δύο φορές και τις δύο το ίδιο πράγμα.
Μιλάω για την εφαρμογή infinidock cracked

Μήπως δεν του αρέσει η 4.0.1;

Πήρα την απόφαση και αναβάθμισα στην 4.0.1 με Jailbreakme.com όλα τζάμι με την πρώτη (εκτός από την γνωστό bugάκι την οριζόντια πράσινη γραμμή πάνω δεξιά από το μήλο της apple όταν μπουτάρει το τηλέφωνο).

Παρόλο που το φόρτωσα (5,5GB free), είναι γεγονός ότι δεν παρατήρησα καμια αργοπορία σε σχέση με πριν, αλλά ούτε και σκαλώματα. Τείνω μάλιστα να συμφωνήσω με τον Τάκη ότι μου δίνεται η αίσθηση ότι πάει και πιό γρήγορα! Η μπαταρία με 3G ανοικτό κατεβαίνει αισθητά με πριν.

Αυτό που παρατήρησα είναι οι μπάρες σήματος. Πλέον , δεν θα δείτε εύκολα την 5η μπάρα (για να μην πω και την 4η). Σε σημεία που τσεκαρισμένα τόσα χρόνια είχα 5 μπάρες, πλέον είναι 3 και με το ζόρι, και μάλιστα η 3η ανοιγοκλείνει. Αυτό όσον αφορά το εμφανισιακό μέρος. Το λειτουργικό μέρος δεν το έχω τσεκάρει ακόμα 100% για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω ακόμα αρκετές φορές.

Πάντως το multitasking αν και ωραιο, είναι ακρως επικίνδυνο για την μπαταρία σε περίπτωση που ξεχαστεί κανά Navigation πρόγραμμα ανοικτό (βλ. Post #68). Δυστυχώς σε τέτοια προγράμματα πλέον πρέπει να έχουμε το νου μας όχι μόνο να πατάμε το Home κουμπί αλλά οπωσδήποτε να μπαίνουμε στην συνέχεια στο Multitasking και να τα κλείνουμε. Ετσι λοιπόν δεν θα έλεγα ότι μας κάνει 100% την ζωή μας εύκολη η νέα αυτή προσθήκη. ΠΡΟΣΟΧΗ στις "πλάκες" μην σας ανοίξει κανάς φίλος κανά navigation πρόγραμμα και πατήσει το Home και πάτε να πάρετε κανά τηλέφωνο και δείτε την μπαταρία στο 2%.....

Κατά τα άλλα για άλλη μια φορά έφαγα κάτι ώρες από την ζωή μου να τα ξανασετάρω όλα, διότι το έκανα setup As new με συνέπεια όπως γνωρίζετε να χαθούν όλα. Χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις από τα προγράμματα, τα saves από τα παιχνίδια, τα sms, ρυθμίσεις email, ρυθμίσεις gprs κλπ κλπ κλπ

Last edited:
Εβαλα το infinidock Μια χαρά δουλεύει, αλλά μου βγάζει συνέχεια μήνυμα στο cydia ότι υπάρχει upgrade.Το κάνω upgrade προχωράει κανονικά η εγκατάσταση αλλά εξακολουθεί συνέχεια να υπάρχει η ένδειξη upgrade.