AlexTheodin
Supreme Member
Εγώ με το 3G 8GB που μου σέρνετε απο τότε που έβαλα το 4.0 αξίζει να το σπάσω? Επίσης για να μην ρωτάω και εγώ, μήπως να μου στέλνατε αυτά που στείλατε στον Μαέστρο να τα δώ και γώ μπας και το πάρω απόφαση?
Δοκίμασε κανείς να κάνει jailbreak αυτές τις μέρες?
Χθες παιδευόμουν με ένα 3GS που το είχα περάσει το 4,0 μόλις βγήκε, και τώρα δεν μπορώ να κάνω slide to unlock, δεν δουλεύει το jailbreakme.
Μηπως καταφερε κανεις να δουλεψει το iphonedelivery (sms delivery notification) σε iphone 4 - ios 4.0.1 ?
Σε 3gs δουλευε , εδω οχι !
Γιάννη, βάζεις την 0.3.6.3 έκδοση που είναι iOS4 compatible κ δεν παίζει ;
nai...δυστυχως!
δοκιμασε κι εσυ να μου πεις.
Δοκίμασα κ εγώ, κ από τα δύο repo, κανένα δεν δουλεύει.
Βρε παιδιά, τι τα θέλετε τα iPhonedelivery και όλα αυτά??
Πριν ξεκίνησετε να γράψετε το μήνυμά σας, γράψτε από μπροστά:
Vodafone: *#
Wind: *0#
Δηλαδή αν είστε συνδρομητής Vodafone, γράψτε π.χ. *#OK. Ο παραλήπτης θα λάβει μόνο το ΟΚ και εσείς θα λάβετε κανονικά αναφορά παράδοσης από τον πάροχο. :antlers:
Βρε παιδιά, τι τα θέλετε τα iPhonedelivery και όλα αυτά??
Πριν ξεκίνησετε να γράψετε το μήνυμά σας, γράψτε από μπροστά:
Vodafone: *#
Wind: *0#
Δηλαδή αν είστε συνδρομητής Vodafone, γράψτε π.χ. *#OK. Ο παραλήπτης θα λάβει μόνο το ΟΚ και εσείς θα λάβετε κανονικά αναφορά παράδοσης από τον πάροχο. :antlers:
Gia Cosmote τι πρεπει να γραψω ?
Δυστυχως, αναγκαστηκα να βγαλω το iphonedlivery , γιατι ηταν ασυμβατο με facetime !!!
Δεν μπορουσα με τιποτα να κανω βιντεοκληση , και μολις το εβγαλα , δουλεψε κανονικα το facetime .... :bigcry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.