Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Εγώ με το 3G 8GB που μου σέρνετε απο τότε που έβαλα το 4.0 αξίζει να το σπάσω? Επίσης για να μην ρωτάω και εγώ, μήπως να μου στέλνατε αυτά που στείλατε στον Μαέστρο να τα δώ και γώ μπας και το πάρω απόφαση?

Εγω δε βλεπω καμια μειωση της μπαταριας με το multitasking, μαλιστα το tomtom navigation που χρησιμοποιω, εχει sleep mode που μπαινει μονο του οταν τρεχει στο bachgkround μετα απο λιγα λεπτα απραξιας!
Αν τωρα μερικες εφαρμογες δε συμορφονωνται με καποιες απλες πρακτικες δε φταιει παλι η Apple ...

Δοκίμασε κανείς να κάνει jailbreak αυτές τις μέρες?

Χθες παιδευόμουν με ένα 3GS που το είχα περάσει το 4,0 μόλις βγήκε, και τώρα δεν μπορώ να κάνω slide to unlock, δεν δουλεύει το jailbreakme.

Και απαντάω στην ερώτησή μου για να μην την πατήσετε και εσείς.

Πρέπει να είναι ανοιχτή η επιλογή javascript στο safari αλλιώς δεν έχει slide to jailbreakme.

Μηπως καταφερε κανεις να δουλεψει το iphonedelivery (sms delivery notification) σε iphone 4 - ios 4.0.1 ?
Σε 3gs δουλευε , εδω οχι !

βασικο για να ΜΗΝ αναβαθμισει κανεις ...

( ακομα κι οταν μπορουσε να περασει την 4.0.1 )

τωρα μονο 4.0.2

Γιάννη, βάζεις την 0.3.6.3 έκδοση που είναι iOS4 compatible κ δεν παίζει ;

nai...δυστυχως!
δοκιμασε κι εσυ να μου πεις.

Δοκίμασα κ εγώ, κ από τα δύο repo, κανένα δεν δουλεύει.

Λοιπόν, ξαναδοκίμασα την εγκατάσταση του iphonedelivery κ δουλεύει μια χαρά !! :)

Από το : http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia

Last edited:
ειναι δυνατον να μην εχει αναφορα παραδοσης ? τοσο ... παραξενο τους φαινεται εκει στην αππλε ?

να θελει jb για μια αναφορα παραδοσης ...

( δουλευει τωρα το sms delivery report κανονικα σε OS 4 ? )

Βρε παιδιά, τι τα θέλετε τα iPhonedelivery και όλα αυτά??

Πριν ξεκίνησετε να γράψετε το μήνυμά σας, γράψτε από μπροστά:

Vodafone: *#
Wind: *0#

Δηλαδή αν είστε συνδρομητής Vodafone, γράψτε π.χ. *#OK. Ο παραλήπτης θα λάβει μόνο το ΟΚ και εσείς θα λάβετε κανονικά αναφορά παράδοσης από τον πάροχο. :antlers:

Δηλαδή αν είστε συνδρομητής Vodafone, γράψτε π.χ. *#OK. Ο παραλήπτης θα λάβει μόνο το ΟΚ και εσείς θα λάβετε κανονικά αναφορά παράδοσης από τον πάροχο. :antlers:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1322548#post1322548

Last edited:
Μιχάλη, το γνωρίζω πολύ καλά το iPhoneDelivery, αφού το είχα κι εγώ στο δικό μου. Απλά κάποιος που δεν το έχει 'σπασμένο' μπορεί να πάρει αναφορά με τον τρόπο που ανέφερα. Πρέπει να έχει και ανάλογο κωδικό για την Cosmote...

Δυστυχως, αναγκαστηκα να βγαλω το iphonedlivery , γιατι ηταν ασυμβατο με facetime !!!
Δεν μπορουσα με τιποτα να κανω βιντεοκληση , και μολις το εβγαλα , δουλεψε κανονικα το facetime .... :bigcry:

Re: Απάντηση: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Gia Cosmote τι πρεπει να γραψω ?

Δυστυχως, αναγκαστηκα να βγαλω το iphonedlivery , γιατι ηταν ασυμβατο με facetime !!!
Δεν μπορουσα με τιποτα να κανω βιντεοκληση , και μολις το εβγαλα , δουλεψε κανονικα το facetime .... :bigcry:

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!! πόνεσε αυτό πολύ.

Οι υπόλοιποι για επιβεβαιώστε !!!!