Jailbreak 4.1 ?

καποια δυσκολια θα βρηκανε ...

η περιμενουν την 4.2 το νοεμβριο για ολες τις idevices

αλλα η θεωρια της αναμονης ειναι κουραστικη πλεον

παντα θα ετοιμαζουν καινουριο fw ...

Γιατα παιδιά που εχουν 3G και 3GS μπαίνει η 4.1 άνετα με Snowbreeze 2.02.

Tο 3G με την 4.1 το τηλέφωνο αργεί κάπως, δεν είναι soft το άνοιγμα τον εφαρμογών ... κάτι σαν σκαλοπάτι.

Ακριβώς.

Jailbreak απο 3.1.3. πάει στιν 4.1

Αν έχεις την 4.0.2. 4.1. nonjailbreak τότε περιμένεις.

Last edited by a moderator:
http://milaraki.com/blog/2010/10/new-jailbreak-greenpoison/

Όπως φαίνεται απο τα τελευταία tweets του p0sixninja (μέλους της Chronic Dev Team) η ημερομηνία κυκλοφορίας του GreenPois0n,jailbreak tool για την 4.1 έκδοση του iOS,είναι 10/10/10 και για την ακρίβεια στις 10:10 το πρωί (ώρα Γκρίνουιτς).

δλδ κυριακη θα πρεπει να αναβαθμιζουμε σε 4.1

( restore setup as new ) και μετα jb

εγω πρωτος δεν το βαζω

οσοι '' τολματε '' πειτε εντυπωσεις ...

μετα δε θυμαμαι ... ( πριν ενα χρονο εκανα jb - ακομα σε 3.1.2 ειμαι )

ποια ρεπος πρεπει να περασω ?

για sbsettings / sms delivery report κλπ ?

σκεφτομαι ... τοσος χρονος και αγχος μην παει κατι στραβα συν οτι θα χασω τα sms συν οτι θα πρεπει να ξαναπερναω bookmarks / contacts mail accounts / apps ...

Προς τι το τόσο άγχος κ το στρες ;;

Κάνεις έναν ωραιότατο συγχρονισμό με backup, βάζεις το νέο λειτουργικό 4.1, δεν χάνεις φυσικά τιποτα, αν έχει βγει το ξεκλειδωτήρι, το τρέχεις κ είσαι κομπλέ.

Άλλη προσέγγιση αν τυχόν υπάρξει πρόβλημα είναι, αφού έχεις κάνει backup, να βάλεις το 4.1, να κάνεις μετά restore from backup κ μετά να τρέξεις το ξεκλειδωτήρι.

OS 4.1 αξιζει σε 3gs ?

μια και θα βγει jb τις επομενες μερες ( 10/10/2010 )

http://milaraki.com/blog/2010/10/new-jailbreak-greenpoison/

για το 4.1 και μια και ειμαι ακομα στο 3.1.2

λεω να το δοκιμασω ...

αλλα περαν του οτι δεν εχω χρονο / βαριεμαι / φοβαμαι κι ολας μην παει κατι στραβα ...

αξιζει ?

υπαρχουν εφαρμογες που απαιτουν το 4.0 / 4.1 ?

θα ειναι το ιδιο / καλυτερο / χειροτερο ?

γιατι φοβαμαι μηπως στο 3gs το καθυστερει και καλυτερα να το αφησω οωπς ειναι με 3.1.2

επισης το os 4.0 / 4.1 απαιτει itunes 10 / 10.0.1 ?

Re: Απάντηση: Jailbreak 4.1 ?

Προς τι το τόσο άγχος κ το στρες ;;

Κάνεις έναν ωραιότατο συγχρονισμό με backup, βάζεις το νέο λειτουργικό 4.1, δεν χάνεις φυσικά τιποτα, αν έχει βγει το ξεκλειδωτήρι, το τρέχεις κ είσαι κομπλέ.

Άλλη προσέγγιση αν τυχόν υπάρξει πρόβλημα είναι, αφού έχεις κάνει backup, να βάλεις το 4.1, να κάνεις μετά restore from backup κ μετά να τρέξεις το ξεκλειδωτήρι.

Θυμησε μου αν θες, ετσι χανουμε ή οχι τελικα τα sms;