Jailbreak 4.1 ?

Παρολα αυτα το αρχειο για mac δεν κατεβαίνει.

Για Mac δεν κυκλοφόρησε ακόμα ..

@chronicdevteam Sorry about the Mac button on the website. It is not yet available, but it is being worked on, hang tight. We appreciate your patience

Μπορω να το κανω σε pc εδω που ειμαι απλα το pc ειναι ασχετο με αυτο που κανω sync κτλ. Φανταζομαι δεν υπαρχει θεμα ε?

Αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα το αναβαλλουν; Τεσπα, καλη φαση! Περιμενουμε τους πρωτους "τολμηρους"!

Μπορω να το κανω σε pc εδω που ειμαι απλα το pc ειναι ασχετο με αυτο που κανω sync κτλ. Φανταζομαι δεν υπαρχει θεμα ε?

Αν έχεις iPhone 4 με 4.1 άστο καλύτερα.
Οι πρώτες ενδείξεις είναι απογοητευτικές:furious3:

Απάντηση: Re: Jailbreak 4.1 ?

Προβλήματα διαβαζω. Κατι 3GS δεν γινονται jb. Επισης δεν υποστηριζει το 3G καθολου.

Δηλαδη καλυτερα να περιμενουμε την stable version του limerain?

Πανωλεθρία της Chronic Dev Team .... αφού άκουσε μπινελίκια και είδε
ότι το Greenpois0n δεν δουλεύει, το κατέβασε και δεν είναι διαθέσιμο για DL.

Τους ξεφτίλισε ο geohot:Banane0::Banane0:

Πανωλεθρία της Chronic Dev Team .... αφού άκουσε μπινελίκια και είδε
ότι το Greenpois0n δεν δουλεύει, το κατέβασε και δεν είναι διαθέσιμο για DL.

Τους ξεφτίλισε ο geohot:Banane0::Banane0:

Μόλις έδωσαν για DL το RC3. Ψάχνουμε για tester εθελοντές.:Banane0::ADFADF1::Banane0:

geohot και ξερο ψωμι δουλευει άψογα στο 4

Μάλλον και εγώ το βράδυ για εκεί είμαι.
Ειδικά μόλις είδα την εικόνα από το Greenpois0n .... Άντε γεια:furious3::furious3:
Σιγά μην πρέπει να κάτσω να μετρήσω και τους παλμούς της καρδιάς:furious3::furious3:

greenpois0n+2.png

Αλεξη και το limera1n εχει κατι παρόμοιο αλλα μη φανταστεις οτι ειναι τοσο πολυπλοκο. Υπαρχουν οδηγοι και στο youtube.

Αλεξη και το limera1n εχει κατι παρόμοιο αλλα μη φανταστεις οτι ειναι τοσο πολυπλοκο. Υπαρχουν οδηγοι και στο youtube.

Ναι φίλε μου το ξέρω, αλλά αυτό παραείναι. Θα στραμπουλήξουμε και
κανα δάχτυλο με δαύτους.:D