Jailbreak 4.1 ?

αμα δεν πατησεις τα κουμπια στα σωστα χρονικα σημεια τι γινεται ?

παει το τηλεφωνο ?

εδω και ωρα κανω ρεστορε ενω φαινεται να ναι στο τελος το progress bar δεν τελειωνει ...

να πανικοβληθω ?

στο itunes η μπαρα ειναι προς το τελος ενω στο τηλεφωνο λιγο μετα τη μεση ...

δεν του κανα τιποτα περιεργο

ποση ωρα να θελει ? κολλησε ?

Last edited:
Σάββατο πρωί, με το που πήρα το νέο μου iphone 4G με firmware 4.1, προχώρησα αρχικά σε αναβάθμιση του itunes σε version 10.0.1 και μετά έπεσε η βροχή από λεμόνια. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και πανεύκολα.

Σάββατο πρωί, με το που πήρα το νέο μου iphone 4G με firmware 4.1, προχώρησα αρχικά σε αναβάθμιση του itunes σε version 10.0.1 και μετά έπεσε η βροχή από λεμόνια. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και πανεύκολα.

μετα ομως την επομενη φορα που θα κανεις ρεστορε υπαρχει η πιθανοτητα να κολλησει ανεπανορθωτα απαξ κι εκανες jb

ειχα 3.1.2 σπασμενη και εκανα ρεστορε σε 4.1 και κολλησε ασχημα και μου παν στο καταστημα οτι εφταιγε το jb

οτι δλδ το σπασμενο στα updates / restore σε νεα εκδοση θα κολλησει ...

Απάντηση: Re: Jailbreak 4.1 ?

μετα ομως την επομενη φορα που θα κανεις ρεστορε υπαρχει η πιθανοτητα να κολλησει ανεπανορθωτα απαξ κι εκανες jb

ειχα 3.1.2 σπασμενη και εκανα ρεστορε σε 4.1 και κολλησε ασχημα και μου παν στο καταστημα οτι εφταιγε το jb

οτι δλδ το σπασμενο στα updates / restore σε νεα εκδοση θα κολλησει ...

Μην γενικεύεις...το ότι έτυχε σε εσένα πρόβλημα, δεν είναι γενικό το φαινόμενο. Η πλειοψηφία εδώ μέσα έχουμε κάνει κατά καιρούς πολλαπλά jailbreak από παλιότερες εκδόσεις στις νεώτερες κ πρόβλημα, εκτός εσού, δεν αναφέρθηκε, σε ότι αφορά δλδ το restore. :a0210: Τώρα στο νεώτερο jailbreaking πολλά μπορούν να γίνουν... κ πάλι όμως, το jailbreaking δεν υποστηρίζεται από την Apple, οπότε "στραβή" μπορεί να γίνει...

εκει που απευθυνθηκα μου ειπαν οτι το κανει η εταιρεια '' σκοπιμα '' να κολλησει στο επομενο update ...

εκει που απευθυνθηκα μου ειπαν οτι το κανει η εταιρεια '' σκοπιμα '' να κολλησει στο επομενο update ...

Περίεργο. Έχω κάνει jb όλα τα iPhone που πέρασαν από τα χέρια μου, με αναβαθμίσεις λειτουργικού κ.λπ., πρόβλημα δεν είχα ποτέ...

μιχαλη σε 3 iphone που εχω δοκιμασει εγω και σε αλλο 1 φιλου μετα απο αποπειρα restore κολλησανε και τα 4 και μαλιστα σε 3 διαφορετικα mac. παντα για osx δεν ξερω τι γινεται στα win. δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο.

Απάντηση: Re: Jailbreak 4.1 ?

μιχαλη σε 3 iphone που εχω δοκιμασει εγω και σε αλλο 1 φιλου μετα απο αποπειρα restore κολλησανε και τα 4 και μαλιστα σε 3 διαφορετικα mac. παντα για osx δεν ξερω τι γινεται στα win. δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο.

Εγώ έχω κάνει 3 διαφορετικά τηλ restore & jailbreak μετά κ ποτέ πρόβλημα σε apple μηχάνημα...σε 2g, σε 3gs κ σε 4.