Jailbreak 4.1 ?

Κι εγώ έχω περάσει από jb και τα 3 iphone που εδώ και 2+ χρόνια είχα (3G, 3GS και 4G) και κανένα δεν κόλλησε σε restore from backup. Σε PC όλα αυτά.

ειχα 3.1.2 σπασμενη και εκανα ρεστορε σε 4.1 και κολλησε ασχημα και μου παν στο καταστημα οτι εφταιγε το jb
Πάλι καλά που δεν σου είπαν ότι φταίει ο ανάδρομος Ερμής... :guitarist:

To PwnageTool είναι στα σκαριά :

PwnageTool.jpg

Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το bluetooth σε iphone4 μετά το jailbrake? Εμένα ξαφνικά σταμάτησε να συνεργαζεται με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου...

παιδια εχουμε κανενα νεο?
παιζουν διαφοαρα jb αλλα τελικα ποιο ειναι το καλυτερο?

Kalhspera se olous.
Tha ithela apegnwsmena ti voitheia sas, exw ena iphone 3gs ios 4.1 k prin apo kati meres to ekana jailbreak me limera1n!Ola htan teleia eixa egkatasthsei to cydia k ola douleuan roloi.Kapoia stigmi to cydia arxize na mou emfanizei errors.Prospathisa na ta epidiorthwsw mesw i-file kanontas oles tis aparaithtes diagrafes.Afou diegrafa ta arxeia twn lists sto i-file meta sto cydia den eixa kamia apolutws source.Meta apo ligh wra omws epanemfanizontai oi piges k to cydia sunexizei ta errors.Katevasa k icy to opoio otan paw na katevasw kati mou emfanizei "no winterboard " package found k ta sunafh.
Ti mou proteinete????
elpizw na min sas kourasa :)

@Requiem : καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις στα ελληνικά, καθώς δεν επιτρέπονται τα greeklish. Τέλος, στο πρόβλημα σου θα πρότεινα ένα restore κ μετά ξεκλείδωμα εκ νέου.

Για την έκδοση 4.2.1 Έιδα στο YouTube ότι Έχει βγει οδηγος jailbreak το Έχει δοκιμάσει κανείς;
Άσχετο αλλα γιατί πάντα το iPhone γράφει με κεφάλαια το ΕΣΥ Έχεις Έχω;

Last edited:
Για την έκδοση 4.2.1 Έιδα στο YouTube ότι Έχει βγει οδηγος jailbreak το Έχει δοκιμάσει κανείς;
Άσχετο αλλα γιατί πάντα το iPhone γράφει με κεφάλαια το ΕΣΥ Έχεις Έχω;

Γιάτί είναι άρρωστο!!! :Banane0::Banane0:

ΕΣΥ Εθν. Συστ. Υγείας :twoguns: :twoguns: