JBL studio monitors

Παιδια για καντε μια γυρα και απο ηχοεκφραση εγω δεν ειδα διαφορα για τα jbl array 1000 που εχω παραγγειλει και εχω ψαξει παντου.Τα 4312 ειναι παλια ηχεια τα εχω ακομη σε λειτουργια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ειναι control monitor τα καλα monitor της jbl ειναι τα studio monitor ειχα στο παρελθον πολλα.Τα 4312 σταματησαν να πωλουνται στην Ελλαδα γυρω στις 3000 ευρω επι Κακαδελη,ο ποιος τα ειχε κομματακι ακριβα.

Τα jbl γενικα εχουν πολλους εχθρους,ειχα και εχω απο το 1980 παρα πολλα jbl L100 centutyry-4311 stoudio monitor- L150-LX18-control 1-4312 control monitor-4412 stoudio monitor-4425 stoudio monitor-L100 t3-LSR 6332 stoudio monitor-L40-L46 και αλλα πολλα, εχω να πω οτι ειναι τα καλυτερα ηχεια που υπαρχουν για τα δικα μου ακουσματα το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν τα ανταλλακτικα μετα εποχης Κακαδελη(foam-καψες τουιτερ κτλ)ακομα και τωρα αντιμετωπιζω προβληματα ανταλλακτικων με τα K2S 9800 SE που εχω,δραματικη η κατασταση.

Κατεληξα στο οτι ειναι τα καλυτερα επειτα απο πολλες εναλλαγες ηχειων οπως KEF 105-KEF 105.2-KEF 103.2-KEF 104 AB-KEF CONDORE 4-KEF CANTATA-B&W 801 MATRIX 3-B&W 602 S2-IMF-M/S SIGNIFER-MARTIN LOGAN SYMMIT-MAGNEPLANAR 4-ITT-BOSE 301-B&W DM 7-και αλλα, εκει που ολα τελειωναν ξεκινουσαν τα jbl(τα στουντιο μονιτορ) ατελειωτες ωρες απολαυσης ειδικα με τα στουντιο μονιτορ απλα μοναδικα.Ειχα και τα L8O jbl(πολυ μετρια).

Ωραία! Να και Κ2 στη παρέα! :grinning-smiley-043
Αλλά... τι προβλήματα ανταλλακτικών αντιμετωπίζεις?

Δεν υπαρχει τιποτα σε στοκ σε κανεναν αντιπροσωπο μονο το μπον στουντιο ειχε καποια τα οποια τα ειχε παρει απο τον Κακαδελη οταν του πηρε τα επαγγελματικα και στα οποια πηγε τις τιμες τους συν50%,προλαβα και πηρα κωνους τουιτερ και μιντ για το 4412 και για το 4312 σε εξωφρενικες τιμες αναλογα με τις τιμες που πουλαγε ο Κακαδελης ο οποιος μονο στα ανταλλακτικα ηταν φθηνος.Τωρα δεν υπαρχει τιποτα και σε κανεναν.Δεν ευθυνονται οι αντιπροσωποι αλλα η μαμα εταιρεια δεν στηριζει καθολου την μετα πωληση σχεση.Ειχα παραγγειλει το manual(το οποιο ειχαν ξεχασει να μου το στειλουν) τα σουπερ τουιτερ και τα μιντ κορνας για το 9800(οχι γιατι ειχα προβλημα αλλα να τα εχω στοκ σε ασχημη στιγμη)επι 4 μηνες ο Αρβανιτακης τους εστελνε email και αυτοι δεν απαντουσαν,ετσι αναγκαστηκα και εστελνα και εγω καθημερινα email στην jbl ολου του κοσμου οπου εβρισκα εστελνα.Τελικα πηγα Αμερικη(εκει να δεις,δεν βγαζεις ακρη με τιποτε με εβριζαν του στυλ τι ψαχνεις τωρα ρε φιλε μη μας ζαλιζεις εχουμε και δουλειες και αλλα πολλα τετοια).Τελικα καταφερα να κανω καποια επαφη με καποιον εξουσιοδοτημενο και να παρω με πολυ κοπο μετα απο παραγγελια 2μηνων τα μιντ πανακριβα τα οποια μου τα εφερε ο κουμπαρος μου στην ελλαδα.Αυτα τωρα συμβαινουν στην χωρα κατασκευης τους.Για τα τουιτερ ουτε λεξη η απαντηση ηταν οτι τυχαια βρεθηκαν τα μιντ τωρα ψαξε στην ιαπωνια για τα τουιτερ.Τελικα βρεθηκαν και τα τουιτερ δεν ξερω σε ποια χωρα επειτα απο πολλους μηνες και καθημερινων οχλησεων μεσω του Αρβανιτακη ο οποιος σχιστηκε.Τωρα ποσο πληρωσα με πληρη εκπτωση τα τουιτερ?1700ευρω.Οδυσσεια για δυο ανταλλακτικα εν ετος 2009.Εχω και αλλες αναφορες να κανω με τα LSR 6332 S\M,και αλλα πολλα αλλα πρεπει να γραφω μερες.Μην αναφερθω για την παραγγελια που εχω κανει εδω και 4μηνες για jbl array 1000.

Aλλα τι να κανεις τις ομορφες γυναικες και τις κυνηγας και τις χρυσοπληρωνεις.Και δεν σου καθονται οποτε θελεις.

Aλλα τι να κανεις τις ομορφες γυναικες και τις κυνηγας και τις χρυσοπληρωνεις.Και δεν σου καθονται οποτε θελεις.

Δίκιο έχεις ¨-)))
Και καλά κάνεις που το βλέπεις έτσι χαλαρά, γιατί ειδικά στα Κ2 θα είχες κάθε λόγο να εκδηλώσεις ποιό... ακραίες συμπεριφορές. :violent-smiley-030:

Πράγματα για τα 4412 και 4312 νομίζω ότι μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα.
Δοκίμασες το http://www.audioheritage.org/vbulletin/ ?
Yπάρχει αρκετή "αλληλεγγύη" και υποστήριξη :-))

BTW, με τι ενισχυτικά οδηγείς τα Κ2?

Προ KRELL KCT,τελικους BRYSTON 28B,πηγη, ESOTERIC X-03,για να ηρεμηση λιγο το συστημα επαιξα πολυ με τα καλωδια.ιντερκονεκτ xlr cardas golden ref,σε προ-τελικους και πηγη,και kimper bi focal xl για τα ηχεια.Καταπληκτικο αποτελεσμα.Απο μονιτορ εχω κρατησει πλεον μονο τα 4312 στα οποια αλλαξα ολες τις μοναδες με καινουργιες οχι ρικονινκ.

Τωρα στηνω το ΗΟΜΕ CINEMA εχω παρει τα, κεντρικο 880 array,sub 1500 array,και εχω παραγγειλει εδω και 4 μηνες τα 1000 array για πισω.Εχουμε ζητησει εδω και 2.5 μηνες τα τουιτερ και μιντ (σαν ανταλλακτικα για να εχω στοκ)και απο το κεντρικο και απο τα 1000,δεν εχουμε παρει καμια απαντηση,μυριζομε παλι μια απο τα ιδια (9800),κατσε να ερθουν πρωτα τα 1000.

Μετά από την εμφάνιση των Κ2 και έτσι από περιέργεια...

Τι JBL άραγε να υπάρχουν εκεί έξω?

Εχθες πηγα Χαρουλα Αλεξιου στο Παλλας υπεροχη,αυτα που ακουσα μονο απο jbl μπορουν να βγουν σε οικιακη ακροαση,χτυπηματα,ατακες,εξαρσεις,φωνες,σολο μπουζουκι.Οποιος δεν εχει ακουσει jbl (ακριβο μοντελο) καλοστημενο με σωστη και δυνατη ενισχυση απλα δεν ξερει οτι υπαρχει και αυτος ο ηχος.Οταν ολα τερματιζουν (απο ποιοτητα και εντασεις)ξεκινα η jbl.