JBL studio monitors

Δεν είστε μειοψηφία...Τυχεροί είστε κι οι τυχεροί είναι λίγοι...:a0210:

Καλό Πάσχα!

Απάντηση: Re: JBL studio monitors

Εχθες πηγα Χαρουλα Αλεξιου στο Παλλας υπεροχη,αυτα που ακουσα μονο απο jbl μπορουν να βγουν σε οικιακη ακροαση,χτυπηματα,ατακες,εξαρσεις,φωνες,σολο μπουζουκι.Οποιος δεν εχει ακουσει jbl (ακριβο μοντελο) καλοστημενο με σωστη και δυνατη ενισχυση απλα δεν ξερει οτι υπαρχει και αυτος ο ηχος.Οταν ολα τερματιζουν (απο ποιοτητα και εντασεις)ξεκινα η jbl.

Mήπως υπερβάλεις λίγο?

Εσύ βρέ έχεις λυσσάξει,ότι τα καλύτερα ηχεία του κόσμου,είναι τα "φαλτσετοειδή" Tidal και βρίσκεις ότι υπερβάλει ο φίλος;:flipout:

Re: Απάντηση: JBL studio monitors

Εσύ βρέ έχεις λυσσάξει,ότι τα καλύτερα ηχεία του κόσμου,είναι τα "φαλτσετοειδή" Tidal και βρίσκεις ότι υπερβάλει ο φίλος;:flipout:

Διονυση αν σου πω ποσοι συμφορουμιστες τραβανε τα μαλλια σου για αυτα που λες για τα Tidal δε θα το πιστευεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: JBL studio monitors

Διονυση αν σου πω ποσοι συμφορουμιστες τραβανε τα μαλλια σου για αυτα που λες για τα Tidal δε θα το πιστευεις...

Όχι τραβάνε τα μαλλιά τους, πες και το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει...:flipout:

Κάνει "ξούρα" με φαλτσέτα το Tidal Μπράβο :SFGSFGSF:
Ούτε ο Κουρέας της Σεβίλλης δεν το κατάφερε αυτό :flipout:

Πως κάνετε έτσι...Δεν σας είπε κανέις ...καμπούρη...Για τα ηχεία ενός αντιπροσώπου δεν μιλάμε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: JBL studio monitors

Όχι τραβάνε τα μαλλιά τους, πες και το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει...:flipout:

Ε εντάξει ρε Μιχάλη,άς μην κουτσομπολεύουμε τι λένε οι άλλοι,γιατί και για σένα λένε ότι είσαι άσχετος,δεν ξέρεις τι ακούς και γι' αυτό αλλάζεις μηχανήματα κάθε εξάμηνο.:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JBL studio monitors

Ε εντάξει ρε Μιχάλη,άς μην κουτσομπολεύουμε τι λένε οι άλλοι,γιατί και για σένα λένε ότι είσαι άσχετος,δεν ξέρεις τι ακούς και γι' αυτό αλλάζεις μηχανήματα κάθε εξάμηνο.:flipout:

το χοντρυνες...

Πρώτα από όλα "χοντραίνεις" κάτι που εσύ ξεκίνησες και αυτό δείχνει έλλειψη χιούμορ. Ας ξεκινήσουμε από αυτό.

Δεύτερον σε 10 χρόνια έχω αλλάξει στην ουσία 3 ηχεία, δεν το βλέπω τόσο τραγικό. Σε αυτούς που τα λένε αυτά ξυδάκι, αν μπορούσαν ας έκαναν το ίδιο. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι σχετικός, το πρόβλημα το έχεις όταν είσαι άσχετος και κουφόςκαι νομίζεις ότι είσαι γκουρού - ονόματα δε λέμε. :flipout:

Ε μα γι' αυτό είπα να μην ασχολούμαστε με κουτσομπολιά.Ο κόσμος είναι κακός.

Re: Απάντηση: Re: JBL studio monitors

Mήπως υπερβάλεις λίγο?
Δεν νομιζω να υπερβαλω γιατι το λες αυτο?πες μου σε παρακαλω πολυ ενα ηχει οικιακο που να ανεβαζει εντασεις πανω απο 125 db χωρις ιχνος συμπιεσης και να διατηρει τα χαρακτηριστικα ολα,και επιπλεον να νιωθεις την μποτα κατευθειαν στο σωμα σου.

Εχω αλλαξει τουλαχιστον 30 ζευγη ηχειων πολλων κατασκευαστων.Μιλαω παντα για τα ακριβα ηχεια της jbl οποια πολυς κοσμος ουτε καν γνωριζει γιατι π.χ δεν εχει πουληθει ουτε εχει ερθει στην Ελλαδα ποτε το EVEREST,η το κ2ς9800 εχουν πουληθει στην Ελλαδα 2 ζευγη.Αναφαιρομαι και στα μεγαλα stoudio monitor,με 15ιντσα.

:grandpa: Ο Διονύσης δεν έχει και τόσα μαλλιά για να του τα τραβάνε κιόλλας... :flipout:

Προσωπικά τα Tidal δεν τα έχω ακούσει...
Αλλά για τα Everest... δεν το συζητώ... :grinning-smiley-043