THD 0.34% ?
Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχει παραμόρφωση crossover...![]()
Πληροφοριακά επειδή ξανακοιτώ το αρχείο μου, βλέπω ότι με 1Vrms εξόδου έδινε THD=0.0026 & THD+N=0.093%
Νικόλα, έχω την άποψη ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό της τάξης Α, πολύ πιο γραμμικοί σε χαμηλές τιμές ισχύος σε σχέση με τους ΑΒ με χαμηλή πόλωση, αλλά και το αντίστροφο σε μεσαία προς μέγιστη ισχύ.
Νικόλα, έχω την άποψη ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό της τάξης Α, πολύ πιο γραμμικοί σε χαμηλές τιμές ισχύος σε σχέση με τους ΑΒ με χαμηλή πόλωση, αλλά και το αντίστροφο σε μεσαία προς μέγιστη ισχύ.
Μακροσκελές ζεύγος = ζεύγος ίδιων τρανζίστορ με κοινούς εκπομπούς μέσω μεγάλου αντιστάτη ή τρανζίστορ, που δρα σαν πηγή σταθερού ρεύματος, με εφαρμογές στην είσοδο διαφορικού ενισχυτή ή την αναστροφή (180°) σήματος.[/QUOTE
απιστευτη η αποδοση του LTP στα ελληνικα,δεν ηξερα οτι υπηρχε!
εγω κοροιδευτικα το ελεγα <ζευγαρι με μακρυα ουρα>
αχαχα!
Μπερδεμένο σε βλέπω...Αυτό πάντως αν το σκεφτούμε λίγο "ορθολογιστικά" είναι τεράστιος παραλογισμός.
Πρόκειται για μηχανήματα που καίνε διαρκώς σαν να παίζουν τέρμα αλλά ακούγονται καλά μόνο σε χαμηλές εντάσεις. Παράνοια.
Btw, έριξα μια ματιά στην καμπύλη παραμόρφωσης του Hypex μου. Για να ανέβει στα ~0.3% πρέπει να δίνει ~450W. Με άλλα λόγια, δεν έχω ακούσει ποτέ από τον Hypex με 0,3% παραμόρφωση.![]()
με εστειλες..!Σέρκος η απόδοση του LTP, άριστη έτσι; Δεν θυμάμαι εάν το έχω βρει σε ειδικό λεξικό ηλεκτρονικών ή εάν είναι δική μου απόδοση.
Στις σημειώσεις που έχω κάνει μετάφραση για τον Α1, το έχω γράψει ακριβώς με αυτόν τον όρο.
κ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.