Joker: Folie à Deux

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Total voters
    7
Δεν ξέρω…πέφτει πολύ βρισίδι πάντως στα fora… την θεωρούν φόλα από τις λίγες.

(Πάντως αν και ‘ιδιαιτερη’, εμένα ούτε η πρώτη μου είχε αρέσει..την θεώρησα προσωπογραφία προβληματικού -σε όλα - τύπου και με ενόχλησε κάπως η υπερπροβολή που έτυχε από το κόσμο γενικά…)

Την πρώτη την θεωρώ αριστουργημα
Μόλις είδα την 2η
Σαφώς δεν περίμενα να δω κάτι τετοιο
Παρότι δεν μου άρεσε η υπερβολική χρήση τραγουδιών την είδα ευχαριστα
Σαφώς και δεν προσεγγίζει για μενα την πρωτη
Περίμενα κάτι αλλο

- αν εξαιρέσεις τα τραγούδια , το Τζόκερ, η ταινία ήταν σούπερ
- αν εξαιρέσεις τα τραγούδια μένουν οι τίτλοι αρχής και τέλους. 🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: skysound
Δεν την είδα ακόμα, αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν είναι όσο κακή λένε. Στις μέρες μας, είναι πολύ εύκολο η τρίχα να γίνει τριχιά και μια ταινία να γίνει.... meme για το πόσο κακή είναι απλά από υπερενθουσιώδεις content creators με πολλούς followers.

Τελευταίο παράδειγμα το Madame Web, που ναι μεν ήταν κάκιστο, σε καμία περίπτωση χειρότερο όμως από τη μέση Μαρβελοταινία των τελευταίων 10 ετών.

1728414572965.png

Nομιζω οτι ειναι τοσο δεμενο το κοινο αυτων των χαρακτηρων με τον Joker του μακαριτη Λετζερ στην ταινια του Νολαν που ειναι λογικο να μην γουσταρε τελικα αυτου του ειδους την προσεγγιση

Μπερδεύτηκα......🤪

Εννοώ, ότι βγαίνουν σαχλαμάρες ή αδιάφορες ταινίες με το κιλό κάθε μήνα, απλά κάποιες έχουν την ατυχία να μπουν στο μάτι συγκεκριμένων κριτικών (ή "κριτικών") που τις ανεβάζουν στο βάθρο της σαβούρας της δεκαετίας, χωρίς να αξίζουν τέτοια διάκριση. Ε, λέγε λέγε, τελικά μένει η εντύπωση, σκέψου πχ πόσοι δε θα πάνε καν να το δουν.

View attachment 239955

Nομιζω οτι ειναι τοσο δεμενο το κοινο αυτων των χαρακτηρων με τον Joker του μακαριτη Λετζερ στην ταινια του Νολαν που ειναι λογικο να μην γουσταρε τελικα αυτου του ειδους την προσεγγιση

Εγώ πάλι τους αγαπάω και τους δυο, Λέτζερ και Νίκολσον. Η έκδοση του Χοακίν ήταν όντως λίγο ξένη σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου, από την άλλη τη στήριξε πολύ καλά και την έκανε τελικά να δουλέψει.

Εννοώ, ότι βγαίνουν σαχλαμάρες ή αδιάφορες ταινίες με το κιλό κάθε μήνα, απλά κάποιες έχουν την ατυχία να μπουν στο μάτι συγκεκριμένων κριτικών (ή "κριτικών") που τις ανεβάζουν στο βάθρο της σαβούρας της δεκαετίας, χωρίς να αξίζουν τέτοια διάκριση.
Δηλαδή ναι μεν κάκιστο το Madame Web (δεν το έχω δεί) αλλά υπάρχουν και πιο κάκιστα? :ROFLMAO:

Άσε τα σάπια γουστάρεις την Ντακότα για αυτό είσαι ήξεις - αφίξεις.....

• Haha
Reactions: takisot
Εγώ πάλι τους αγαπάω και τους δυο, Λέτζερ και Νίκολσον. Η έκδοση του Χοακίν ήταν όντως λίγο ξένοι σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου, από την άλλη τη στήριξε πολύ καλά και την έκανε τελικά να δουλέψει.

αν στην πρωτη ταινια εκαναν πασο με προσμονη στην δευτερη να δουν επιτελους εναν κακοποιο βγαλμενο απο τα μαυρα καταστιχα της DC και τελικα τους ηρθε ενα μιουζικαλ δεν τους αδικω.....

Δηλαδή ναι μεν κάκιστο (δεν το έχω δεί) αλλά υπάρχουν και πιο κάκιστα? :ROFLMAO:

Άσε τα σάπια γουστάρεις την Ντακότα για αυτό είσαι ήξεις - αφήξεις.....

Μα τι λες, σοβαρέψου.

Ήμουν ανέκαθεν team Sydney :love:

Όχι, απλά είναι in line με όλα τα υπόλοιπα τους είδους του της τελευταίας δεκαετίας. Ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο. Εντάξει,σβήσε το κάκιστο και βάλε "πάρα πολύ κακό" στη θέση του.

• Like
Reactions: superfly

View attachment 239955

Προσωπικά θεωρώ καλύτερο όλων τον Λέτζερ σαν Τζόκερ!!! Αμέσως μετά με πολύ μικρή διαφορά ο Φοίνιξ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νίκολσον ήταν μια πιο καρτουνίστικη έκδοση.

Το είχα πάρει αψήφιστα. Πολύ χαλαρά. Ε, εντάξει, υπερβάλει ο κόσμος. Εμένα μου αρέσουν τα musical. Εμπλέκεται και η Gaga. Μπορεί να είναι και τέλειο. Μέτριο και πάνω σίγουρα. Μέχρι που άκουσα το soundtrack στο TIDAL. Μιλάμε ο Joaquin Phoenix δεν ακούγεται... Και τραγουδάει συνέχεια...!

Τελευταίο παράδειγμα το Madame Web, που ναι μεν ήταν κάκιστο, σε καμία περίπτωση χειρότερο όμως από τη μέση Μαρβελοταινία των τελευταίων 10 ετών.
Δεν λέω για άλλες που επίσης ήταν επικές, αλλά μου λες ότι το Infinity War και το End Game ήταν το ίδιο με το Madame Web? Μήπως εννοείς Sony - Warner ταινίες και όχι Marvel?

Δεν λέω για άλλες που επίσης ήταν επικές, αλλά μου λες ότι το Infinity War και το End Game ήταν το ίδιο με το Madame Web? Μήπως εννοείς Sony - Warner ταινίες και όχι Marvel?

Εννοώ ότι το Madame Web δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση χειρότερο από Thor 3, Antman 3, Captain Marvel, κλπ κλπ κλπ.

Κακη ταινια αποκλειεται να ειναι .Ιδιαιτερη μπορει.

Ας βγει επισημως σε ψηφιακο και θα την τσεκαρω γιατι η Gaga εμενα μου κανει γενικως ισως περισσοτερο ως ηθοποιος παρα ως ποπ σταρ.

Σε αιθουσα ομως προτιμω να πηγαινω σε ταινιες που λαχταρω.

Εννοώ ότι το Madame Web δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση χειρότερο από Thor 3, Antman 3, Captain Marvel, κλπ κλπ κλπ.
Marvel τελευταία τριετία λοιπόν. Από τότε που την έκανε η Disney woke βασικά. Από την άλλη, εδώ είμαστε DC όχι Marvel. Το 1ο Joker, ήταν αριστούργημα. Μια ταινία superhero, χωρίς superhero. Καταπληκτικό σενάριο και ο Χοακίν απίστευτος.
Το καινούργιο, δεν ξέρω ακόμα, θα το δω όταν βγει digital. Η σύζυγος πάντως, το είδε σινεμά και τις άρεσε πάρα πολύ. Οπότε θεωρώ, εμένα δεν θα μου αρέσει ιδιαίτερα. Είδωμεν.

• Haha
Reactions: klamia71
Γυναικες παιδι μου.

Δωστους μιουζικαλ και παρτους την ψυχη.....:)
Μου είπε ότι δεν είναι. Έχει απλά κάποιες σκηνές που "ονειρεύεται" και το κάνει τραγουδώντας. Δεν ξέρω, όταν το δω, θα εκφέρω γνώμη.