klamia71
AVClub Addicted Member
- 5 November 2007
- 2,378
Τελευταίο παράδειγμα το Madame Web, που ναι μεν ήταν κάκιστο, σε καμία περίπτωση χειρότερο όμως από τη μέση Μαρβελοταινία των τελευταίων 10 ετών.
Μπερδεύτηκα......![]()
View attachment 239955
Nομιζω οτι ειναι τοσο δεμενο το κοινο αυτων των χαρακτηρων με τον Joker του μακαριτη Λετζερ στην ταινια του Νολαν που ειναι λογικο να μην γουσταρε τελικα αυτου του ειδους την προσεγγιση
Δηλαδή ναι μεν κάκιστο το Madame Web (δεν το έχω δεί) αλλά υπάρχουν και πιο κάκιστα?Εννοώ, ότι βγαίνουν σαχλαμάρες ή αδιάφορες ταινίες με το κιλό κάθε μήνα, απλά κάποιες έχουν την ατυχία να μπουν στο μάτι συγκεκριμένων κριτικών (ή "κριτικών") που τις ανεβάζουν στο βάθρο της σαβούρας της δεκαετίας, χωρίς να αξίζουν τέτοια διάκριση.
Εγώ πάλι τους αγαπάω και τους δυο, Λέτζερ και Νίκολσον. Η έκδοση του Χοακίν ήταν όντως λίγο ξένοι σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου, από την άλλη τη στήριξε πολύ καλά και την έκανε τελικά να δουλέψει.
Δηλαδή ναι μεν κάκιστο (δεν το έχω δεί) αλλά υπάρχουν και πιο κάκιστα?
Άσε τα σάπια γουστάρεις την Ντακότα για αυτό είσαι ήξεις - αφήξεις.....
Προσωπικά θεωρώ καλύτερο όλων τον Λέτζερ σαν Τζόκερ!!! Αμέσως μετά με πολύ μικρή διαφορά ο Φοίνιξ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νίκολσον ήταν μια πιο καρτουνίστικη έκδοση.View attachment 239955
Nομιζω οτι ειναι τοσο δεμενο το κοινο αυτων των χαρακτηρων με τον Joker του μακαριτη Λετζερ στην ταινια του Νολαν που ειναι λογικο να μην γουσταρε τελικα αυτου του ειδους την προσεγγιση
Δεν λέω για άλλες που επίσης ήταν επικές, αλλά μου λες ότι το Infinity War και το End Game ήταν το ίδιο με το Madame Web? Μήπως εννοείς Sony - Warner ταινίες και όχι Marvel?Τελευταίο παράδειγμα το Madame Web, που ναι μεν ήταν κάκιστο, σε καμία περίπτωση χειρότερο όμως από τη μέση Μαρβελοταινία των τελευταίων 10 ετών.
Δεν λέω για άλλες που επίσης ήταν επικές, αλλά μου λες ότι το Infinity War και το End Game ήταν το ίδιο με το Madame Web? Μήπως εννοείς Sony - Warner ταινίες και όχι Marvel?
Marvel τελευταία τριετία λοιπόν. Από τότε που την έκανε η Disney woke βασικά. Από την άλλη, εδώ είμαστε DC όχι Marvel. Το 1ο Joker, ήταν αριστούργημα. Μια ταινία superhero, χωρίς superhero. Καταπληκτικό σενάριο και ο Χοακίν απίστευτος.Εννοώ ότι το Madame Web δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση χειρότερο από Thor 3, Antman 3, Captain Marvel, κλπ κλπ κλπ.
Μου είπε ότι δεν είναι. Έχει απλά κάποιες σκηνές που "ονειρεύεται" και το κάνει τραγουδώντας. Δεν ξέρω, όταν το δω, θα εκφέρω γνώμη.Γυναικες παιδι μου.
Δωστους μιουζικαλ και παρτους την ψυχη.....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.