Καλοάκουστος!
Παίζεις σε ultra linear ή triode mode; Διαφορές;
Καλησπέρα,
έκλεισε τελικά η κινεζικο-αμερικάνικη συμμαχία. Pulsars - EKCO ev55se.
Άκουσα αρκετούς τρανζίστορ και 2-3 λαμπάτους. Η λάμπα ήταν αυτή που μου άρεσε να την ακούω περισσότερες ώρες. Ειδικά ο ήχος του EKCO με κέρδισε από την αρχή, ήταν ο πιο ξεκούραστος, ο πιο γλυκόηχος. Έπιασα τον εαυτό μου να ακούει αρκετές ώρες (τον είχα αρκετές ημέρες σπίτι μου) και να μη με κουράζει καθόλου. Στην παρούσα στιγμή ήταν και είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή ενισχυτή. Αυτός που - εντός budget - θα προσέφερε την "μεγαλύτερη μουσικότητα".
καλες ακροασεις. αν μπορεις ετσι απο περιεργεια να μας ελεγες τι διαφορες ακους απο τριοδο σε πεντοδο αν ακους καποιες ,δηλαδη αν μπηκες στον πειρασμο σε blind test μεταξυ των δυο .
Καλορίζικα!!
Εννοείται πρέπει να ανέβουν φωτό...☺
Μια χαρά και απο πηγη. Αν και φαντάζομαι οτι όταν ηρεμησεις απο τις αλλαγές στα ενισχυτικά μια βόλτα για dacs θα είχε ιδιαίτερο νόημα.
Μπροστά στα υπολοιπα φαντάζει λίγο φτωχός συγγενής
Πως και δε δανειστηκες το naim dac του Χρήστου χεχεχε!
Ποιος είναι ο λαμπάτος προ;
Καλορίζικα!
Αυτό που γράφεις: "συναισθηματικό δέσιμο" είναι πάρα πολύ μεγάλη αρετή σε ένα σύστημα κ δύσκολο να το πετύχεις... Καλές ακροάσεις!!!!
Ουσιαστική αναβάθμιση λοιπον,και μονο η περιγραφή για τα album που τελειώνουν φτάνει.
Καλώς τα δέχτηκες!
Καλοριζικα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.