JPlay

Ναι το έχω κάνει από το Samsung Galaxy S4... υπάρχει και ενότητα που άνοιξα εδώ στο φόρουμ, και για τις συσκευές αλλά και τα πειράματα που είχαμε κάνει με τον Μιχάλη...

παίζει και με το Fiio e17 (που έχω πουλήσει) και με το Fiio X3...

προϋπόθεση καλώδιο USB OTG

πρόβλημα η φόρτιση του DAC αλλά σε νέες συσκευές του είδους όπως το Fiio e18 έχει λυθεί με ξεχωριστή είσοδο usb για φόρτιση...

Τι σκέφτεσαι?

Απάντηση: Re: JPlay

Ναι το έχω κάνει από το Samsung Galaxy S4... υπάρχει και ενότητα που άνοιξα εδώ στο φόρουμ, και για τις συσκευές αλλά και τα πειράματα που είχαμε κάνει με τον Μιχάλη...

παίζει και με το Fiio e17 (που έχω πουλήσει) και με το Fiio X3...

προϋπόθεση καλώδιο USB OTG

πρόβλημα η φόρτιση του DAC αλλά σε νέες συσκευές του είδους όπως το Fiio e18 έχει λυθεί με ξεχωριστή είσοδο usb για φόρτιση...

Τι σκέφτεσαι?

Σκέφτομαι κάτι τέτοιο λιτό για το ρακ.Αρκεί να ταίζεται από το δίκτυο.
Και απ' την στιγμή που τροφοδοτούν με μέχρι 24/192 το όποιο DAC,γιατί όχι;
Όμορφο και μαζεμένο.

Δηλαδή,ταμπλέτα>DAC>προενισχυτή>δικάναλο.

Σύμφωνοι, αλλά είναι μπελάς τα software, δεν έχω βολευτεί κανένα... και είναι επίσης μπελάς τα playlists χωρίς τηλεχειρισμό...

Επίσης όπως είπα πρέπει να είναι και συμβατό το DAC, αλλά και να φορτίζεται η συσκευή ταυτόχρονα...

Αυτό το σκηνικό εμένα δεν έπεισε από πλευράς ευκολίας... ακουστικώς είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα...

Προτείνω καλύτερα το λαπτοπ που έχεις με foobarcon στο κινητό σου ή στην ταμπλέτα για τηλεχειρισμό... και οι βιογραφίες και πληροφορίες καλλιτεχνών στην νέα έκδοση τα σπάει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JPlay

Μαζί όμως με ένα 7"ρι μονιτοράκι για ολοκληρωμένο σετάπ,πάμε 10 φορές την τιμή που αναφέρομαι εγώ.

Βρε όργιο... την τηλεόραση πάνω από το ρακ, για θερμοσίφωνο την έχεις?!?!?
HDMI του δε τελεβιζιόν και άσε τις 7" για κανά τζόβενο που βλέπει γερακίσια... :BDGBGDB55:

παιδες, καλα ολα αυτα αλλα τι σχεση εχουν με το JPLAY ? παρακαλω να μεινουμε στο θεμα

Πάνο έτσι κ αλλιώς υπάρχει πολύ off-topic στο νημα ...
Οπως κ να έχει συζητιούνται πολύ ενδιαφέροντα θέματα οπότε άστο ως έχει ή αν γίνετε ας γίνει μια τροποιήση του τίτλου...

Εγω βάση ethernet για τους goflex μου που που θα βρω ΟΕΟ;;;

στο foobarcon, στην ταμπλέτα ή στο κινητό σου, όταν είσαι στην σελίδα που παίζει, πηγαίνοντας την σελίδα αριστερά (ξεφυλλίζοντας δεξιά) μπαίνει σε μια σελίδα που λέγεται artist biography... εκεί σου κατεβάζει και δείχνει την βιογραφία βασική δισκογραφία και άλλες πληροφορίες του καλλιτέχνη, που παίζει εκείνη την στιγμή...

δεν το είχα δει στην περασμένη έκδοση, δεν θυμάμαι ποια είχα... το ανακάλυψα στην νεότερη έκδοση του foobarcon...

Το έχω το Jplay εδώ και 2 χρόνια. Κατα την δική μου γνώμη είναι εξαιρετικό. Ιδίως η δυνατότητα dual pc (να στριμάρεις την μουσική σε ενα pc που το έχει να είναι σε hibernate mode ) είναι εξαιρετική.

Τα διάφορα προφίλ που έχει , είναι από όσο καταλαβαίνω, διαφορετικές προσπάθειες για correct timing.

Με την τελευταία έκδοση μάλιστα μπορείς να περάσεις οτιδήποτε (ακόμη και spotify.. youtube klp) μέσα από το jplay.

Όταν θέλω να ακούσω μουσική παίζω μόνο το foobar+jplay+foobarcon pro (το καλύτερο android remote control για foobar μακράν του δεύτερου).

Είναι ότι πιο κοντά στον αναλογικό ήχο μπορείς να φτιάξεις. Το μόνο παραπάνω που μπορείς να κάνεις είναι ίσως αντι για windows να πάς σε windows server και να κλείσεις σχεδόν όλα τα services (είναι σαφώς πιο εύκολο εκεί). Επειδή τα πάντα είναι θέμα (συ)χρονισμού οι απουσία διαφόρων services είναι πολύ χρήσιμη.

Σίγουρα αυτό που θα βοηθήσει πολύ, είναι η εμφάνιση USB3.0 dac και αργότερα USB4 etc. Ο λόγος είναι οτι μπορεί να γίνει πολύ μεγαλύτερη μεταφορά δεδομένων ανα δευτερόλεπτο και πολύ καλύτερη τοποθέτηση αυτών στο χρόνο.

Παιδες, υπαρχει κανεις που χρησιμοποιει την τελευταια εκδοση (5.2) ? Πως σας φαίνεται ?

κατέβασα κι εγώ χτες την trial version. Τι να πω... bit perfect και κουραφέξαλα. Am fester city long version. με το jriver σκέτο, ο τύπους από το δεξιά ηχείο πηγαίνει στο αριστερό και ανοίγει τη θήκη, παίρνει την κιθάρα, γκρεμίζει τη θήκη και γυρίζει και στρογγυλοκάθεται στο σταντ για να παίξει. η θέση του είναι ακριβώς μέσα στο δεξια ηχείο με το jriver ενώ με το foobar πάλι κάπου εκεί αλλά πιο πίσω. Με το jplay πάει 20-30 πόντους πιο δεξιά. Όταν με τα πολλά βιολιά (πιο φυσικά ογκώδη και κουραστικά συνάμα με το jplay) αρχίζει να τραγουδάει, η φωνή από το κέντρο μέσω του jplay είναι σαφώς πιο γεμάτη και ογκώδης σα σώμα και με ελαφρώς λιγότερα συρριστικά. Γενικά γιγαντώθηκε το πράγμα. Αν ήμουν σε τρίγωνο 3μ. θα το σκεφτόμουν σοβαρά (αν και πάλι 100 είναι πάρα πολλά ρε μεγάλε!!!). Στα 2,10 τρίγωνο που είμαι μάλλον αχταρμάς έγινε από τα σώματα παρά βελτιώθηκε η φάση. Και με το foobar η σκηνή μπαίνει πιο προς τα μέσα σε σχέση με το jriver. Πόσο μάλλον σε σχέση με το jplay.

Μού έστειλαν μια άδεια δώρο, θα την δοκιμάσω σε λίγες μέρες με καποια ντακιδια και θα επανερθω με εντυπώσεις.

Θανάση δοκίμασες και τον μίνι player;

Οχι. Θελει κι αλλο ψαξιμο αν και τα κουσουρια εξππλισμου και χωρου μου μπορουν πολυ ευκολα να κανουν κατι αντικειμενικα καλυτερο να ακουστει τελικα χειροτερο.
Παντως το trial ειναι η πληρης εφαρμογη με μικρες διακοπες του επιπεδου 2-3sec/5min. Δηλαδη η αξιολογηση, ακομα και η ακροαση γινεται και με το trial

Την άδεια μου την έχει στείλει ο ίδιος ο προγραμματιστής εδώ και κάποιες ημερες αλλά είχα αλλά να τελειώσω. Περιμένει feedback και εγώ έχω περιέργεια να δω τι κάνει αυτό το plugin. Μάλιστα μου έστειλε δύο εκδόσεις, μου είπε ότι στον ίδιο αρέσει περισσότερο η alternative.. τόσες διάφορες για κάτι που θεωρητικά είναι bitperfect....

Ναι όντως γίνεται.. Παλιά που το δοκίμαζα αυτό έκανα!
Το mini player πάρα είναι σππαρτιάτικο.. Έχει τόση διαφορά στον ήχο;;
Το δοκιμάζετε με foobar ή JRiver (πάρα την "απαγόρευση")) ;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το bit perfect και οι παραλλαγές του... 😜😜😜