JRiver Media Center

Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη.

Να ρωτήξω κάτι τελευταίο;
Βλέπω τιμές εδώ κατά καιρούς, περίπου στα 14-15 ...
Γιατί η Μακ έκδοση πάει στα 40;

Τα 14-15 είναι upgrade από προηγούμενη έκδοση. Όπως η προσφορά που λήγει σήμερα.
Από αύριο, θα πάει περίπου στα 40.
Η Mac έκδοση, μάλλον δεν έχει upgrade, aφού δεν υπήρχε προηγούμεη έκδοση...

Για ενημέρωση:

---

Good day,
Thanks again for your purchase of JRiver Media Center 19. You can now
download an early copy. You can find it at the top of the MC19 board:
http://yabb.jriver.com/interact/index.php?board=32.0

Questions or problems:
http://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=82730.0

We've just begun MC19, so look for many more improvements this year.
You can download and install future build of MC19 at no charge.

Regards,

JRiver

Please select this option if you'd prefer not to receive future mailings
or offers:
http://jriver.com/unsubscribe.html

---

Εγώ μιά χαρά είμαι με το v18.
Θα περιμένω λίγο ακόμη, να βγει η πρώτη "σταθερή" έκδοση του v19 πριν κάνω εγκατάσταση.

logo.png

Χθές το απόγευμα το εγκατέστησα κι έκανα μερικές δοκιμές. Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό αλλά επειδή είναι all in one θέλει πολύ διάβασμα.
Δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα στο πολύ λίγο διάτημα που το επεξεργάστηκα αλλά, απ´αυτά που πρόλαβα, μου έκανε πολύ καλύ εντύπωση ο player που διαθέτει, πολύ καλή εικόνα, πάρα πολύ καλός ήχος και εξαιρετική αλλαγή στο refresh rate της οθόνης σε σημείο που να μην το καταλαβαίνεις. Και μιλάμε για, σχεδόν, μηδενικές ρυθμίσεις.
Δεν ξέρω πόσοι το δουλεύουν πραγματικά αλλά νομίζω οτι δεν του έχουμε δώσει την σημασία που του αρμόζει κι αναρωτιέμαι γιατί. Εκτός αν υπάρχουν κάποια προβλήματα που εγώ δεν μπόρεσα να δώ στο λίγο χρόνο που το δοκίμασα.

Μπάμπη, επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου, παίζει κανονικά Bluray από folder? 3D?

Τάκη ελάχιστα ασχολήθηκα. Για 3D δεν δοκίμασα καθόλου, Bluray όμως έπαιξα μερικά και ήταν τζάμι. Τα Bluray που έχω άλλα είναι σε ISO κια άλλα σε δομή Bluray με folder. Αυτά που δοκίμασα χθές δεν θυμάμαι σε τι μορφή τα έχω, πρέπει να το κοιτάξω αλλά το θεωρώ απίθανο να έτυχε να είναι όλλα ISO ή όλα απο folder. Μάλλον παίζει τα πάντα.

Το χρησιμοποιώ απ' την έκδοση 15 (απ' το 2008).
Η έκδοση 18 είναι η πρώτη που παίζει BluRay από BDRom.
H 17 έπαιζε μόνο από αρχείο, με ήχο DTS HD Master Audio και όλα τα καλά.
Προχθές που δοκίμασα ένα BluRay από δισκάκι, μου έβγαλε απλώς stereo. Χρειάζεαι κάποια ιδιαίτερη σύνδεση το BDRom για να βγάλει τα HD Formats ήχου?

Γιάννη δεν νομίζω...
Όπως είπα ελάχιστα πράγματα μπόρεσα να δώ, το δοκίμασα για λίγο και μετά το απεγκατέστησα, χρειάζεται χρόνο και ψάξιμο που αυτό το διάστημα δεν έχω.
Το λίγο διάστημα που το ψαχούλευα είναι αλήθεια οτι δεν έβαλα BR δισκάκι, όμως μου έπαιξε μια χαρά τα ISO που τρέχουν από εικονικό δίσκο.
Μάλλον κάτι με τις ρυθμίσεις θα παίζει... Θεωρώ οτι είναι αδύνατον να μην παίζει κανονικά τον ήχο απ´το BDRom.

Έχω τσιμπήσει άσχημα με το JRiver...
audio / video τα πάντα όλα και φιλτρα και σχετικά όμορφο/εύχρηστο περιβάλλον και πλήρες σε συμβατότητες και εύκολος χειρισμός απο κινητό...

μένει να μας πει κάποιος πόσο αξιόπιστο είναι.

audio / video τα πάντα όλα και φιλτρα και σχετικά όμορφο/εύχρηστο περιβάλλον και πλήρες σε συμβατότητες και εύκολος χειρισμός απο κινητό...

Απ´ότι φαίνεται εδω μέσα δεν θα βρείς αυτό που ζητάς, όλοι στο ψάξιμο είμαστε. Μια καλή ιδέα είναι να το ψάξεις εσύ και να μας πείς. :ernaehrung004:

Επειδή θα είναι το πρώτο htpc, είχα σκοπό να πάω με την πεπατημένη (mpc+mad/lav+xbmc cover, ΤΜΤ για 3D και foobar audio) αλλά η αλήθεια είναι ότι με συγκινεί η ιδέα all in one (ακόμα και αν χάσω κατιτις σε εμφάνιση και ποιότητα)
Αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι τα κολλήματα και οι ασυμβατότητες ή το εκ νέου σετάρισμα πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

Αυτό ρωτάω βασικά, είδα o stratos, o portioli και ο Yiannis B να το χρησιμοποιούν.

Όμως έχεις δίκιο δε χάθηκε και ο κόσμος να δοκιμάσω... σήμερα παραλαμβάνω το htpc, λογικά το ΣΚ θα έχουμε θέμα... (you are welcome! -bye-)

Re: Απάντηση: JRiver Media Center

τι σημαίνει αξιόπιστο?
Μια χαρά είναι και φυσικά καλύτερο από το φούμπαρ.
Το λέμε χρόνια στο νήμα αυτό.
Αν δεν είχα το sb με αυτό θα έπαιζα. (και εννοείται θα το αγόραζα και δεν θα έπαιζα την δωρεάν 4 εκδόσεις πίσω)

Το έχω δοκιμάσει σε audio Δημήτρη (παλιότερη έκδοση).
Στο δικό μου σύστημα είναι μία η άλλη στον ήχο, αλλά πολύ καλύτερο στη χρήση (δουλεύω tv)

Είναι ο κύριος λόγος που τσίμπησα. Έχοντας κατοχυρωμένο το audio, να παίζω και εικόνα (ταινίες έως iso 3D fp).
Ένα για όλα...

(για αγορά σκέφτομαι και εγώ, μετά απο το free trial βέβαια... επειδή θα παίξει διπλομπουτάρισμα, σκέφτομαι και την os έκδοση)

Επειδή θα είναι το πρώτο htpc, είχα σκοπό να πάω με την πεπατημένη (mpc+mad/lav+xbmc cover, ΤΜΤ για 3D και foobar audio) αλλά η αλήθεια είναι ότι με συγκινεί η ιδέα all in one (ακόμα και αν χάσω κατιτις σε εμφάνιση και ποιότητα)
Αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι τα κολλήματα και οι ασυμβατότητες ή το εκ νέου σετάρισμα πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

Αυτό ρωτάω βασικά, είδα o stratos, o portioli και ο Yiannis B να το χρησιμοποιούν.

Όμως έχεις δίκιο δε χάθηκε και ο κόσμος να δοκιμάσω... σήμερα παραλαμβάνω το htpc, λογικά το ΣΚ θα έχουμε θέμα... (you are welcome! -bye-)

Για δοκιμές είμαι μέσα... Όποτε γουστάρεις.
Όταν λές "ακόμα και αν χάσω κατιτις σε εμφάνιση και ποιότητα" σε σχέση με το XBMC τι εννοείς; Τι θα χάσεις από ποιότητα;

Για δοκιμές είμαι μέσα... Όποτε γουστάρεις.
Όταν λές "ακόμα και αν χάσω κατιτις σε εμφάνιση και ποιότητα" σε σχέση με το XBMC τι εννοείς; Τι θα χάσεις από ποιότητα;

Δεν ξέρω... αν ήξερα ότι θα χάσω κάτι στην εικόνα σε σχέση με το αντίστοιχο mpc/mad+lav θα το είχα απορρίψει ήδη, αλλά όλα φαίνονται οκ (?)
Το XBMC το ανάφερα σαν cover (καλό περιβάλλον και gui εύκολο για navigation)... αλλά και του JR (για μένα) είναι πλήρως αποδεκτό.

(ΣΚ... stay tuned...)

έτοιμο έρχεται (καθαρισμένο, φρεσκαρισμένο και με os/win7)...
πέρασμα ο/oι players και δοκιμές!
(τροφή απο docking, δεν ασχολούμαστε...)

:ernaehrung004: