JRiver

Απάντηση: Re: JRiver

]ερώτησις.... σε wasapi mode τι bit depth επιλέγουμε;;;
το έβαλα στο 32bit integer

Μιχάλη,στο αυτόματο ώστε να παίζει κάθε φορά σύμφωνα με το bit depth του κάθε αρχείου.
Όσες λιγότερες οι μετατροπές,τόσο το καλύτερο.

Re: Απάντηση: Re: JRiver

Μιχάλη,στο αυτόματο ώστε να παίζει κάθε φορά σύμφωνα με το bit depth του κάθε αρχείου.
Όσες λιγότερες οι μετατροπές,τόσο το καλύτερο.
Σωστό.. αυτό το integer με τσίγκλισε.. Χεχ
Ευχαριστώ

Θενκ γιου Σωκ.
Έτσι τα έχω φτιάξει εκτός του μπαφερινγκ που θα τσεκάρω άμεσα...

Τα περί dsd όταν φτάσει το Pulse.

Πα ντε κουά μεσιέ.

(Κάτσε να υπάρχει DSD όταν έρθει το Pulse.Εδώ ο κόσμος έφτασε στα 64/768 πλέον,τον καιρό που θα έρθει το γκικ τα 22/50 του DSD θα τα ακούμε κι από το ράδιο. )

Πα ντε κουά μεσιέ.

(Κάτσε να υπάρχει DSD όταν έρθει το Pulse.Εδώ ο κόσμος έφτασε στα 64/768 πλέον,τον καιρό που θα έρθει το γκικ τα 22/50 του DSD θα τα ακούμε κι από το ράδιο. )
Χα χα χα χα... Σε λίγο θα φτάσει το καθε τυπικής διάρκειας κομματι να είναι 4gb κ λίγα λέω!!

Γρήγορη σύνοψη της κατάστασης με το JRiver MC20 - MacBook Pro 16G Ram - Mytek 192:

-Παίζω,ας πούμε, αρχεία 16/44 σε όποιο up-sampling επιλέξω από το DSP, έως και dsd.
-DSD αρχεία όμως δεν παίζουν βγάζει error..blabla.
-Βοήθεια...;;;
ΥΓ.Τα περί ηχητικών εντυπώσεων αργότερα.

Last edited:

Γρήγορη σύνοψη της κατάστασης με το JRiver MC20 - MacBook Pro 16G Ram - Mytek 192:

-Παίζω,ας πούμε, αρχεία 16/44 σε όποιο up-sampling επιλέξω από το DSP, έως και dsd.
-DSD αρχεία όμως δεν παίζουν βγάζει error..blabla.
-Βοήθεια...;;;

Στο DSP μπορούμε με δεξί κλικ στην λίστα να επιλέξουμε "no change" ώστε όλα τα αρχεία να παίζουν στην αρχική δειγματοληψία του (κάθε μετατροπή=απώλεια).
Για dsd στα Mac δεν ξέρω,αν υπάρχει η ρύθμιση στο bitstreaming,την ορίζουμε DSD.

Στο DSP μπορούμε με δεξί κλικ στην λίστα να επιλέξουμε "no change" ώστε όλα τα αρχεία να παίζουν στην αρχική δειγματοληψία του (κάθε μετατροπή=απώλεια).
Για dsd στα Mac δεν ξέρω,αν υπάρχει η ρύθμιση στο bitstreaming,την ορίζουμε DSD.

Εντάξει για το "κάθε μετατροπή=απώλεια" και το bitstreaming ειναι DSD στα options.
Παρ'όλα αυτά DSD δεν παίζει. Το περί ου ο λόγος αρχείο περιγράφεται ως: SACD 1.bit-2822400Hz .iso

Γιώργο PCM παίζει κανονικά bit perfect σε όλες τις αναλύσεις; Δλδ ανάβει το "λαμπάκι";
Στο bitstreaming έχεις βάλει DSD; Είναι στις options, λίγο πιο κάτω από το audio device.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως μεγάλη υπόθεση να μπορείς να παίζεις "headless" μέσω remote (Gizmo).
Έχω Android tablet και μου την έχει σπάσει που ο Κος Damien (Audirvana+) δεν πρόκειται να ασχοληθεί, και ετοιμάζει μόνο iOS remote!!

Γιώργο δοκίμασε χωρίς DSP και μόνο με Bitstreaming: Yes (DSD)

Πάντως μεγάλη υπόθεση να μπορείς να παίζεις "headless" μέσω remote (Gizmo).
Έχω Android tablet και μου την έχει σπάσει που ο Κος Damien (Audirvana+) δεν πρόκειται να ασχοληθεί, και ετοιμάζει μόνο iOS remote!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Άλλη μια ερώτηξης:

Έκανα import κάποια albums.
2 απο αυτά, τα έκανα delete από την library.

Πώς του ορίζω να μου τα ξαναφέρει πίσω?
Μου βγάζει μήνυμα πως τα κάνει αυτόματα ignore επειδή στο παρελθόν τα είχα κάνει delete!!!!! :violent-smiley-030:

Folder πιθανόν να είναι εφικτό... εγώ έκανα delete κάποια συγκεκριμένα tracks, που τώρα πλεόν τα θέλω. Ε, δεν βρίσκω τρόπο να τα ξαναφέρω... :)

Δεν το έχω μπροστά μου τώρα,αλλά σίγουρα έχει την επιλογή στην διαχείριση βιβλιοθήκης,κάποιο κουτάκι τικάρεις και κάνεις εισαγωγή ξανά.

Βρές το και πές μου γιατί το έχω γυρίσει μέσα έξω 3 φορές και αρχίζω να ρετάρω... αχααχααχα...

Αν θυμάμαι με το λίγο μυαλό που μου έχει απομείνει πρέπει να είναι:

Αρχείο>βιβλιοθήκη>Εισαγωγή.
Στο παράθυρο που ανοίγει πατάς την μεσαία επιλογή>next και σε αυτό που σου ανοίγει,στο κάτω μέρος,πρέπει να έχει μια επιλογή που λέει να αγνοεί τα σβησμένα τικαρισμένη.
Ε,ξετικαρισε την εσύ.

Κι αν δουλέψει όταν τα εισάγεις πάλι,πες να ξέρουμε.

Θα ενημερώσω αύριο, στο μακ της δουλειάς πειραματίζομαι/μαθαίνω το jriver.
Μετά θα το στήσω σπίτι ουάνς και θα απολαύσω... :)

Ότι και να έχω διαβάσει,ότι και να έχω δοκιμάσει, DSD αρχεία από τον σκληρό δεν παίζω.
Κάποιος που να γνωρίζει από Mac-JRiver-Mytek;;;
Πέτρο;;;;

ΥΓ. Πάντως ευχάριστα η μουσική μου ακούγεται τα δε ηχεία μου κάποιος φίλος τα χαρακτηρίζει "ανεδώς αποκαλυπτικά"

Αυτή να είναι η απάντηση στο πρόβλημά μου;;;
http://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=92481.0;topicseen
Re: DoP
« Reply #2 on: October 11, 2014, 03:21:30 am »
Reply with quoteQuote
Unfortunately, DSD is not currently supported by the audio framework that JRemote uses.
I will include it when becomes available.

Όχι,εδώ μιλάνε για την εφαρμογή.
Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.

Ίσως εδώ βρεις άκρη.
Φαίνεται πως η επιλογή bitstreaming είναι μόνο για τους dac που μπορούν να παίξουν native dsd,πράγμα που στην περίπτωσή σου δεν ισχύει.
Δοκίμασε λοιπόν την επιλογή DoP στο DSP κι ακολούθως κάτω όρισε τα 176.4 ή τα 192 Khz που είναι και το μέγιστο του Mytec ως μέγιστο εξόδου στο τέλος της λίστας και πες μας.
Στο bitstreaming,όρισε "none".

Σωκράτη σ'ευχαριστώ. Αυτό που λες το έχω διαβάσει.
Μία παρατήρηση: Όταν επιλέγεις DoP στο DSP δεν έχεις δυνατότητα επιλογής εξόδου 176 ή 192.(Γκριζάρει όλο το πεδίο)
Πάντως έχω δοκιμασει πολλούς και διάφορους συνδιασμούς, χωρίς αποτέλεσμα.
Θα τα είχα παρατήσει αν δεν υποψιαζόμουν οτι παίζει καλά και ότι έχει καλή βιβλιοθήκη.