Gojakla
Supreme Member
- 20 May 2009
- 5,856
]ερώτησις.... σε wasapi mode τι bit depth επιλέγουμε;;;
το έβαλα στο 32bit integer
Σωστό.. αυτό το integer με τσίγκλισε.. ΧεχΜιχάλη,στο αυτόματο ώστε να παίζει κάθε φορά σύμφωνα με το bit depth του κάθε αρχείου.
Όσες λιγότερες οι μετατροπές,τόσο το καλύτερο.
Θενκ γιου Σωκ.
Έτσι τα έχω φτιάξει εκτός του μπαφερινγκ που θα τσεκάρω άμεσα...
Τα περί dsd όταν φτάσει το Pulse.
Χα χα χα χα... Σε λίγο θα φτάσει το καθε τυπικής διάρκειας κομματι να είναι 4gb κ λίγα λέω!!Πα ντε κουά μεσιέ.
(Κάτσε να υπάρχει DSD όταν έρθει το Pulse.Εδώ ο κόσμος έφτασε στα 64/768 πλέον,τον καιρό που θα έρθει το γκικ τα 22/50 του DSD θα τα ακούμε κι από το ράδιο. )
Γρήγορη σύνοψη της κατάστασης με το JRiver MC20 - MacBook Pro 16G Ram - Mytek 192:
-Παίζω,ας πούμε, αρχεία 16/44 σε όποιο up-sampling επιλέξω από το DSP, έως και dsd.
-DSD αρχεία όμως δεν παίζουν βγάζει error..blabla.
-Βοήθεια...;;;
Στο DSP μπορούμε με δεξί κλικ στην λίστα να επιλέξουμε "no change" ώστε όλα τα αρχεία να παίζουν στην αρχική δειγματοληψία του (κάθε μετατροπή=απώλεια).
Για dsd στα Mac δεν ξέρω,αν υπάρχει η ρύθμιση στο bitstreaming,την ορίζουμε DSD.
Πάντως μεγάλη υπόθεση να μπορείς να παίζεις "headless" μέσω remote (Gizmo).
Έχω Android tablet και μου την έχει σπάσει που ο Κος Damien (Audirvana+) δεν πρόκειται να ασχοληθεί, και ετοιμάζει μόνο iOS remote!!
Αυτή να είναι η απάντηση στο πρόβλημά μου;;;
http://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=92481.0;topicseen
Re: DoP
« Reply #2 on: October 11, 2014, 03:21:30 am »
Reply with quoteQuote
Unfortunately, DSD is not currently supported by the audio framework that JRemote uses.
I will include it when becomes available.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.