Τα metadata είναι πολύ σωστά ...Αν έχει στα metadata επιλογή part of a compilation, πρέπει να την επιλέξεις , διαφορετικα δεν θα σου τα βγάζει όπως τα θες

Σου έστειλα πμ!
Τα metadata είναι πολύ σωστά ...Αν έχει στα metadata επιλογή part of a compilation, πρέπει να την επιλέξεις , διαφορετικα δεν θα σου τα βγάζει όπως τα θες
Το JRiver μου φαίνεται λίγο πιο "εύηχο" κάποιες φορές!DomieMic65 εχεις συγκρινει jriver και foobar με το ifi?!....εαν ναι πες εντυπωσεις![]()
Εγώ πάντως απ' όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα για το jriver δε θα το ακούμπαγα καν
Αδυνατώ να καταλάβω πως διαφοροποιεί τον ήχο του έναντι των άλλων.
Does foobar2000 sound better than other players?
No. Most of "sound quality differences" people "hear" are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of the other mainstream players are capable of doing the same by now.
MC22με ποια έκδοση jriver το δοκιμάσατε ; η 22 γράφουν στο διαδίκτυο πως είναι εμφανώς καλύτερης της 20 , εγώ πάλι συμφωνώ με τον panoramix αλλά έχω την 21 .
Το έβαλα αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν διαβάζει τα υπάρχοντα αρχεία.Μήπως να το βάλεις να βρει μόνο του από το δίκτυο το cover art;
Μήπως να κάνεις μία ερώτηση στο forum του JRiver;;Το έβαλα αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν διαβάζει τα υπάρχοντα αρχεία.
Στάλθηκε από το Nexus 6P μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.