Judas bought an ipad!

Η διαφορα Γιάννη είναι ότι τότε χαιρόσουν απλώς ένα μηχανάκι ενώ τώρα δεν το χαίρεσαι απλώς αλλά ''υπερασπίζεσαι'' και μια εταιρια (όσο θαυμάζω το πρώτο, τόσο ''δεν ανέχομαι'' το δεύτερο).

Η Amiga εξάλλου κατά τη γνώμη μου ήταν άλλου είδους breakthrough.

Επίσης τότε η δημιουργία ήταν στα ντουζένια της ενώ τώρα έχουμε καταντήσει απλώς ''χρηστες εργαλείων'' (για εσενα δεν ισχύει και τόσο αυτό).

Κατα τα αλλα τα ιδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου....:p

ΥΓ Μπράβο για το βίντεο :)

Ουτε τοτε , ουτε τωρα υπερασπιζομαι κανεναν.
Αν δω κατι καλο και πρωτοποριακο , το ασπαζομαι και το υιοθετω οσο παιρνει για να κανω πιο καλα τη δουλεια μου.
Και η Commodore και η Apple εχουν κανει λαθη, η πρωτη το πληρωσε με την εξαφανιση της και η δευτερη παραλιγο να παθει τα ιδια.
Ουτε μετοχες εχω, ουτε κολλημενος ειμαι.
Εχω σπιτι μου και στη δουλεια μου μπολικα pc ,mac Κλπ... διαλεγω και παιρνω οτι μ αρεσει απο το καθενα .-bye-

Απάντηση: Re: Judas bought an ipad!

Εσυ, οπως και πολλοι , κοιτατε συνεχως τι δε μπορεις να κανεις...

Οχι. Οπως έχω ξαναπεί δεν γουστάρω με τίποτα να έχω τελειώσει την 3η Λυκείου και να πρέπει να ξεκινήσω από το νηπιαγωγείο χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Αυτό προσωπικά δεν το δέχομαι. Προσωπικά λέω. Αλλοι το βαφτίζουν πρωτοπορία ή ανακάλυψη του τροχού.

Ξέρεις τι μου θυμίζει η όλη φάση με το iPad;
Να προσπαθείτε να κάνετε ένα αυτοκίνητο να βγάλει φτερά να πετάξει την στιγμή που υπάρχει έτοιμη λύση που λέγεται αεροπλάνο.

Nai , αλλα το αεροπλανο κοστιζει... οσο ενα αεροπλανο!!!-bye-

Αλλωστε δεν υπαρχει κατι τοσο ευχρηστο οσο μια iOS συσκευη... τα εχουμε ξαναπει. Εχω δει μεγαλους ανθρωπους να δουλευον σε iphone-ipad σε λιγα λεπτα... δε το εχεις αυτο με ΚΑΜΙΑ αλλη συσκευη αυτη τη στιγμη.
Ειναι και αυτο το feeling που επισης απουσιαζει απο τον ανταγωνισμο....

Κοίταξε Γιάννη, όλοι μας εδώ μέσα έχουμε μια κάποια εξοικείωση με τους υπολογιστές. Δεν είμαστε παππούδες ή άσχετοι. Οπότε θέμα ευχρηστίας (όπως το θέτεις) δεν υπάρχει.

Οπότε έχουμε τις επιφυλάξεις μας..

Προσωπικά, αν έπαιρνα iPad (αν λέμε..) θα το έκανα αποκλειστικά για την αίσθηση.

Και στη συνέχεια φυσικά θα γκρίνιαζα για τη λοβοτομημένη φιλοσοφία του γενικότερα.

(όποιος (Κούλης :p) γράψει κάτι σε στυλ:"οκ, παράτα μας τότε" θα φάει μπαν. you've been warned.. :D)

Κοιτα Δημητρη , τα εχουμε πει χιλιαδες φορες... εχω βαρεθει πια!:shot:

Ερχομαι σε επαφη καθε μερα με πολυ κοσμο λογω της δουλειας μου, κι επισης εχω μεγαλο σοι, που καθημερινα με πρηζουν με χιλιαδες ερωτησεις, προβληματα, κλπ (οσον αφορα τους υπολογιστες).
Τα περισσοτερα προβληματα , εχουν να κανουν με το οτι δεν καταλαβαινουν πως λειτουργουν τα μηχανηματα αυτα - υπολογιστες... και φυσικα οταν υπαρξει προβλημα , αδυνατουν να το λυσουν.
Επισης , οι περισσοτεροι υπολογιστες ειναι πολυ ευαλωτοι σε ιους, trojan (καλα, ξερω σε σενα δε τυχαινει ποτε), εγω ομως ακομη και τωρα που σου γραφω απο τη δουλεια, στηνω μηχανημα φιλου (pc ) που ηθελε φορμαρισμα για πολλοστη φορα!!!

Αυτα δεν τα χεις (οχι σ αυτο βαθμο τουλαχιστον) με Mac και πολυ περισσοτερο με iOS συσκευες.Αυτο για μενα ειναι εξελιξη και επιτυχια, οχι το οτι δε παιζει 1080 mkv... αυτα ουτε που τα ξερουν οι περισσοτεροι.

Δεν εχει νοημα να γκρινιαζεις για κατι, ή το δεχεσαι και συνεχιζεις ή αλλαζεις πορεια!
Απλα τα πραγματα...

Δεν μιλαω μονο για μας λοιπον, εμεις οπως ταχουμε ξαναπει , θα βρουμε το τροπο να κανουμε τη δουλεια μας...αλλωστε το Ipad δεν ειναι laptop-desktop , αυτο το ξεραμε απο την αρχη!

Last edited:
Taso, εχεις μεινει λιγο πισω μου φαινεται !!!
Μπορεις να συνδεσεις και φλασακια (αρκει να μη τραβανε πολυ ρευμα) , και δισκους

Μπορεις να συνδεσεις και πληκτρολογια, ποντικια , midi keyboards κλπ , ειδικα με usb powered hub μπορεις να συνδεσεις πολυ περισσοτερα πραγματα.

Επισης , δε χρειαζεται απαραιτητα το itunes, εμεις το κανουμε για μεγαλυτερη ευκολια .
Αν δε θες, υπαρχουν και τα προγραμματα που αναλυω εδω , αλλα φυσικα κανεις δε κανει το κοπο να τα διαβασει!!!

Ειναι πολλα τα πραγματα που μπορεις να κανεις, και ανακαλυπτω συνεχως περισσοτερα.
Εσυ, οπως και πολλοι , κοιτατε συνεχως τι δε μπορεις να κανεις...

αμα ειναι για ενα στικ να πρεπει να δημιουργησω ( με ξεχωριστο εξαρτημα ) wi fi hotspot ! αστο καλυτερα

και με jb γινεται ( εφ οσον υπαρχει αρκετο ρευμα - εστω powered hub ) αλλα θελει εντολες στο τερμιναλ και κατι απιστευτα ! εστω αν υπηρχε καποιο ετοιμο tweak / cydia app
ασε που θα πρεπει να κανεις jb που πολλοι δεν το θελουν γιατι παρα τα οφελη θετει σε κινδυνο τη συσκευη ...

ειπαμε οτι ειναι υπεροχο μηχανακι αλλα οχι οτι και παιρνει usb sticks / σκληρους δισκους .

Ο σκληρος που εβαλα δε θελει τιποτα, ουτε wifi , ουτε εξτρα ρευμα...
αλλωστε ειπαμε, θα ερθει η ωρα που θα τα κανει ολ αυτα.

Απλα, εμεις οπως παντα βιαζομαστε και βρισκουμε τροπους να τα κανουμε τωρα.

Δεν μου εχει ερθει ακομη το camera connection kit για να δοκιμασω ποσο περιπλοκο ειναι.
Οταν ερθει θα σας πω...

ΥΓ... με ποιο προγραμμα ανοιξες το σκληρο ?
Θελει jailbreak γι αυτο ή οχι και powered hub ?
Τι firmware εχει ?

Last edited:
Απο ότι διάβασα ειναι se JB iPad
Δεν είμαι σίγουρος για πια εκδοση ειναι αλλα μαλλον η τελευταία που δέχεται JB

Τελικά έφτασε ένα ipad 1γενιας wifi 16αρι στα χέρια μου για πειραματισμό και ένα ειδικό project που έχω στο μυαλό μου.

beware ipad fanz, (και δεν είναι πρωταπριλιά πλέον)

PS Είναι τυχαίο που παρέλαβα σήμερα και παραιτήθηκε ο Στιβάκος?

Την ιστορια με τον βοσκο που φωναζε λυκος λυκος την ξες; :p

Τελικά έφτασε ένα ipad 1γενιας wifi 16αρι στα χέρια μου για πειραματισμό και ένα ειδικό project που έχω στο μυαλό μου.

beware ipad fanz, (και δεν είναι πρωταπριλιά πλέον)

PS Είναι τυχαίο που παρέλαβα σήμερα και παραιτήθηκε ο Στιβάκος?

NEWS FLASH!
Μετα και την αποχωρηση του Steve Jobs, oλη η παγκοσμια κοινοτητα περιμενει εναγωνιωδως τις εντυπωσεις του ΦραΠε, μιας που οι πωλησεις του ipad θα εξαρτηθουν σε μεγαλο βαθμο απο αυτες....

:p:jester:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Judas bought an ipad!

pathetic...

λυπαμαι το παιδακι (που θα γνωρισει τον κοσμο απο μια ταμπλέτα) - καταριεμαι τους γονεις του....

Παντως, το ipad, μπορει να χρησιμοποιηθει σαν αριστο εκπαιδευτικο εργαλειο αν χρησιμοποιηθουν ειδικες εκπαιδευτικες εφαρμογες που κυκλοφορουν, λογω της διαδραστικοτητας του. Αν βεβαια οι γονεις απλα το πασαρουν στο παιδι για να τους αφησει σε ησυχια, αλλαζει το πραγμα...
Ειναι η διαφορα μεταξυ του να δουν εκπαιδευτικη τηλεοραση και διαφημισεις...
Κοινως δεν φταιει το μεσον, φταιει ο τροπος που το χρησιμοποιουμε..