Να ρωτήσω κάτι απλό. Έχεις στο δίκτυο σου κάποιο pc με windows που να βλέπει αυτά τα share?
Αν ναι, τότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα να στήσεις το YAMJ εκεί και να χρησιμοποιήσεις το winbolic.
Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω λιώσει...:bigcry:
Εχω εγκαταστήσει το YAMJ εδώ και κανα 6μηνο και παίζει μια χαρά. Το setup (στην παρούσα φάση) είναι Α110 σε δίκτυο με σκληρό, στο οποίο δεν έχω ταινίες αλλά έχω το index και το \jukebox ενώ όλες τις ταινίες τις έχω σε ένα σκληρό (Studio 1) σε πισι που τρέχει linux ubuntu. Ολα καλά όλα ανθηρά...
Ο δίσκος γέμισε και έβαλα δεύτερο στο ίδιο linux pc. Το έκανα mount ως Studio 2 και τέσταρα ότι το καλαμπόκι το βλέπει μια χαρά, μετά ξαναέτρεξα το YAMJ gui config βάζοντας και τα 2 libraries (Studio 1 & Studio 2), διάβασε μια χαρά τα πάντα και έφτιαξε το index...
Δεν παίζει όμως και τα 2 libraries ταυτοχρόνως... Δηλαδή, αν πάιζει αυτά που υπάρχουν στο Studio 1 αρνείται πεισματικά να παίξει του Studio 2 :frusty: (ξεκινάει το buffering και μετά λέει could not play file)... H πλάκα είναι ότι αν διαβάσω εκτός YAMJ μια ταινία του Studio 2 (δηλαδή το επιλέξω χειροκίνητα ως media source) και μετά ξαναγυρίσω στο YAMJ τότε δεν μπορεί να παίξει τα έργα που βρίσκονται στο Studio 1 !!!!:huh2:
Οποιος έχει καμμια καλή ιδέα θα το εκτιμήσω αφάνταστα...
Κανένας Χριστιανός??? (ας είναι και μη Χριστιανός...)
Από άλλες πηγές, και προς όφελος των λοιπών μελών του φορουμ να σας πω ότι δεν γίνεται...
Το nmt δεν μπορεί να διαχειριστεί 2 mounts ταυτοχρονα. Οπότε η μόνη λύση είναι να φτιάξει κανείς είτε symbolic links σε windows είτε κάτι αλλό σε linux (που δεν ξέρω τι είναι αλλά το ψάχνω!!) είτε τα έχει πολαπλά jukeboxes πάνω στα διάφορα mounts του...
Μια βοηθεια γιατι αν και τα διαβασα ολα δεν καταλαβα
πως μπορω να περασω το jukebox στο εσωτερικο σκληρο του egreat απο το pc και να εχω ολες τις ταινιες του .
Δεν καταλαβαινω πως θα τρεξει απο το egreat ή απο το pc
Μια βοηθεια γιατι αν και τα διαβασα ολα δεν καταλαβα
πως μπορω να περασω το jukebox στο εσωτερικο σκληρο του egreat απο το pc και να εχω ολες τις ταινιες του .
Δεν καταλαβαινω πως θα τρεξει απο το egreat ή απο το pc
Μια περιγραφή αναλυτική για να σε βοηθήσουμε. Οι ταινίες είναι όλες στον εσωτερικό δισκο (e-sata) πχ στο folder \Video\ ? σε USB δίσκο ?
Το jukebox το setαρεις στον υπολογιστεί και το τρέχεις, αλλά μετά κουνάς το Jukebox folder και το index.htm στο nmt.
Δεκτό το παραπάνω που αναφέρεις...
Το θέμα μου είναι ότι το CSI δεν επικοινωνεί με το NMT μου μέσω pc...
Και δεν ξέρω το λόγο...
Μονάχα στις αρχές που αγόρασα το NMT κατάφερα να συνδεθώ και να περάσω μερικά προγράμματα, ενώ στη συνέχεια αρνείται πεισματικά να δει το pc που τρέχω το CSI...
Τι format, τι εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις έχω κάνει...τίποτα...μάταια!
αν εχεις τα 7ρια τα 64αρια εχει ενα θεμα, ακρη δεν εχω βγαλει και εγω, για αυτο σου προτεινα to overshihgt που εχει mini instaler και τρεχει κατευθειαν στο nmt .:BDGBGDB55::BDGBGDB55:Δεκτό το παραπάνω που αναφέρεις...
Το θέμα μου είναι ότι το CSI δεν επικοινωνεί με το NMT μου μέσω pc...
Και δεν ξέρω το λόγο...
Μονάχα στις αρχές που αγόρασα το NMT κατάφερα να συνδεθώ και να περάσω μερικά προγράμματα, ενώ στη συνέχεια αρνείται πεισματικά να δει το pc που τρέχω το CSI...
Τι format, τι εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις έχω κάνει...τίποτα...μάταια!
[CSI] Community Software InstallerΤι είναι το CSI ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.