Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

δεν παίζει μενού και υπότιτλους που έχει μέσα το m2ts.
Παίζει όμως όλους τους ήχους και μπορείς να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους.

Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω λιώσει...:bigcry:

Εχω εγκαταστήσει το YAMJ εδώ και κανα 6μηνο και παίζει μια χαρά. Το setup (στην παρούσα φάση) είναι Α110 σε δίκτυο με σκληρό, στο οποίο δεν έχω ταινίες αλλά έχω το index και το \jukebox ενώ όλες τις ταινίες τις έχω σε ένα σκληρό (Studio 1) σε πισι που τρέχει linux ubuntu. Ολα καλά όλα ανθηρά...

Ο δίσκος γέμισε και έβαλα δεύτερο στο ίδιο linux pc. Το έκανα mount ως Studio 2 και τέσταρα ότι το καλαμπόκι το βλέπει μια χαρά, μετά ξαναέτρεξα το YAMJ gui config βάζοντας και τα 2 libraries (Studio 1 & Studio 2), διάβασε μια χαρά τα πάντα και έφτιαξε το index...

Δεν παίζει όμως και τα 2 libraries ταυτοχρόνως... Δηλαδή, αν πάιζει αυτά που υπάρχουν στο Studio 1 αρνείται πεισματικά να παίξει του Studio 2 :frusty: (ξεκινάει το buffering και μετά λέει could not play file)... H πλάκα είναι ότι αν διαβάσω εκτός YAMJ μια ταινία του Studio 2 (δηλαδή το επιλέξω χειροκίνητα ως media source) και μετά ξαναγυρίσω στο YAMJ τότε δεν μπορεί να παίξει τα έργα που βρίσκονται στο Studio 1 !!!!:huh2:

Οποιος έχει καμμια καλή ιδέα θα το εκτιμήσω αφάνταστα...

Αν δεν κάνω λάθος σε περιπτώσεις σαν την δική σου χρησιμοποιούν το winbolic για να κάνουν μια βιβλιοθήκη από διαφορετικούς share προορισμούς. Όλα αυτά όμως σε windows share, οπότε δεν ξέρω αν στην δική σου περίπτωση (Linux) θα παίξει.
Αλλά κοιτάς για μια λύση ανάλογη αυτής, σε linux αν υπάρχει.
Αυτή είναι η ιδέα που έχω, εκτός και αν δεν έχω καταλάβει καλά την ερώτηση σου, οπότε μπορείς να επανέλθεις μήπως βρούμε λύση.

Σωστά το έχεις καταλάβει, και εγώ έχω διαβάσει τα περί winbolik Στο linux, στο οποίο δεν είμαι και πολύ σπουδαίος, έχω βρει ένα προγραμμα (το LVM - Logical Volume Management) που θεωρητικά κάνει τα ίδια αλλά με φοβίζει λίγο η χρήση του...

Οπότε σκεφτόμουν αν μπορώ να κάνω κάτι σε επίπεδο καλαμποκιού. Ας πούμε τι θα έκανε κάποιος που είχε 2 NAS??? ή ένα server και ένα NAS... Δεν φαντάζομαι να μην υπάρχει λύση για τέτοια περίπτωση...

(αυτό που βρίσκω κουφό είναι ότι ούτως ή αλλως στο καλαμπόκι mount γίνεται ο τοπικός του δίσκος καθώς εκεί είναι τα αρχεία και το index του YAMJ παρ'όλ'αυτά "βλέπει" τον δικτυακό δίσκο που έχει γίνει mount πρίν!!!)

Να ρωτήσω κάτι απλό. Έχεις στο δίκτυο σου κάποιο pc με windows που να βλέπει αυτά τα share?
Αν ναι, τότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα να στήσεις το YAMJ εκεί και να χρησιμοποιήσεις το winbolic.

Re: Απάντηση: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Να ρωτήσω κάτι απλό. Έχεις στο δίκτυο σου κάποιο pc με windows που να βλέπει αυτά τα share?
Αν ναι, τότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα να στήσεις το YAMJ εκεί και να χρησιμοποιήσεις το winbolic.

Δυστυχώς το winbolic δεν λειτουργεί με δικτυακούς δίσκους...

Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω λιώσει...:bigcry:

Εχω εγκαταστήσει το YAMJ εδώ και κανα 6μηνο και παίζει μια χαρά. Το setup (στην παρούσα φάση) είναι Α110 σε δίκτυο με σκληρό, στο οποίο δεν έχω ταινίες αλλά έχω το index και το \jukebox ενώ όλες τις ταινίες τις έχω σε ένα σκληρό (Studio 1) σε πισι που τρέχει linux ubuntu. Ολα καλά όλα ανθηρά...

Ο δίσκος γέμισε και έβαλα δεύτερο στο ίδιο linux pc. Το έκανα mount ως Studio 2 και τέσταρα ότι το καλαμπόκι το βλέπει μια χαρά, μετά ξαναέτρεξα το YAMJ gui config βάζοντας και τα 2 libraries (Studio 1 & Studio 2), διάβασε μια χαρά τα πάντα και έφτιαξε το index...

Δεν παίζει όμως και τα 2 libraries ταυτοχρόνως... Δηλαδή, αν πάιζει αυτά που υπάρχουν στο Studio 1 αρνείται πεισματικά να παίξει του Studio 2 :frusty: (ξεκινάει το buffering και μετά λέει could not play file)... H πλάκα είναι ότι αν διαβάσω εκτός YAMJ μια ταινία του Studio 2 (δηλαδή το επιλέξω χειροκίνητα ως media source) και μετά ξαναγυρίσω στο YAMJ τότε δεν μπορεί να παίξει τα έργα που βρίσκονται στο Studio 1 !!!!:huh2:

Οποιος έχει καμμια καλή ιδέα θα το εκτιμήσω αφάνταστα...

Κανένας Χριστιανός??? (ας είναι και μη Χριστιανός...)

μια απορια του αδαη....
μπορω να στησω ενα jukebox (η κατι παρομοιο) στο Egreat R1 που εχω?

Κανένας Χριστιανός??? (ας είναι και μη Χριστιανός...)

Από άλλες πηγές, και προς όφελος των λοιπών μελών του φορουμ να σας πω ότι δεν γίνεται...

Το nmt δεν μπορεί να διαχειριστεί 2 mounts ταυτοχρονα. Οπότε η μόνη λύση είναι να φτιάξει κανείς είτε symbolic links σε windows είτε κάτι αλλό σε linux (που δεν ξέρω τι είναι αλλά το ψάχνω!!) είτε τα έχει πολαπλά jukeboxes πάνω στα διάφορα mounts του...

Από άλλες πηγές, και προς όφελος των λοιπών μελών του φορουμ να σας πω ότι δεν γίνεται...

Το nmt δεν μπορεί να διαχειριστεί 2 mounts ταυτοχρονα. Οπότε η μόνη λύση είναι να φτιάξει κανείς είτε symbolic links σε windows είτε κάτι αλλό σε linux (που δεν ξέρω τι είναι αλλά το ψάχνω!!) είτε τα έχει πολαπλά jukeboxes πάνω στα διάφορα mounts του...

δοκιμασε http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Oversight
κανει στο δικο μου setup mount δυο σκληρους ενα εσωτερικο και εναν usb ειναι λιγο σπαρτιατικο αλλα ειναι αρκετα λειτουργικο για τα πιτσιρικια

Μια βοηθεια γιατι αν και τα διαβασα ολα δεν καταλαβα
πως μπορω να περασω το jukebox στο εσωτερικο σκληρο του egreat απο το pc και να εχω ολες τις ταινιες του .
Δεν καταλαβαινω πως θα τρεξει απο το egreat ή απο το pc

Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

πως μπορω να περασω το jukebox στο εσωτερικο σκληρο του egreat απο το pc και να εχω ολες τις ταινιες του .

Να ήσουν και ο μόνος....
Το ίδιο και εγώ φίλε μου...

Μια περιγραφή αναλυτική για να σε βοηθήσουμε. Οι ταινίες είναι όλες στον εσωτερικό δισκο (e-sata) πχ στο folder \Video\ ? σε USB δίσκο ?

Το jukebox το setαρεις στον υπολογιστεί και το τρέχεις, αλλά μετά κουνάς το Jukebox folder και το index.htm στο nmt.

Δεκτό το παραπάνω που αναφέρεις...
Το θέμα μου είναι ότι το CSI δεν επικοινωνεί με το NMT μου μέσω pc...
Και δεν ξέρω το λόγο...
Μονάχα στις αρχές που αγόρασα το NMT κατάφερα να συνδεθώ και να περάσω μερικά προγράμματα, ενώ στη συνέχεια αρνείται πεισματικά να δει το pc που τρέχω το CSI...
Τι format, τι εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις έχω κάνει...τίποτα...μάταια!

Μια περιγραφή αναλυτική για να σε βοηθήσουμε. Οι ταινίες είναι όλες στον εσωτερικό δισκο (e-sata) πχ στο folder \Video\ ? σε USB δίσκο ?

Το jukebox το setαρεις στον υπολογιστεί και το τρέχεις, αλλά μετά κουνάς το Jukebox folder και το index.htm στο nmt.

Ολες οι ταινιες τις εχω στον εσωτερικο σκληρο(στο folder \Video\)

Και δεν ξέρω το λόγο...
Μονάχα στις αρχές που αγόρασα το NMT κατάφερα να συνδεθώ και να περάσω μερικά προγράμματα, ενώ στη συνέχεια αρνείται πεισματικά να δει το pc που τρέχω το CSI...

Τι είναι το CSI ?

στο "libraries.xml" βάζεις

<libraries>
<library>
<path>//192.168.Χ.Χ/share/Video/</path>
<nmtpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/</nmtpath>
<exclude name="samples,sample,tmp/,temp/,RECYCLE.BIN/"/>
<description></description>
<prebuf></prebuf>
</library>
</libraries>

όπου 192.168.Χ.Χ το ip του egreat (αν θες μπορείς να βάλεις αντί για ip το όνομα στο τοπικό δίκτυο).

Μετά τρέχεις το πρόγραμμα με:
MovieJukeBox.bat libraries.xml -o <DRIVE_LEΤTER>:\MovieJukeBoxOutput -c

-c: διαγράφει τις ταινίες που δεν έχεις πλέον
-ο: To output folder

Για ευκολία κάνε ένα .bat (run.bat) αρχείo με μέσα τα:
<DRIVE_LEΤTER>:
cd <DRIVE_LEΤTER>:\MovieJukeBox
MovieJukeBox.bat libraries.xml -o <DRIVE_LEΤTER>:\MovieJukeBoxOutput -c

όπου <DRIVE_LEΤTER> το drive που έχεις τα αρχεία.
Το output folder πρέπει να το έχεις δημιουργήσει.

Μετά το τρέξιμο σου δημιουργεί μέσα στο "output folder" ένα index.htm και ένα folder (jukebox).

Τα παίρνεις και τα δύο και τα βάζεις:
(α) χύμα στον εσωτερικό δίσκο (με το που θα επιλέγεις τον δίσκο θα φορτώνει αυτόματα).
(β) μέσα στο \video (για να φορτώσει θα πρέπει να μπαίνεις στο video, να πατάς το μπλε κουμπί (file mode) και μετά να επιλέγεις το index.htm).

Και δεν ξέρω το λόγο...
αν εχεις τα 7ρια τα 64αρια εχει ενα θεμα, ακρη δεν εχω βγαλει και εγω, για αυτο σου προτεινα to overshihgt που εχει mini instaler και τρεχει κατευθειαν στο nmt .:BDGBGDB55::BDGBGDB55: