Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

πωσ συνδεω το pro με το pc?
εχω βαλει το usb συνδεδεμνο me to pc αλλα δεν ανοιγει

ναι, το αποσυμπιέζεις (θα δεις ότι συμπιεσμένος είναι ένας φάκελος, ίδιο όνομα με το zip), η αποσυμπίεση θα βγάλει ένα φάκελο, αυτό το φάκελο όπως είναι τον κάνεις αντιγραφή στο δίσκο, στο φάκελο scripts που θα υπάρχει, μετά βάζεις το δίσκο στο xtreamer και μετά ανάβεις το xtreamer.

Προσοχή: Δεν κάνεις αντιγραφή μόνο τα αρχεία στο σκληρό αλλά όλο το φάκελο μέσα στο φάκελο scripts δηλαδή θα είναι scripts/xJukebox/όλα τα αρχεία του jukebox

Αποσυνδεσα το σκληρο απο το xtreamer και το εβαλα στο pc.
Ektoσ απο τις ταινιες βεβαια Φακελο scripts δε βρηκα.Αντιθετως βρηκα τους φακελους(Thunder db,thunder download, user font, swapfile).
Που να βαλω το φακελο του jukebox?

Αποσυνδεσα το σκληρο απο το xtreamer και το εβαλα στο pc.
Ektoσ απο τις ταινιες βεβαια Φακελο scripts δε βρηκα.Αντιθετως βρηκα τους φακελους(Thunder db,thunder download, user font, swapfile).
Που να βαλω το φακελο του jukebox?

Φτιάξε ένα φάκελο με το όνομα scripts και μέσα σε αυτό θα τοποθετήσεις το φάκελο xJukebox με τα περιεχόμενά του!

πωσ συνδεω το pro με το pc?
εχω βαλει το usb συνδεδεμνο me to pc αλλα δεν ανοιγει

νομίζω ότι πάει μέσω USB slave για να το βλέπει σαν σκληρό δίσκο

Δηλαδη αν το συνδεσω στο slave θα το δει σαν σκληρο????Ενδιαφερον.

To oti o δισκος εχει δικη του τροφοδοσια δεν αποτελει προβλημα?Αν συνδεσω το δισκο στο slave αντι στη usb θα δω καποια διαφορα?

To oti o δισκος εχει δικη του τροφοδοσια δεν αποτελει προβλημα?Αν συνδεσω το δισκο στο slave αντι στη usb θα δω καποια διαφορα?
το PC θα δει το xtreamer σαν σκληρό μέσω USB slave
αν στη θέση slave κοτσάρεις ένα USB σκληρό τότε δε θα δεις κάτι

εγω πελαγωσα
εχν ενα εξωτερικο σκληρο με τροφοδοσια που εχω μεσα ολες τις ταινιες
και ενα 500αρι σκληρο που τον εβαλα μεσα στο pro
τοθσ βλεπει τουσ σκληρους αλλα οτανπαω να τους βαλω στα favorites δεν βρησκει λεει το path
τον εχωτειρκο σκληρο που ειναι καλυτερα να τον βαλω...κατευθεινα πανω στον pro η να τον βλεπει μεσω του pc? που ειναι πιο γρηγορος?

ΝΑι και εγω δεν καταλαβα.Αφηνω τον εξωτερικο σκληρο πανω στο xtreamer μεσω της usb ή τον συνεδεω στο slave(χωρις μεσα να εχω αλλο σκληρο).Θα δω διαφορα?

ΝΑι και εγω δεν καταλαβα.Αφηνω τον εξωτερικο σκληρο πανω στο xtreamer μεσω της usb ή τον συνεδεω στο slave(χωρις μεσα να εχω αλλο σκληρο).Θα δω διαφορα?

Βέβαια η κουβέντα οδηγείται εντελώς offtopic αλλά να ξεκαθαρίσουμε.

Οι εξωτερικοί δίσκοι usb συνδέονται σε μια από τις δύο usb θύρες του Xtreamer.

Η θύρα usb slave (η mini usb) χρησιμοποιείται μόνο για απευθείας σύνδεση του xtreamer με συσκευή που μπορεί να αντιληφθεί το ΧT ως εξωτερικό usb δίσκο, όπως για παράδειγμα ένας υπολογιστής ή ένα άλλο ... xtreamer!! Είναι ευνόητο πως μόνο ο εσωτερικός δίσκος που πιθανώς έχουμε ενσωματώσει στο Xtreamer μπορεί να γίνει mount, και όχι ένας εξωτερικός!

Το ίδιο συμβαίνει και με το Pro. H διαφορά είναι πως το pro επειδή μπορεί να έχει δύο δίσκους A και Β και δεν είναι δυνατόν να γίνουν και οι δύο ταυτόχρονα mount σε ένα PC, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε ποιός θα γίνει mount κατά προτεραιότητα με το κουμπί Α/Β!

Λοιπόν, του έβαλα ένα USB stick 4GB σε NTFS όπου έβαλα manually τα αρχεία του Jukebox αφού προχθές μου έσπασε τα νεύρα αφού δεν κατέβαζε την τελευταία έκδοση βγάζοντας το λάθος ότι δεν υπάρχει δίκτυο.

Σήμερα το πρωί, κατά τις 6:30, εκεί που το έβαλα μπρος για να ακούσω μουσικούλα, λέω δεν κάνεις και μία τελευταία προσπάθεια μπας και, και τελικά έπιασε και βρήκε την τελευταία έκδοση του jukebox και την κατέβασε και την εγκατέστησε.

Last edited:
Aρα ξεκαθαριστηκε οτι εξωτερικο σκληρο στη slave ΔΕΝ μπορουμε ν αβαλουμε σωστα?
Εγω παλι εβαλα κανονικα το jukebox αλλα ειναι λιγο αργο μεχρι να περασει απο την μια επιλογη στην αλλη.Οταν δε επιχειρησα να απενεργοποιησω το xtreamer ενω ημουν στο jukebox κολλησε kai xreiasthke na to bgalv apo thn priza?Το ιδιο μου εχει συμβει(κολλημα)αρκετες φορεςς και κατα τη διαρκεια ασυρματης συνδεσης οταν πηγα να μπω σε καποια σελιδα(κολλησε).Ειναι φυσιολογικο?

cult, αυτές τις ερωτήσεις καλύτερα να τις κάνεις στα νήματα των xtreamer για να κρατήσουμε το εδώ νήμα καθαρό για το jukebox.

ερωτησεις για το jukbox λοιπον.
σκληροσ στο usb και ενας μεσα στο pro
βρηκε τις ταινιες μεσα απο το pc εξωφυλα bacckdrops...ολα...
οταν ανοιγω στον pro to julbox δεν εμφανιζει τα εξωφυλα παρα μονο τα αλλα στοιχεια....
δευτερον για να παει απο τι μια ταινια στην αλλη κανει πολη ωρα και στο τελος κολλαει και πρεπει να κανω reastart.
το ιντερφαψε που εχεις βαλει στο topic δεν μπορω να το δω στην tv moy me to jukbox..που υπαρχει/? αν υπαρχει

( και 2 ερωτισεις off topic αλλα μιας και εχεις την εμπειρια...οταν συνδεω το προ με το pc μεσω slave αναβοσβηνει το power και δεν αναβει
μερικεσ φορεσ παιζει πολυ η εικονα και κανει καποιεσ οριζοντιες ασπερες γραμμες και πρεπει να το κανς restart για να δουλεψει σωστα ξανα..)

ερωτησεις για το jukbox λοιπον.
σκληροσ στο usb και ενας μεσα στο pro
βρηκε τις ταινιες μεσα απο το pc εξωφυλα bacckdrops...ολα...
οταν ανοιγω στον pro to julbox δεν εμφανιζει τα εξωφυλα παρα μονο τα αλλα στοιχεια....
δευτερον για να παει απο τι μια ταινια στην αλλη κανει πολη ωρα και στο τελος κολλαει και πρεπει να κανω reastart.
το ιντερφαψε που εχεις βαλει στο topic δεν μπορω να το δω στην tv moy me to jukbox..που υπαρχει/? αν υπαρχει

( και 2 ερωτισεις off topic αλλα μιας και εχεις την εμπειρια...οταν συνδεω το προ με το pc μεσω slave αναβοσβηνει το power και δεν αναβει
μερικεσ φορεσ παιζει πολυ η εικονα και κανει καποιεσ οριζοντιες ασπερες γραμμες και πρεπει να το κανς restart για να δουλεψει σωστα ξανα..)
αν κοιτάξεις μερικά ποστς πιο πίσω, το αναφέρω και εγώ το πρόβλημα ότι δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες αλλά μόνο τις πληροφορίες. Και το επιβεβαιώνει και άλλο μέλος εδώ μέσα. Παιδική ασθένεια μέχρι να μεγαλώσει το άτιμο.

τι είναι το "ιντερφαψε";

Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

τι είναι το "ιντερφαψε";

Tο ιντερφαψε θα καταλάβεις τι είναι, αν βάλεις μπροστά του το...ςεβ!!!

Aχ vre ;atimo κευβορδ poy grafo kai den pros;exv pow den ;alaja gl;vssa!!!! :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

Tο ιντερφαψε θα καταλάβεις τι είναι, αν βάλεις μπροστά του το...ςεβ!!!

Aχ vre ;atimo κευβορδ poy grafo kai den pros;exv pow den ;alaja gl;vssa!!!! :flipout::flipout::flipout:
:flipout:
ιντερφαψε = interface

:flipout:

gia poio ιντερφαψε milame;

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

σωστο!! interface...i gui..παρτο οπως θελεις....

τι να κανω,,,δεν εχω τελειωσει δακτυλογραφος και μου ξεφευγουνε...

οποτε το jukbox το ξεχναμε προς το παρον...γιατι ειναι εντελος δυσχρηστο