Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

μετα αποολα αυτα εχω το εξης προβλημα αν καποιος εχει καποια λυση
οταν παω στο upgrade μεσω του μενου το xtreamer στη θεση για το upgade toy jukebox οταν το επιλεγω δεν κανει τιποτα...ουτε βρικσει καποιο καινοθργιο firware ουτε μοιυ λεει οτι δεν υπαρχει κατι καινουργιο
επισης υπαρχει ενα αρχειο μεσα στο φακελο του jukebox to: xjb.db-journal το οποιο δεν μπορω να σβησω και υποπτευομαι οτι αυτο ειναι το προβλημα που δεν κανει uptade
πως μπορω να το σβησω αυτο?

από το file manager του xtreamer προσπάθησες;
ή μέσω PC με σύνδεση slave μέσω USB;

οκ...το εφτιαξα...απλα ειχα δυο φακελους με jukebox mesa sto scripts.
θελει μονο εναν...με την τελευταια εκδοση.
αν εχεις και δευτερο εστω και αν τον ονομασεις old ο παλιος παραμενει...δεν σβηνεται.

το jukbox τελικα ειναι ενα πολυ ομορφο προγραμματακι που γινεται καλυτερο αν το βοηθησουμε λιγο με ενα εχωτερικο προγραμμα που ρυθμιζει την db των ταινιων
το http://thumbgen.tk/index.php/menu-screenshots ειναι οτι πιο καλο και παραμετροποιησημο και συνεργάσιμο με το xtreamer
φτιαχνεις μονο σου την db. την παραμετροποιηεις οσο θελεις και μετα κανεις σκαναρισμα με το xtreamer χρησιμοποιώντας την db που εχεις ηδη φτιαξει
τα αποτελεσματα ειναι πολυ εντυπωσικα....

οσο για τα προβληματα του τις περισσοτερες φορες ειναι αδυναμια κατανοησης δικης μας του τροπου λειτουργειας του
και πολυ λιγο οι πεδικες του ασθενειες που συντομα θα γιατρευτουν...

Attachments

• Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull_mplex.jpg
    Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull_mplex.jpg
    65.1 KB · Views: 24
  • Ninja Assassin 2009 720p DTS x264-FLAWL3SS_mplex.jpg
    Ninja Assassin 2009 720p DTS x264-FLAWL3SS_mplex.jpg
    67.1 KB · Views: 20
  • Pope Joan_mplex.jpg
    Pope Joan_mplex.jpg
    60.4 KB · Views: 24
το jukbox τελικα ειναι ενα πολυ ομορφο προγραμματακι που γινεται καλυτερο αν το βοηθησουμε λιγο με ενα εχωτερικο προγραμμα που ρυθμιζει την db των ταινιων
το http://thumbgen.tk/index.php/menu-screenshots ειναι οτι πιο καλο και παραμετροποιησημο και συνεργάσιμο με το xtreamer
φτιαχνεις μονο σου την db. την παραμετροποιηεις οσο θελεις και μετα κανεις σκαναρισμα με το xtreamer χρησιμοποιώντας την db που εχεις ηδη φτιαξει

οσο για τα προβληματα του τις περισσοτερες φορες ειναι αδυναμια κατανοησης δικης μας του τροπου λειτουργειας του

Οδηγιες εγκαταστασης?Το βαζουμε στο φακελο του jukebox ή κανουμε δικο του φακελο?

το thumbgen δε βλέπει δίκτυο ή εγώ δε το βρήκα.
Τις ταινίες τις έχω στο etrayz και δε το έβλεπε.
Μόνο τους δίσκους στο PC έβλεπε

το thumbgen δε βλέπει δίκτυο ή εγώ δε το βρήκα.
Τις ταινίες τις έχω στο etrayz και δε το έβλεπε.
Μόνο τους δίσκους στο PC έβλεπε
άκυρο, δεν είχα κάνει σωστά το network drive :slapface:

και με το ember και με το thumbgen που έφτιαξα db και μετά σάρωση από το jukebox, το fanart δεν εμφανίζεται με τίποτα, μόνο το cover.
Επίσης με web UI του xtreamer πάλι έφτιαξα τη db, τα covers και τα fanarts κατέβηκαν κανονικά, τα έβλεπα από τον browser αλλά πάλι μόνο το cover εμφανίζεται στην TV.

εγω καθαρισα τους φακελους απο οτιδοιποτε αλλα και αφησα μεσα μονο την ταινια αντε το πολυ πολυ και τους υποτιτλους....
εφτιαξα την db , και μετα το σκαναρα...και μου τα εμφανιζει ολα...
εκτος απο 2-3 ταινιες οπως το fasta& furious kai to angelw& demons που μαλλον εχει προβλημα στο να διαβαζει το "&" και δεν τις βλεπει καθολου/./. οποτε αντικατεστησα το & με το and και τις βλεπει και αυτες κανονηκα

Οδηγιες εγκαταστασης?Το βαζουμε στο φακελο του jukebox ή κανουμε δικο του φακελο?

οχι...το τρεχουμε κανονικα στο pc μας...(οταν κανεις extrac to arxeio που κατεβασες απο το ιντερνετ το κανεις extract σε ενα φακελο στο pc σου οπου θελεις εσυ και τρεχεις απο εκει το προγραμμα) τα υπολοιπα τα κανει μονο του
το μονο που πρεπει να κανεις ειναι απο το μενου του xtreamer μεσω broswer να διαλεξεις στο settings-skins το skin tg-sheet

Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

Πολύ καλές οι συμβουλές σου γιατί δίνουν νέα ώθηση στο jukebox που "σέρνεται" τον τελευταίο καιρό χωρίς να κυκλοφορεί η επίσημη έκδοσή του!

Παρόλα αυτά τα προβλήματά που παρουσιάζει με την μορφή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με τη δική μας κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του. Δεν είναι όλοι οι χρήστες "ψαγμένοι" ούτε έχουν χρόνο για τέτοιο ψάξιμο!
Όσο αφορά στο "σύντομα" το ακούμε 2-3 μήνες τώρα! Τι να πω? Μακάρι!

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

Πολύ καλές οι συμβουλές σου γιατί δίνουν νέα ώθηση στο jukebox που "σέρνεται" τον τελευταίο καιρό χωρίς να κυκλοφορεί η επίσημη έκδοσή του!

Παρόλα αυτά τα προβλήματά που παρουσιάζει με την μορφή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με τη δική μας κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του. Δεν είναι όλοι οι χρήστες "ψαγμένοι" ούτε έχουν χρόνο για τέτοιο ψάξιμο!
Όσο αφορά στο "σύντομα" το ακούμε 2-3 μήνες τώρα! Τι να πω? Μακάρι!

συμφωνω απολυτα οτι τη δουλεια πρεπει να την κανουν αυτοι που βγαζουν τις εκδοσεις και εμεις πληρωνουμε τα μηχανακια τους.
απο εκει και περα τοθλαχιστον σε εμενα συνεβει να μην μπορω να λειτουργησω το Jukebox σωστα γιατι μην ξερωντας τον τροπο λειτουργειας του εκανα καποια λαθη στο στησιμο του.
και φυσικα δεν εχουν ολοι το χρονο που εχω εγω η καποιος αλλος για να το ψαξουν τοσο πολυ.
το προβλημα της γρηγορης αποκρισης του και φυσικα οσο και να κατανοησεις την αρχιτεκτονικη του δεν προκειται να το λυσουμε εμεις παραμονο αυτος που εχει στα χερια του το frmw.
εμεις απλα περιμενουμε....

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

Καλησπέρα σε όλους,

Μήπως υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει με to jukebox 1.5.3 ?

Ακολουθώ τις οδηγίες για online σκανάρισμα των ταινιών που έχω στο εσωτερικό σκληρό δισκο και ποτέ δεν βρίσκει καμία ταινία !!!!

Το ίδιο κάνει και απο το xtreamer και απο το web interface.
Υπόψιν κάθε ταινία βρiσκεται σε ξεχωριστό folder και έχει ονομαστεί όπως
έχει κατέβει απο το ιντερνετ.Πρέπει να έχει συγκεκριμένο όνομα folder για να το αναγνωρίσει η Database thw IDBM.
Υπάρχει ελληνική βάση?

Καμία βοήθεια?

Ευχαριστώ

τα δεδομένα τα κατεβάζει από το TMDB

Για να σου βρει ταινίες πρέπει να έχεις το κύριο directory στα favorites.

Καλύτερα να φτιάξεις τη db με άλλο πρόγραμμα που θα σώσει τα δεδομένα τοπικά και μετά βάζεις το jukebox να πάρει τα τοπικά δεδομένα

Προγράμματα έχουν δοθεί σε προηγούμενες σελίδες

τα δεδομένα τα κατεβάζει από το TMDB

Για να σου βρει ταινίες πρέπει να έχεις το κύριο directory στα favorites.

Καλύτερα να φτιάξεις τη db με άλλο πρόγραμμα που θα σώσει τα δεδομένα τοπικά και μετά βάζεις το jukebox να πάρει τα τοπικά δεδομένα

Προγράμματα έχουν δοθεί σε προηγούμενες σελίδες

thanks

Εννοείται ότι ήδη έχω κάνει add στα favorites ολόκληρο το δίσκο c:\
όπου βρίσκονται ξεχωριστά σε κάθε folder οι ταινίες.
Εξαλλου δεν μπορεί να κάνει scrap apo webinterface εαν δεν δηλώσεις τα favorites για να ξέρει που να σκανάρει

Θα προσπαθήσω me offline scrape με ThumbGen και βλέπουμε

thanks

Εννοείται ότι ήδη έχω κάνει add στα favorites ολόκληρο το δίσκο c:\
όπου βρίσκονται ξεχωριστά σε κάθε folder οι ταινίες.
Εξαλλου δεν μπορεί να κάνει scrap apo webinterface εαν δεν δηλώσεις τα favorites για να ξέρει που να σκανάρει

Θα προσπαθήσω me offline scrape με ThumbGen και βλέπουμε

Παρόλο που εκανα scaning με ThumbGen αργεί παρα πολυ σε offline scrap
και δεν φέρει καμιά ταινία.Ποσο χρόνο χρειάζεται για τα brei se offline?

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Εχω εξωτερικο σκληρο, εχει μεσα φακελους και ο καθε φακελος εχει την ταινια μαζι με τους υποτιτλους της.Βαζω να κανει online scan και δηλωνω οτι καθε ταινια ειναι στο φακελο της (και οχι χυμα) αλλα παρα πολλες τις βγαζει λαθος(πχ sto gladiator αντι για τη γνωστη μου εβγαλε μια ταινια μποξ και αλλα πολλα).Εκανα εξειδικευμενη ανιχνευση με κριτηρια (ονομα κτλ) αλλα τιποτα.ΚΑμια ιδεα>?