JVC DILA RS2/HD100 first review!

Απάντηση: Re: JVC DILA RS2/HD100 first review!

φιλε hvoul πηγαινε "συζητησεις -τελος των CRT" να συνεχισουμε.......-bye-

Που είναι αυτό ? γιατί δεν το βρίσκω?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά, κάνω μια ακόμη προσπάθεια μετά από χρόνια να μπω σε forum για το αγαπημένο μου θέμα, την εικόνα και θα ήθελα σαν πρώτο Post να πω τι είδαν τα ματάκια μου όσον αφορά τον πολυθρυλούμενο HD100 που έκανα κόπο για να τον δω καλιμπαρισμένο και στημένο από τους ίδιους τους μηχανικούς της JVC στην τελευταία IFA στο Βερολίνο τον τελευταίο Σεπτέμβρη.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά σε τέλεια στημένο setup δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου αν και ήμουν έτοιμος να μαζεύω τα... σάλια μου. Ούτε το μαύρο μου φάνηκε killer εκείνου των TW1000, VW50 και VW100 για παράδειγμα, ούτε κατάλαβα τι στην ευχή είναι ο λόγος για τον οποίο σε τεστ γινόταν ο χαμός για τον HD1 που δεν έχω δει μεν, αλλά υποτίθεται πως είναι υποδεέστερος...
Γενικότερα νομίζω πως για Full HD μηχανάκι δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 3500 ευρώ για το... εκλεκτό της καρδιάς σου.

Παρεπιπτόντως έχω αλλάξει 4 ακριβούς προτζέκτορες τα τελευταία 7 χρόνια και έχω δει, σχεδόν κάθε ενδιαφέρον μηχανάκι που βγήκε αυτά τα χρόνια στην αγορά από εταιρίες Sony, Panasonic, Epson, Sharp, Toshiba.

Αυτά και καλή χρονία με την τρέλα μας πάντα ζωντανή!!

Ούτε το μαύρο μου φάνηκε killer εκείνου των TW1000, VW50 και VW100 για παράδειγμα, ούτε κατάλαβα τι στην ευχή είναι ο λόγος για τον οποίο σε τεστ γινόταν ο χαμός για τον HD1 που δεν έχω δει μεν, αλλά υποτίθεται πως είναι υποδεέστερος...
Προφανώς για Χ λόγους (setup, χώρος κλπ) δεν είδες τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα (ειδικά δεδομένου ότι είδες τον HD100 ο οποίος σε μαύρο είναι, έστω και λίγο, καλύτερος του HD1 αλλά και δεδομένου ότι τον είδες και τον συνέκρινες με μηχανήματα προηγούμενης σειράς ανταγωνιστών όταν ακόμα και ο HD1 έχει καλύτερο μαύρο από τα νέα μοντέλα των ανταγωνιστών).

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά, κάνω μια ακόμη προσπάθεια μετά από χρόνια να μπω σε forum για το αγαπημένο μου θέμα, την εικόνα και θα ήθελα σαν πρώτο Post να πω τι είδαν τα ματάκια μου όσον αφορά τον πολυθρυλούμενο HD100 που έκανα κόπο για να τον δω καλιμπαρισμένο και στημένο από τους ίδιους τους μηχανικούς της JVC στην τελευταία IFA στο Βερολίνο τον τελευταίο Σεπτέμβρη.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά σε τέλεια στημένο setup δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου αν και ήμουν έτοιμος να μαζεύω τα... σάλια μου. Ούτε το μαύρο μου φάνηκε killer εκείνου των TW1000, VW50 και VW100 για παράδειγμα, ούτε κατάλαβα τι στην ευχή είναι ο λόγος για τον οποίο σε τεστ γινόταν ο χαμός για τον HD1 που δεν έχω δει μεν, αλλά υποτίθεται πως είναι υποδεέστερος...

Ποιο μηχάνημα θεωρείς καλύτερο του dila απ´όλα αυτά που έχεις δει εσύ τελευταία?????

Απάντηση: Re: JVC DILA RS2/HD100 first review!

Ούτε το μαύρο μου φάνηκε killer εκείνου των TW1000, VW50 και VW100 για παράδειγμα...

Χμμμμ... Είσαι σίγουρος οτι το είδες σωστά στημένο;

φάνηκε killer εκείνου των TW1000, VW50 και VW100 για παράδειγμα,

ως crtακιας το μαυρο ειναι "δικια μας" υποθεση,κανενα πουχω δει μεχρι στιγμη σε ψηφιακο δεν μ'εχει ικανοποιησει αλλα μη λεμε και οτι θελουμε,ο JVC εχει σαφη διαφορα με τον 50αρη πχ.που αναφερεις,αλλα εξαρταται τι εννοεις killer........