JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

To απολυτο ansi contrast θες να πεις, γιατι ο χωρος του Τασου κανει και το βαθυτερο μαυρο να μοιαζει "γκρι"... ;)

Απάντηση: Re: JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Mια χαρα ειναι ο "μικρος" για τα σαλονια μας!
Και με μια οθονη μεχρι 100" , δυο χαρες !!!

Το απολυτο μαυρο , ετσι κι αλλιως , (άν υπήρχε) μονο στου Τασου το batcave (θα το έβλεπες)...-bye-

(Απλά διόρθωσα λίγο τη διατύπωση..
icon10.gif
)

π.χ.,5,5 μετρα καλα ειναι;
ρωταω γιατι και εγω εχω την ιδια απορια σε αυτα τα μετρα και 123"...

99,99% δεν υπάρχει θέμα από αυτήν την απόσταση, κρίνοντας από το ζουμ των προηγούμενων μοντέλων.

π.χ.,5,5 μετρα καλα ειναι;
ρωταω γιατι και εγω εχω την ιδια απορια σε αυτα τα μετρα και 123"...

Θα σου δωσει 120", αλλα απο οτι εχει παρει το αυτι μου, δεν θα ειναι επαρκως φωτεινος...

Το καλύτερο ειναι όσο πιο κοντά μέχρι να φτάνει να γεμίζει το κάδρο.

Από εκει και περα, χοντρικά, καλά είσαι στα 4,5 για 120, μην αγχώνεσαι.

....σε προβολες 2d ειναι καλυτερος το ιδιο η χειροτερος απο τον 350...?

Έίναι σχεδόν ίδιος.

"Καινούργια είναι και τα νέα χρωματικά φίλτρα που χρησιμοποιούνται.
Η πηγή φωτός είναι μια νέα short arc λάμπα τύπου UHP 220 Watt, 20 Watt περισσότερα από τον HD350. Η φωτεινότητα του όμως από την άλλη ανέβηκε 30% απο1.000 ANSI lumens σε 1.300 ANSI lumens."

Mανωλη σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση... σε επιπεδο μαυρου ειναι καθολου βελτιωμενος ή μηπως χανει (εστω και λιγο) λογω του γεγονοτος οτι ειναι πιο φωτεινος?

Δεν μου λέτε: Κάτι πήρε το αυτί μου ότι σε όλους τους JVC τα γυαλιά και ο πομπός πουλιούνται έξτρα. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ή συμβαίνει μόνο στο Ελλάντα; :chinscratch:

Δεν ειναι 100% σιγουρο ακόμα αλλά μαλλον ναι.

Σε καθε χωρα ειναι διαφορετικό το "'setup''.

Πριν αρχίσουν οι γκρινιες παντως :p να πω ότι οι τιμές στην Ελλάδα ειναι καλές. Στην Αγγλία πχ είναι οι ιδιες τιμες σε λίρες (aka +25%).

Σε καθε χωρα ειναι διαφορετικό το "'setup''.

Γιατί τί είναι ; αξεσουάρ αυτοκινήτου;

Μου είναι αδιάφορο αν κάνει ακριβότερα στην Αγγλία. Ας είχαμε κι εμείς τους μισθούς της Αγγλίας κι ας έκανε ακριβότερα.

Συμφωνώ ότι οι τιμές είναι καλές στην Ελλάδα σ' αυτά τα είδη. Αλλά να πουλιούνται "επί ίσοις όροις".

Τελικά, ποιός το ορίζει το "setup"; η JVC ή η αντιπροσωπεία κάθε χώρας; :chinscratch: