JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Re: Απάντηση: JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

To F@cking τοτε ειναι που θα δουλευει! Θα εχει κανει την εικονα F@cked-up! :p :D

Το F@cking μπορει οντως να δουλευει αν τα δυο προσωπα ειναι κοντα το ενα στο αλλο (κοινες γωνιες θεασης).
Τωρα για αλλες καταστασεις σκουρα τα πραγματα ...

ΥΓ.Sorry για το off topic του spcav ...

Ρε γιατι δε βλεπετε σωστα ?
Στη περιπτωση του laptop δεν εχει νοημα παραπανω απο ενα ατομο (εχει 1 απλο layer).

Στη τηλεοραση εχει μεχρι 9 διπλα layer (mexri 9 ατομα δηλ.).

Ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα εγκαταληφθει η λυση των γυαλιων (το εχουν παραδεχτει ολες οι εταιρειες) και αποδειξη ειναι οτι ακομη και η sony σιγα-σιγα παρουσιαζει τετοιες υλοποιησεις.
Πολυ περισσοτερο , οι υπολοιπες εταιρεις, που δεν εχουν ν αποσβεσουν 3D R&D (ειδικα οι samsung - LG kai Toshiba).

Το θεμα για μενα, που δεν μ ενδιαφερει καθολου η 3D TV , ειναι θα αν γινεται το ιδιο και στους 3D προβολεις (μη τα σκασουμε τσαμπα τωρα, και μετα ποιος θα τους παρει που θα θελει και γυαλια) ?

Last edited:
..οχι περιμενω να τον παραλαβει η φωτοματικ.... σε 10 μερες μου ειπαν θα ερθει ελλαδα... Μου δινουν ενα γυαλι και τον τρανσμιτερ...

Τον έφερα στο σπίτι
Δυστυχώς όλα είναι εξτρα...Παιδιά μιλάμε μου κόπηκε η μισή χαρά της αγοράς.Αν το ήξερα όταν έκανα την παραγγελία (Τον περασμένο Νοέμβρη) ίσως και να μην τον αγόραζα
Τα υπόλοιπα μόλις ανέβει στο ταβάνι