JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Λοιπόν στο μάνιουαλ στην σελίδα 12 λέει πως και ο εμίτερ και τα γυαλιά πωλούνται χωριστά.
Άρα δεν φταίει ο εδώ αντιπρόσωπος.Είναι πολιτική της εταιρείας.

Τον έφερα στο σπίτι
Δυστυχώς όλα είναι εξτρα...Παιδιά μιλάμε μου κόπηκε η μισή χαρά της αγοράς.Αν το ήξερα όταν έκανα την παραγγελία (Τον περασμένο Νοέμβρη) ίσως και να μην τον αγόραζα
Τα υπόλοιπα μόλις ανέβει στο ταβάνι

τι οθονη θα χρησημοποιησεις?

Κοίτα δεν είμαι τόσο ειδικός στο θέμα της εικόνας ούτε έχω δει τα δεκάδες μηχανάκια ωστε να έχω μέτρο σύγκρισης.

Ο Μανώλης δεν έχει έλθει ακόμα και έτσι βλέπω ελαφρά τραπεζοειδή εικόνα (ένα δυό εκατοστά φαρδύτερη εικόνα κάτω από ότι επάνω αλλά δεν με πειράζει,ούτε θέλω να τον πειράξω μόνος μου)

Σε σχέση με τον SONY Pearl (VW50) που έχω στο σαλόνι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει αρκετά ως πολύ καλύτερα.(ο Sony με φρέσκια λάμπα και επαναρυθμισμένος από το Μανώλη)
Βαθύτερο μαύρο (εδώ εντοπίζω και την πιό μεγάλη διαφορά) αρκετά πιο κορεσμένα πλούσια χρώματα και πολύ φως.Τόσο πολύ που όταν άναψα την τηλεόραση δεν είδα τεράστιες διαφορές στο φως υπέρ της tv(Βέβαια η 52άρα sony έμοιαζε με θυροτηλέφωνο)

Έχει πολύ ωραία κίνηση αλλά και ο sony καλά τα πήγαινε σε αυτό το θέμα.

Όσον αφορά το 3d ομολογώ πως κουράστηκα λίγο , κάτι που δεν συμβαίνει με την 65VT20 του σαλονιού.Ίσως επειδή στο υπόγειο παίζω με το PS3

Τώρα δυό πρακτικά πράγματα .Εϊναι βαρύς και μεγάλος .Η βάση βιδώνει στα τέσσερα άκρα και αυτό κάνει άχρηστες τις περισσότερες βάσεις της αγοράς.

Και βέβαια χάρις την πολιτική της μαμάς εταιρείας όλα τα 3d καλούδια είναι έξτρα κάτι που προσθέτει για τέσσερα ζευγάρια γυαλιά και τον εμίτερ 800 ευρώ ακόμα .Αυτό το τελευταίο είναι ντροπή και ειδικά για την χώρα μας διπλή ντροπή.Αλλά φαίνεται πως οι Ιάπωνες ξέρουν πως έχουν φτιάξει κάτι εξαιρετικό και το κοστολογούν ανάλογα

Δυστυχως το κοστος ανεβαινει πολυ με τα απαραιτητα 3D γυαλια και emmiter, και ειναι ενας λογος που μαλλον θα το αναβαλω κι εγω για λιγο.
Oσον αφορα την εικονα, ειχα κι εγω τον sony 50αρη και περιπου τα ιδια ισχυουν και για τον 350 που εχω τωρα.
Τα χρχωματα του sony μου αρεσαν λιγο περισσοτερο, αλλα μεχρι εκει.
Στα υπολοιπα δεν υπαρχει συγκριση, ειδικα στο μαυρο.

Καλες θεασεις !!!

Γιαννη, ξερεις ποσες φορες τα εχεις πει αυτα περι ''αναβολης'' κλπ;

Σε πιστεύεις;

:p :p :p

Στο τελευταίο Hitech τον είχε review (από τον γνωστό συντάκτη...).

Προς μεγάλη μου έκπληξη, υπήρξε στροφή 180o σε σχεση με το ''βασίλειο της Sony και τα Fiatακια της JVC''!

Τον συνέκρινε με τον Sony 90 και είπε ακριβώς όσα παρατηρήσαμε κι εμείς στο συγκριτικό με τον Χ7:

Πολύ καλύτερο 3D (φως) και ελαφρως χειρότερο 2D.

Η ''δικαιολογία'' για την ''στροφή'' ήταν ότι δεν είχαν το Avatar 3D διαθεσιμο οταν τεσταραν τον Sony και τωρα ειδαν ποσο σκοτεινος ειναι...

Το crosstalk βεβαια τωρα υπαρχει (ακόμα και στον Sony) ενω πριν δεν υπηρχε....

Αλλα, όσο να ναι, ήταν ενα ευχαριστο βήμα.

(τωρα, ειναι ότι ''ειδαν το φως τους'', είδαν ότι χάνουν και τα τελευταία πελατάκια τους (γιατί ότι παρακολουθούν τα forum ειναι γνωστό) δεν ξερω....)